Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

7%-ot estek a Facebook részvények az újabb Adatvédelemi botrányok során

December 21, 2018 16:18

A Facebook ismét bajban van. A The New York Times új jelentése szerint a szociális hálózat hozzáférést nyújtott más tech óriásoknak a személyes adatokhoz, például a Spotify és a Netflix hozzáférést kapott a felhasználók privát Facebook Messenger üzeneteihez.

Ez az év végi nyilatkozat egy egyébként is nagyon viharos év után jött a vállalat számára.

Facebook

A Silicon Valley ékköve után a Facebookot most csalással gyanúsítják, amely - a Bloomberg Billionaires Index szerint - 17,8 milliárd dollárt vitt el az alapító Mark Zuckerberg nettó bevételéből.

Nézzük meg részletesebben a helyzetet.

Mit jelent az új adatvédelmi botrány?

A The New York Times-tól származó belső dokumentumok azt mutatják, hogy a Facebook hozzájárult ahhoz, hogy több mint 150 vállalat felhasználói adatokat szerezhessen meg, emellett segített másoknak megkerülni az adatvédelmi szabályaikat.

A jelentésben bemutatott más tech-piaci vállalatoknak pedig segített egy szélesebb technológiai piaci kiárusításban.

A jelentés például azt állítja, hogy Amazon megkapta a Facebook felhasználók nevét és elérhetőségi adatait, miközben a Microsoft Bing keresőmotorja beleegyezés nélkül láthatta szinte minden Facebook felhasználó ismerőseit.

Bár ezek a partnerségi megállapodások évekkel ezelőtt befejeződtek, ezeknek a kinyilatkoztatásoknak az időzítése kulcsfontosságú.

Miért számítanak most?

2011-ben a Facebook megígérte az amerikai szabályozónak - a Szövetségi Kereskedelmi Bizottságnak (FTC) -, hogy nem osztja meg a felhasználói adatokat a felhasználók kifejezett beleegyezése nélkül.

Bár a Facebook ragaszkodik ahhoz, hogy nem tett semmi szabálytalant a közelmúltbeli események során, nem ez az egyetlen oka annak, hogy a Facebook részvényei közel 50%-kal csökkentek, mivel csúcspontja 2018.62 dollár volt 2018. július 25-én.

A vállalat bevallotta, hogy 2016-ban az orosz csoportok hirdetéseket vásároltak a propaganda és hamis információk terjesztésére az elnökválasztás során.

Idén, március 17-én, a jelentések azt mutatták, hogy a Facebook lehetővé tette a Cambridge Analytica számára, hogy 87 millió felhasználó adatait gyűjtse össze az amerikai választások befolyásolására.

Szeptember 28-án a vállalat elismerte, hogy a felhasználók adatai a vállalat történelmének legnagyobb feltörésén (hackelésén) mentek keresztül.

Miközben a Facebook termékkapcsolati alelnöke, Chief Archibong, azt állította, hogy a magyarázata annak, hogy a Facebook miért engedélyezte a többi vállalat számára a felhasználók privát üzeneteihez való hozzáférését, az, hogy úgy tűnik, a kár már korábban megtörtént.

Mi a következő lépés a Facebook részvények számára?

FB chart heti

Forrás: Admiral Markets MT5 Supreme Edition - #FB, Heti chart – Időszak: 2015. június 28 – 2018. december 20. – Készült: 2018. december 20. 12:00 AM GMT

Amikor a Facebook részvény teljesítményéről van szó, az eladók határozottan uralják a piacot, és a dolgok valószínűleg rosszabbak lesznek, mielőtt azok megjavulhattak volna, mivel az amerikai szabályozók pert indítottak a cég ellen.

Most, hogy 2018 végéhez értünk, hogyan fogsz kereskedni a Facebookal jövőre?

Jelentkezz a Részvény Maraton webinárium sorozatunkra és ismerj meg néhány technikát, hogyan kereskedhetsz részvényekkel 2019-ben!

Tőzsde webinárium

A fenti adatok további információkat nyújtanak az Admiral Markets honlapján közzétett összes elemzéshez, becsléshez, prognózishoz, előrejelzéshez vagy egyéb hasonló értékeléshez vagy információhoz (a továbbiakban: Elemzések). A befektetési döntések meghozatala előtt kérjük, figyeljen oda a következőkre:

1. Ez az elemzés kizárólag informatív jellegű és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak vagy javaslatnak.

2. Minden befektetési döntést az egyes ügyfelek egyénileg hoznak meg, ahol az Admiral Markets nem vonható felelősségre semmilyen ebből keletkezett veszteségért vagy kárért, függetlenül attól, hogy a döntés az elemzésen alapul-e vagy sem.

3. Az Elemzés mindegyikét egy független elemző készítette (a továbbiakban: Szerző) a Szerző személyes becslései alapján.

4. Annak érdekében, hogy az ügyfelek érdekei védhetők legyenek és az elemzés tárgyilagossága ne sérüljön meg, az Admiral Markets megfelelő belső eljárásokat hozott létre az összeférhetetlenség megelőzésére és kezelésére.

5. Miközben mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elemzés összes forrása megbízható legyen, és hogy minden információt, amennyire csak lehetséges, érthető, időszerű, pontos és teljeskörűen mutassunk be, az Admiral Markets nem garantálja az elemzésben szereplő információk pontosságát vagy teljességét. A bemutatott számok múltbeli teljesítményre vonatkozó adatok, amelyek nem megbízható mutatók a jövőbeli eredményekre.

6. Az elemzés tartalma nem értelmezhető az Admiral Markets ígéretének, tanácsadásának, garanciájának arra vonatkozóan, hogy az ügyfél profitálhat az elemzésben bemutatott stratégiákból, vagy hogy azokat használva a veszteségei korlátozottak lehetnek.

7. Az Admiral Markets által feltüntetett pénzügyi instrumentumok bármilyen korábbi vagy modellezett teljesítménye nem értelmezhető kifejezett ígéretnek, tanácsadásnak, garanciavállalásnak vagy következtetésnek semmilyen jövőbeli teljesítményre vonatkozóan. A pénzügyi instrumentum értékének növekedése és csökkenése, valamint az eszköz értékmegőrzése nem garantált.

8. Az elemzésben szereplő előrejelzések a közzététel tárgyától függően további díjakat, adókat vonhatnak maguk után. Az Admiral Markets által nyújtott szolgáltatások nyilvánosan elérhetők az Admiral Markets honlapján.

A tőkeáttételes termékek (beleértve a CFD-ket) spekulatív jellegűek, amelyek profitot és veszteséget is eredményezhetnek. A kereskedés megkezdése előtt bizonyosodjon meg arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat

.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.