76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Nehéz vagy a helyes utat választod? - Birger & Nenad PRO szeminárium

Szeptember 09, 2016 09:00

Abban az esetben ha megakarsz tanulni kereskedni, két lehetőséged van:

1. A nehéz út
2. A helyes út

Ha a helyes úton akarsz tovább haladni, akkor olvass tovább...


Te magad kell eldöntened, hogy melyiket választod, bármelyiket választod az nekünk teljesen jó. Ha a nehéz utat választod, hogy megtanulj vagy javíts a kereskedési módszereden az teljesen rendben van. Mi itt leszünk akkor amikor eldöntötted, hogy elkezded a tényleg jó oktatást és megtanultad a leckét a saját börődőn.


A legtöbben akik kereskedni és befektetni akarnak manapság pénzt vesztenek és ez tény. Ez azért van mert a megtalálható oktatások és képzések színvonala nagyon alacsonyra van téve. A legtöbben bedőlnek a marketing megvezetésnek amit a sok magukat tradernek és mentornak kikiáltott sarlatán publikál a neten, nagy hozamokat, könnyű és gyors utat ígérve, becsapják a naiv embereket. Ezek az emberek tipikusan csak a marketinghez és hamis háttér történetek megírásához értenek. Ezek az emberek nem profik és az emberek sorsa egyáltalán nem érdekli őket.

Röviden: Ha nem vagy "bennfentes" akkor "kívülálló" leszel.

Mit értek ez alatt?

A legtöbben beleszaladtok abba a hibába, hogy a hosszú keresgélés után, hogy találjatok egy jó mentort, tradert, oktatót akinek "bennfentes" tapasztalata van, végül amikor úgy hiszitek találtatok valakit aki pontosan azt ígéri amire szükségetek van, azt gondoljátok, hogy vége a nehézségeknek. Viszont náluk soha nem fogjátok azt a bennfentes tapasztalatot megkapni ami tényleg szükséges ahhoz, hogy konzisztens profitot építsetek fel. A legtöbben "kívülállóként" nézik végig, hogy a piac miként reagál és mások hogyan profitálnak a tőzsdéből. Mi most megadjuk azt a "bennfentes" tapasztalatot és tudást amire szükséged van!

007 TRADER


Figyelmeztetés! A helyek limitáltak. Ez azért van, hogy biztosítsuk a résztvevők minőségét akik részt vesznek a szemináriumon. Ha olyan oktatást akarsz venni, vagy részt venni ami egy internetes átverés amin egy sarlatán vagy jutalékra hajtó ügynökök pedáloz,hogy higgyenek neki a résztvevők és istennek tartsák, arra KÉRÜNK, hogy ne regisztrálj ezekre a szemináriumokra. Ha arra vágysz, hogy valaki gyors és könnyű utat mutasson neked, akkor kérlek ne regisztrálj a BACKSTAGE Kereskedési vagy a PRO stratégiai szemináriumra.

Ebben arra kérlek téged, hogy válaszd a nehezebb utat és tanuld meg saját magad, hogy nincs a tőzsdei kereskedésben rövidítés. Ezek a traderek hosszú utat tesznek meg Budapestre, hogy titeket oktassanak és nincs szükség arra, hogy szerencsejátékosok és a szakmát nem komolyan vevők megszakítsák a szeminárium szoros menetét.

Ha készen állsz arra, hogy a nehezebb út helyett a helyes úton indulj el, akkor jelentkezz az INGYENES szemináriumokra. Alapvetően két helyen lesznek megtartva:

1. A foteled. A szemináriumot ÉLŐBEN fogjuk közvetíteni azoknak akik nem férnek már be a helyszínre. Ehhez is regisztrálnod kell.

2. Aquaworld Budapest. Egy szép hotel ahol ha szeretnél akkor eltudsz tölteni még egy napot, hogy relaxálj, pihenj vagy szórakozz a családdal egy kicsit. Megérdemled!

Otthon a kényelmes fotelből nézni a szemináriumot olyan hátrányokat fog jelenteni, hogy csak a szeminárium helyszínén lesz élő szinkron tolmács, tehát ha nem beszélsz perfektül angolul, akkor javaslom gyere el. Illetve ki fogod hagyni azt az élményt és tapasztalatot, hogy több száz más traderrel élőben követheted egy-egy profi trader előadását és megzavarhatnak otthon olyan dolgok amik ki fognak zökkenteni a figyelésből.

Mi és ki vár a szemináriumon?

- Birger olyan előadást hoz amit még SOHA SEHOL nem adott elő. Most készíti konkrétan. Öt lépés ami a helyes mentális felkészüléshez kell és 2 ÚJ STRATÉGIA

- Nenad 3 olyan stratégiát mutat be nektek amivel évek óta profitosan kereskedik. Több százezer trader a forexfactory oldalán beszavazta őt a TOP 10 traderek közé világszerte.

- Személy szerint én foglak felkészítelek titeket Tőzsdepszichológiából ami szükséges az Ő stratégia használatához.

Konkrétan teljesen ingyen adunk nektek 5 olyan stratégiát AMIT MÉG NEM HASZNÁLSZ. Plusz a mentális hátteret ami kell, hogy használni is tud.

Nenad szemináriumra a max hely 150 fő. Jelenleg 107-en vannak.

Birger Szemináriumra a max hely 250 fő és jelenleg 148-an vannak.

Jelentkezni a linken tudtok ha eddig még nem tettétek meg.

Hamarosan találkozunk HA a helyes utat választottad!