Minden idők legnagyobb hír kereskedési taktikája

December 08, 2016 13:16

Félsz a piaci résektől, ártüskéktől, spread tágulástól vagy a slippage-től? Felgyorsul a szívverésed új hírek érkezésekor? Ne aggódj, ez a cikk fényt derít a hír kereskedés sötét művészetére, eszközeink segítenek a magas volatilitású piaccal szembeni védelemben és a kereskedésben. Ha ezeket a tippeket/tanácsokat megfogadod és elkezded használni a cikkben szereplő kereskedést segítő eszközöket, az a számládon is meg fog majd látszódni.

Ne feledd, minden hír kereskedési taktikát egy csipet sóval együtt kell felszedni. Ez a taktika kizárólag a volatilitás kockázatát minimalizálja és maximalizálja a nyereség lehetőségét.

Kezd a Volatility Protection Beállításokkal

Az árfolyam gyors és intenzív változásával a kereskedés kimenetele megjósolhatatlanná válik. Számos esemény, a gazdasági változásoktól kezdve a természeti katasztrófákig akár a legkiforrottabb kereskedési stratégiára is hátrányos hatással lehet.

A Volatility Protection csomag segít a maximális slippage beállításában, hogy megvédjen az árrésektől és a spread tágulástól. Ez a különleges eszköz segít neked, hogy limitált kockázattal és akár korlátlan nyereséggel lépj be a piacra, minimalizáld a piaci kockázatot stop megbízásokon - Buy Stop, Sell Stop and Stop Loss – előre meghatározott végrehajtási beállításokkal.

Legfontosabb jellemzők

  • maximális slippage (csúszás) beállítások a piaci és a stop megbízásokon
  • a függő kötések veszteségeinek limitálása vagy teljes elkerülése, amikor egy piaci gapbe (résbe) esnek bele
  • limit megbízások és take profitok végrehajtása akár hirtelen megjelenő ártüskékben, azáltal, hogy piaci megbízássá változnak
  • elkerülhető a megbízások aktiválása a túlzott spread tágulás alatt, ha nincs aktuális mozgás a piacon

Olvass többet a Volatility Protection Beállításokról

Belépés a kereskedésbe OCO megbízással

A megbízás sablonokon, beleértve a one-cancels-other (egyik törli a másikat) típusúakat mint az OCO kitörés és OCO visszatérés, ha találsz magadnak egy megbízás típust, amit gyakran használsz (pl. egy buy limit 20 pipre a jelenlegi ártól 100 pipes SL-al és TP-al), akkor azt a template-et el tudod menteni, hogy gyorsan újra nyithasd a jövőben.

Változtatható a lot méret, így a kockázatod mindig limitálva lehet a tőkéd adott %-ig az S/L szintet figyelembe véve. A záró stop érték szintén a kereskedési stratégiára része lehet.

Olvass többet az új megbízási sablonokról és az OCO sablonokról

Belépés az Admiral Gyertya Visszaszámlálással

Amint engedélyezve van, elkezd vissza számolni, hogy mennyi idő van a következő gyertyáig. Általában ez a szám a grafikon jobb alsó részén jelenik meg. Ezt viszont bármikor tudod állítani ha szeretnéd. Így mindig tudni fogod, hogy mikor aktiváld a sablont közvetlen a hírek érkezése előtt.

Olvass többet az Admiral Gyertya Visszaszámlás indikátorról


Automatikus zárás

Automatikus zárás segítségével szabályokat határozhatunk meg, ha pozíciót szeretnénk zárni. Ezek a szabályok akár több részletből is állhatnak (ha pl. a profit értékek teljesülnek) és vizuális segítséget illetve e-mail értesítőket is küldhetnek. Automatikus zárás gyors újbóli felhasználása a jövőben sablonként is menthetők.

Az automatikus zárással, kiválaszthatod azt a küszöböt, ahol ezt a szabály alkalmazva lesz. Lehetőséged van az eredeti tőke egy részének lezárására és a stop-loss (S/L), take profit (T/P) vagy a követő stop (T/S) beállítására/módosítására.

Nevezzük úgy, hogy ez a lehető legjobb eszköz a profit lehetőségére.