Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Minden idők legnagyobb hír kereskedési taktikája

December 08, 2016 13:16

Félsz a piaci résektől, ártüskéktől, spread tágulástól vagy a slippage-től? Felgyorsul a szívverésed új hírek érkezésekor? Ne aggódj, ez a cikk fényt derít a hír kereskedés sötét művészetére, eszközeink segítenek a magas volatilitású piaccal szembeni védelemben és a kereskedésben. Ha ezeket a tippeket/tanácsokat megfogadod és elkezded használni a cikkben szereplő kereskedést segítő eszközöket, az a számládon is meg fog majd látszódni.

Ne feledd, minden hír kereskedési taktikát egy csipet sóval együtt kell felszedni. Ez a taktika kizárólag a volatilitás kockázatát minimalizálja és maximalizálja a nyereség lehetőségét.

Kezd a Volatility Protection Beállításokkal

Az árfolyam gyors és intenzív változásával a kereskedés kimenetele megjósolhatatlanná válik. Számos esemény, a gazdasági változásoktól kezdve a természeti katasztrófákig akár a legkiforrottabb kereskedési stratégiára is hátrányos hatással lehet.

A Volatility Protection csomag segít a maximális slippage beállításában, hogy megvédjen az árrésektől és a spread tágulástól. Ez a különleges eszköz segít neked, hogy limitált kockázattal és akár korlátlan nyereséggel lépj be a piacra, minimalizáld a piaci kockázatot stop megbízásokon - Buy Stop, Sell Stop and Stop Loss – előre meghatározott végrehajtási beállításokkal.

Legfontosabb jellemzők

 • maximális slippage (csúszás) beállítások a piaci és a stop megbízásokon
 • a függő kötések veszteségeinek limitálása vagy teljes elkerülése, amikor egy piaci gapbe (résbe) esnek bele
 • limit megbízások és take profitok végrehajtása akár hirtelen megjelenő ártüskékben, azáltal, hogy piaci megbízássá változnak
 • elkerülhető a megbízások aktiválása a túlzott spread tágulás alatt, ha nincs aktuális mozgás a piacon

Olvass többet a Volatility Protection Beállításokról

Belépés a kereskedésbe OCO megbízással

A megbízás sablonokon, beleértve a one-cancels-other (egyik törli a másikat) típusúakat mint az OCO kitörés és OCO visszatérés, ha találsz magadnak egy megbízás típust, amit gyakran használsz (pl. egy buy limit 20 pipre a jelenlegi ártól 100 pipes SL-al és TP-al), akkor azt a template-et el tudod menteni, hogy gyorsan újra nyithasd a jövőben.

Változtatható a lot méret, így a kockázatod mindig limitálva lehet a tőkéd adott %-ig az S/L szintet figyelembe véve. A záró stop érték szintén a kereskedési stratégiára része lehet.

Olvass többet az új megbízási sablonokról és az OCO sablonokról

Belépés az Admiral Gyertya Visszaszámlálással

Amint engedélyezve van, elkezd vissza számolni, hogy mennyi idő van a következő gyertyáig. Általában ez a szám a grafikon jobb alsó részén jelenik meg. Ezt viszont bármikor tudod állítani ha szeretnéd. Így mindig tudni fogod, hogy mikor aktiváld a sablont közvetlen a hírek érkezése előtt.

Olvass többet az Admiral Gyertya Visszaszámlás indikátorról


Automatikus zárás

Automatikus zárás segítségével szabályokat határozhatunk meg, ha pozíciót szeretnénk zárni. Ezek a szabályok akár több részletből is állhatnak (ha pl. a profit értékek teljesülnek) és vizuális segítséget illetve e-mail értesítőket is küldhetnek. Automatikus zárás gyors újbóli felhasználása a jövőben sablonként is menthetők.

Az automatikus zárással, kiválaszthatod azt a küszöböt, ahol ezt a szabály alkalmazva lesz. Lehetőséged van az eredeti tőke egy részének lezárására és a stop-loss (S/L), take profit (T/P) vagy a követő stop (T/S) beállítására/módosítására.

Nevezzük úgy, hogy ez a lehető legjobb eszköz a profit lehetőségére.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.