Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Megtörtént a BREXIT...

Június 23, 2016 18:40

Most már hivatalos végeredmények szerint megtörtént az, amire senki sem számított a lelke mélyén...NAGY BRITANNIA ELHAGYJA AZ EU-t.

Szakadnak a tőzsdék, az ázsiai tőzsdék közel 5-8%-ot zuhantak a hír hallatára, a Font pedig 10%-ot veszített az értékéből a dollárral szemben, amekkora zuhanásra ember emlékezet óta nem volt példa.

Hogy mi lesz a továbbiakban? 2 évig is eltarthat a kilépés, tehát nem azonnali a hatás, hanem el fog húzódni.

Erről is sokat hallhattok majd július 15.-én a Budapesti szemináriumunkon, Kolba Miklóstól, a Magyar ING Bank Devizapiaci részlegének vezető tréderétől. Beszélni fog a Forint és az Unió jövőjéről is.
Egy ilyen történelmi eseményről mindenképp hallgassatok meg egy "bennfentest" !

JELENTKEZÉS A SZEMINÁRIUMRA

Rengeteg kérdés van, amire per pillanat senki sem tudja a választ...
David Cameron vajon leköszön ma?....UPDATE: Igen, David Cameron elhagyja a miniszterelnöki posztot. Maximum októberig marad.
▪ Mi lesz az Unió további sorsa? Vajon lesz FREXIT és DEXIT is? Sorra elgondolkodnak majd az országok a kilépésen, és borul az Unió, mint a dominó? Személyes véleményem szerint, amikor látni fogják, mekkora szívás ez Angliának, nem fog más ország kilépni.
▪ A magyarok szemszögéből: rengeteg magyar dolgozik kint most Angliában Uniós polgárként, egy Uniós országban, vajon Nekik mi lesz a sorsuk a továbbiakban?

Főként Walesben és Észak Angliában szavaztak nagyon sokan a kilépésre, viszont Londonban, Skóciában, és Észak Írországban, egyértelműen nyertek a maradás pártiak.

Ez felveti azt a kérdést is, hogy Skóciában már eleve volt egy komoly támogatottsága, annak, hogy váljanak függetlenné, Angliától, de ez most valószínűleg fel fog erősödni, és jó eséllyel a következő szavazás Skócia, és Anglia egységéről fog szólni. A skótok visszatérnének az Unióba, a reggeli nyilatkozatok szerint.

Üdvözlettel:
Az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi Fióktelepének csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.