Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Megtörtént a BREXIT...

Június 23, 2016 18:40

Most már hivatalos végeredmények szerint megtörtént az, amire senki sem számított a lelke mélyén...NAGY BRITANNIA ELHAGYJA AZ EU-t.

Szakadnak a tőzsdék, az ázsiai tőzsdék közel 5-8%-ot zuhantak a hír hallatára, a Font pedig 10%-ot veszített az értékéből a dollárral szemben, amekkora zuhanásra ember emlékezet óta nem volt példa.

Hogy mi lesz a továbbiakban? 2 évig is eltarthat a kilépés, tehát nem azonnali a hatás, hanem el fog húzódni.

Erről is sokat hallhattok majd július 15.-én a Budapesti szemináriumunkon, Kolba Miklóstól, a Magyar ING Bank Devizapiaci részlegének vezető tréderétől. Beszélni fog a Forint és az Unió jövőjéről is.
Egy ilyen történelmi eseményről mindenképp hallgassatok meg egy "bennfentest" !

JELENTKEZÉS A SZEMINÁRIUMRA

Rengeteg kérdés van, amire per pillanat senki sem tudja a választ...
David Cameron vajon leköszön ma?....UPDATE: Igen, David Cameron elhagyja a miniszterelnöki posztot. Maximum októberig marad.
▪ Mi lesz az Unió további sorsa? Vajon lesz FREXIT és DEXIT is? Sorra elgondolkodnak majd az országok a kilépésen, és borul az Unió, mint a dominó? Személyes véleményem szerint, amikor látni fogják, mekkora szívás ez Angliának, nem fog más ország kilépni.
▪ A magyarok szemszögéből: rengeteg magyar dolgozik kint most Angliában Uniós polgárként, egy Uniós országban, vajon Nekik mi lesz a sorsuk a továbbiakban?

Főként Walesben és Észak Angliában szavaztak nagyon sokan a kilépésre, viszont Londonban, Skóciában, és Észak Írországban, egyértelműen nyertek a maradás pártiak.

Ez felveti azt a kérdést is, hogy Skóciában már eleve volt egy komoly támogatottsága, annak, hogy váljanak függetlenné, Angliától, de ez most valószínűleg fel fog erősödni, és jó eséllyel a következő szavazás Skócia, és Anglia egységéről fog szólni. A skótok visszatérnének az Unióba, a reggeli nyilatkozatok szerint.

Üdvözlettel:
Az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi Fióktelepének csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.