79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

A kriptovaluták 700 milliárd dollárt veszítettek a piaci kapitalizációjukból. Mi a következő lépés?

December 10, 2018 14:12

Bitcoin digitális érme

2017-ben a piac a történelem egyik legnagyobb lendületét érezhette. A Bitcoin a kriptovaluta piac csúcsához képest több mint 2000%-kal emelkedett.

Egy évvel később, 2018-ban a kriptovaluták új történelmet írnak. A 2018-as „nagy kriptovaluta zuhanást" most a 2000-es dot-com összeomlásához hasonlítják.

BTCUSD heti chart

Forrás: Admiral Markets MT5 Supreme Edition BTCUSD, heti chart, Időszak: 2015. október 18 – 2018. november 26. – Készült: 2018. november 26. 8:29 PM GMT

Most, hogy a Bitcoin és a kriptovaluta piac fennmaradó része a történelmi mélypontokhoz közeledik, mindenki azt kérdezi, hogy mi lesz a következő lépés? Nézzük meg.

Mik a legújabb kriptovaluta hírek?

A nyilvánosság még magához sem tért a 700 milliárd dolláros teljes kriptovaluta tőkeérték vesztésétől. Annak ellenére, hogy a kriptovaluta árak zuhantak, még mindig vannak olyanok, akik a kriptovaluta befektetésekre támaszkodnak, remélve, hogy a piac megfordul.

De vannak olyanok is, akik az eső árakra spekulálnak olyan innovatív kereskedési termékekkel, mint a kriptovaluta CFD-k, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy a növekvő és csökkenő piacokból is profitálhassanak.

Legyen szó akár egy kereskedőről, befektetőről, vagy csak egy tanulmányozóról, mindenki szeretné tudni, hogy mi lesz a következő lépés a kriptovaluták számára, ezért nézzük meg először a Bitcoin összeomlását.

Miért omlott össze a Bitcoin?

A Bitcoin, a Bitcoin Cash, az Ethereum, a Ripple és más kriptovaluták közül a lista élén továbbra is a Bitcoin áll, ami még mindig a legnagyobb a digitális érmék közül.

kriptovaluták

Forrás: Bloomberg

A Bitcoin-összeomlás elkerülhetetlenül csökkentette a többi kriptovaluta piac értékét is. Ennek egyik oka az, hogy a Bitcoin összeomlásához vezető néhány ok az összes többi kriptovalutára is érvényes. Az alábbiakban felsoroljuk a kriptovaluta piac néhány problémáját, amivel szembe kell néznie:

1.Illegális első érme kibocsátás (ICOs)

2.Pénzmosás

3.Adócsalás

4.Cyber csalások

5.Tőzsdei kiesések/leállások

6.Szabályozatlanság miatti veszteségek

7.Túlzott spekuláció

A globális kormányok megpróbálják kezelni a helyzetet az Bank of England kormányzójával, Mark Carney vezetésével, azzal, hogy figyelmeztetnek a kriptovaluta "anarchiára", egy egységes globális kormányzati megközelítés nélkül. A novemberi G20-as csúcstalálkozón a kormányok témája között szerepelt a kriptovaluta piac, ami által több javaslat is születhet.

A 2017-es kriptovaluta „hype" egyik legfőbb oka az intézményi tőke vonzereje és a digitális pénznemekkel történő fizetés elfogadása volt. Sajnos az elmúlt években a kriptovaluta piac volatilitása a fent felsorolt kérdések hosszú listájának köszönhetően arra sarkallta az intézményi befektetőket, hogy kerüljék a piacot, ami felgyorsította az összeomlást.

Bár sokan veszteségesek a kriptovaluta befektetésükben, vannak olyanok, akik hosszú távban gondolkoznak. Valójában egyesek szerint a kriptovaluta piacon változás köszönhet be egy új Bakkt nevű „start up"-nak köszönhetően.

Kik fogadnak nagyot a kriptovalutákra 2019-ben?

Úgy tűnik, hogy a New York-i tőzsde tulajdonosa, az Intercontinental Exchange, nagyot fogad a kriptovalutákra 2019-ben. Vannak olyanok, akik úgy vélik, hogy a Bitcoin a mainstream áttörés szélén áll, az újonnan induló Bakktnek köszönhetően, amelyet a Microsoft és a Starbucks támogat.

Ami megkülönbözteti a vállalatot, az az intézményi befektetés, melynek célja az intézményi befektetések megteremtése a kriptovaluták számára. Az Intercontinental Exchange, a Microsoft és a Starbucks hitelessége által vonzóbbá teszik a kriptovaluta piacot a többi intézmény számára. Vessünk egy pillantást a Bakkt-ra, valamint a céget körülvevő legfrissebb, kriptovalutákról szóló hírekre, és hogy hogyan lehetnek ezek 2019-ben hatással a kriptovalutákra.

Mit nevezünk Bakktnak?

A Bakkt célja, hogy zökkenőmentesen segítse a fogyasztókat és az intézményeket a digitális eszközök megvásárlásában, értékesítésében, tárolásában és költésében. Platformjukat kereskedésre, raktározásra és kereskedelemre tervezték. De, ami a legfontosabb: az Intercontinental Exchange támogatja, amely megfelelő piaci infrastruktúrát és szabályozást hoz a kriptovaluta piacra.

A cég kínálatának célja, hogy egy Egyesült Államokon alapuló határidős tőzsdét hozzon létre, hogy naponta ellenőrizze a Bitcoin kontraktusokat. Ez ellenőrzéshez az alapokat a Bakkt biztosítja, amely gyökeresen megváltoztatja, hogy mi számít nem megfelelően szabályozott területnek.

A Bakkt a teljes kriptovaluta ellátási láncot kívánja kiszolgálni – az átlagos befektetőktől az olyan kereskedelmi „óriásokig", mint például a Starbucks. Valójában a Starbucks lesz az első olyan cég, aki a Bakktal együtt fog dolgozni a digitális eszközök amerikai dollárré történő átváltásán, ha egy kávét szeretnénk venni. Az a céljuk, hogy a hitelkártyád használata helyett válts át a Bitocoin használatára.

Szóval hogyan használhatod mindezt ki?

Hogyan kereskedj kriptovalutával 2019-ben

A kriptovaluta piac rendkívül volatilis. 2019 tele lesz ötletekkel, ami egyben nagy lehetőségeket is kínál. A kérdés valójában annyi: Hogyan készítsd fel magad ma a holnapra? A legjobban úgy tudsz felkészülni egy volatilis piacra, ha megfelelő termékekkel rendelkezel, így rugalmas maradhatsz még a változó piaci környezetben is.

Az egyik ilyen kereskedési termék a kriptovaluta CFD lehet. Íme néhány előnye:

1.Tőkeáttétel egészen 1:2-ig

2.Heti hét napban, 0-24 órában kereskedhetők euró kripto párral

3.Longolás és shortolás

Ezek a rugalmas kereskedési feltételek annak a ténynek tudhatók be, hogy a kereskedő csupán az alapul szolgáló eszköz (a kriptovaluta, amivel kereskedsz) ármozgására spekulál, ahelyett, hogy az eszköz a tulajdona lenne.

A Bakkt 2019 januárjában tervezett indulásával vajon ez lesz a kriptovaluták történetének fordulópontja? Ha igen, hogyan készülj fel rá?

Kereskedj kriptovaluta CFD-vel az Admiral Markets-nél

A fenti adatok további információkat nyújtanak az Admiral Markets honlapján közzétett összes elemzéshez, becsléshez, prognózishoz, előrejelzéshez vagy egyéb hasonló értékeléshez vagy információhoz (a továbbiakban: Elemzések). A befektetési döntések meghozatala előtt kérjük, figyeljen oda a következőkre:

1. Ez az elemzés kizárólag informatív jellegű és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak vagy javaslatnak.

2. Minden befektetési döntést az egyes ügyfelek egyénileg hoznak meg, ahol az Admiral Markets nem vonható felelősségre semmilyen ebből keletkezett veszteségért vagy kárért, függetlenül attól, hogy a döntés az elemzésen alapul-e vagy sem.

3. Az Elemzés mindegyikét egy független elemző készítette (a továbbiakban: Szerző) a Szerző személyes becslései alapján.

4. Annak érdekében, hogy az ügyfelek érdekei védhetők legyenek és az elemzés tárgyilagossága ne sérüljön meg, az Admiral Markets megfelelő belső eljárásokat hozott létre az összeférhetetlenség megelőzésére és kezelésére.

5. Miközben mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elemzés összes forrása megbízható legyen, és hogy minden információt, amennyire csak lehetséges, érthető, időszerű, pontos és teljeskörűen mutassunk be, az Admiral Markets nem garantálja az elemzésben szereplő információk pontosságát vagy teljességét. A bemutatott számok múltbeli teljesítményre vonatkozó adatok, amelyek nem megbízható mutatók a jövőbeli eredményekre.

6. Az elemzés tartalma nem értelmezhető az Admiral Markets ígéretének, tanácsadásának, garanciájának arra vonatkozóan, hogy az ügyfél profitálhat az elemzésben bemutatott stratégiákból, vagy hogy azokat használva a veszteségei korlátozottak lehetnek.

7. Az Admiral Markets által feltüntetett pénzügyi instrumentumok bármilyen korábbi vagy modellezett teljesítménye nem értelmezhető kifejezett ígéretnek, tanácsadásnak, garanciavállalásnak vagy következtetésnek semmilyen jövőbeli teljesítményre vonatkozóan. A pénzügyi instrumentum értékének növekedése és csökkenése, valamint az eszköz értékmegőrzése nem garantált.

8. Az elemzésben szereplő előrejelzések a közzététel tárgyától függően további díjakat, adókat vonhatnak maguk után. Az Admiral Markets által nyújtott szolgáltatások nyilvánosan elérhetők az Admiral Markets honlapján.

A tőkeáttételes termékek (beleértve a CFD-ket) spekulatív jellegűek, amelyek profitot és veszteséget is eredményezhetnek. A kereskedés megkezdése előtt bizonyosodjon meg arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat.