Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Mi a legjobb befektetés 2018-ban?

November 22, 2017 16:59

Most, ahogy írom ezt a blog bejegyzést, itt van néhány cikknek a címe, amit olvastam kávé mellett:

  • A „Buy Bitcoin" -ra többen kerestek, mint a „Buy Gold"-ra az online keresőben (Bloomberg)
  • „Gold Versus Bitcoin": Melyiket érdemes vásárolni? (Nasdaq)
  • A Hedge Fundok (kockázati alapok) nyomják a Bitcoin árát új magasságokba (New York Times)

És jelenleg a poszt írásakor a Bitcoin ára 6,300 USD. Viszont 2 nappal ezelőtt kezdtem el írni ezt a blog bejegyzést és akkor 7300 USD volt.

Múlt hónapban volt 4500 USD is.

Ezt nevezem mozgékonynak. Sajnos sokan nem tudják, de a CFD (Contract for Difference) kereskedés igen veszélyes lehet egy ilyen termékben, a megfelelő tanulás nélkül. Sőt, egyenesen halálos is lehet a számlánkra nézve, ha nem vagyunk tisztában a tőkeáttétel fogalmával. Ezt például nálunk elég részletesen megtanulhatod az oktatásainkon.

Mi az a Bitcoin?

A legjobb és legérthetőbb magyarázatot a Kaspersky Lab konferencián mondták szerintem:

A blockchain olyan, mintha otthon lenne egy könyvünk és mindenki másnak egy hasonló ugyanúgy. Ebbe írhatunk és amikor megtesszük, akkor mindenki másnak a könyvébe is megjelenik kitörölhetetlenül. Ezt a módszert hívjuk blockchainnek.

Sokan úgy gondolkoznak, hogy ez most egy jó Buy and Hold (vedd meg és tartsd) lehetőség és a megtakarításukat fektetik a kriptovalutákba. Szeretném, ha mindenki, aki ebben gondolkozik, egy kicsit jobban tájékozódna. Viszont, a Kriptovaluta Konferencián, amit november 10-én tartottunk, egy nagyon jó elemzést nézhetett végig a több mint 500 résztvevő. Ott láthattuk, hogy mik azok az események, amik befolyásolták a Bitcoin árfolyamát a kezdetektől, és mik azok amik nem. Ha szeretnél részt venni egy workshopon, ahol kisebb csoportban tanulhatsz a kriptovalutákról és a kereskedésről, jelentkezz itt.

Nagyon fontos, hogy tisztába legyünk azzal, hogy amikor befektetünk, akkor ne csináljuk ezt mindenféle tudás és infó nélkül, mert nem ezt jelenti a Buy and Hold. Kell tudnunk, hogy mi az a technikai elemzés és egy ilyen fiatal instrumentumnál mit jelent a fundamentális elemzés. Ha Buy and Holdban gondolkozunk, akkor a fundamentális elemzés jelenleg talán fontosabb is.

Természetes, hogy nagyon jól néz ki, hogy a Bitcoin egy hónap alatt 55,30%-os emelkedést produkált, sőt, ha azt nézzük, tavaly óta közel 900%-os emelkedése volt! Viszont jó, ha tudjátok, hogy képesek a kriptovaluták ugyanilyen esésre is és ez egy örök igazság a tőzsdén.

Ami tény, hogy összesen 21 millió bitcoint fognak engedni, hogy kibányásszanak az emberek. Ezek a bányászatok egyre többe fognak kerülni és egyre kevesebb jutalékot fognak kapni ezek a cégek.

Próbáltam utánajárni, hogy ha tényleg megvalósul, hogy a világ átáll erre a digitális pénznemre, akkor mi fog történni a jelenlegi milliomosokkal. Nem találtam pontos adatot csupán találgatásokat, hogy jelenleg hány milliomos létezik a világban. Ez fontos, hiszen ezeknek az embereknek a vagyona valahogy át kell térjen kriptovalutába, ami likvid. Találtam adatokat 14 milliótól és találtam becslést is, hogy 2019-re 53 millióra saccolják a milliomosok számát. Elképesztő mi fog történni, ha valóban átáll a világ erre a digitális pénznemre és ezek a tőkék elkezdenek beáramlani.

Tehát 2018 érdekes év lesz. Sokan mondják, hogy buborék van a részvénypiacon és sokan mondják, hogy kriptovalutában is. Nem tudhatjuk szerintem, de egy jó befektetés nem attól lesz jó, hogy a trendi instrumentumba fektetünk be, ez biztos.

Tőzsde oktatás

Ne azért fektessünk be valamibe, mert a szomszédtól kezdve a barátokon át mindenki ezt mondja. Nem elég az, hogy nem profi befektetési tanácsadók, de valószínűleg tapasztalatuk sincs. Arany és ezüst, amire azt szokták mondani, hogy értékálló, de a bitcoin elvette most a figyelmet róluk, tehát rövid távon nem biztos, hogy jó lenne.

Ráadásul, a tőzsde az a hely, ahol, ha leárazás van a kedvenc cégünkben, akkor mi inkább eladunk, mint veszünk. Teljesen másként viselkedünk, mint a való életben.

Szerintem a legjobb befektetés az, ha saját magunkba fektetünk be. Tanuljunk, hogy mi az a technikai elemzés, fundamentális elemzés, milyen platformok léteznek, milyen stratégiák léteznek és ami a legfontosabb: Mit és hogyan csinált az, aki már sikeres a kereskedésben?

Jó kezdés, ha decemberben csatlakozol az ügyfeleinkhez az egésznapos workshopon, ahol ezekre a kérdésekre mind találsz választ. A nap végén tudni fogod pontosan, hogy akarsz-e ezzel foglalkozni saját magad, vagy inkább egy profira bízod. Egyébként nekik sem garantált a hozamuk a legtöbb esetben, csak tudnak kockázatot számolni és veszteséget vágni. Viszont ezek könnyen megtanulhatók, ha olyan valaki tanítja, aki ezzel foglalkozott.

Most az oktatásunk mellett egy kivételes limitált ajánlatban lehet részed, akár 100%-os spread visszatérítést kaphatsz DAX30-ra és 14 másik népszerű instrumentumra! Jelentkezz most!


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.