79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Kereskedj Okosan: Okos Vonalak az MT4 és MT5-ben

November 21, 2017 17:25

Egyszerű, könnyen használható és csak egyetlen plusz másodpercbe kerül használni. Ráadásul, semmibe nem kerül, hogy pénzt spórolj és drasztikusan növeld az esélyét annak, hogy sikeres legyél.

Ez az eszköz az aktív kereskedőknek lett kitalálva, akik mindig keresik az okos, haladó megbízási funkciókat és kereskedési eszközöket. Nézzük meg közelebbről az okos vonalakat a MetaTrader Supreme Edition-ben, amely az MT4 és az MT5 kiegészítő bővítménye, valamint a Spread Visszatérítést - az Admiral Markets legújabb promócióját.

MetaTrader Supreme Edition

Kereskedés a chartról

Közvetlenül a chartról történő kereskedés a MetaTrader 4 és MetaTrader 5 Supreme Edition verziójában elérhető.

Használhatsz vízszintes vonalakat a stop-loss és take-profit szintekhez. Amennyiben szerkeszteni, módosítani szeretnéd őket, kattints a vonalakra, mozdítsd a kívánt szintre és változtasd meg a nyitott megbízást.

Sajnos, a piaci trendek nem egyszerűek. Az emelkedő és csökkenő trend általában leginkább egy átlós mozgáshoz hasonlít, amelyhez a kereskedők trendvonalakat és csatornákat rajzolnak.

Mi lenne, ha használhatnánk ezt az átlós vonalat a függőben lévő megbízások elhelyezéséhez (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop és a megbízások zárásához (Stop Loss és Take Profit)?

Itt jönnek a képbe az okos vonalak!

Forrás: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

Az okos vonalak olyan eszközök, amely segítségével átlós vonalakat rajzolhatsz a chartokra az MT4 és MT5-ben. A meredeksége teljes mértékben rajtad múlik.

Az igazi okosság benne az, hogy az okos vonalakat könnyedén kezelheted és aktiválhatod egy aktív megbízáson (a vonal behúzásával).

Az Admiral Markets exkluzív bővítményével az MT4 és MT5-re a kereskedők alkalmazhatják az okos vonalakat arra, hogy új pozíciókat nyissanak (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop) velük, vagy zárjanak meglévő pozíciókat részlegesen vagy teljesen (Stop Loss és Take Profit).

Buy Limit és Sell Limit

Rajzolj egy trendvonalat, szerkeszd meg (Kattintás+ALT), válaszd ki a volument– a többit bízd a piacra. Egyszerű, okos és könnyen alkalmazható a kereskedési ötleteidre.

Forrás: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

A fenti példában a trendvonal (támasz az emelkedő trendnél) Buy Limit vonalként fog működni. A függő kötés akkor lép életbe, ha az ár eléri a trendvonalat.

Take Profit és Stop Loss

Számos lehetőség elérhető, például a részleges zárás. A megbízás beállítások lehetővé teszik, hogy szerkeszd – módosítsd a volument és bizonyos százalékát lezárd. Lezárhatod a volumened 10% 50% vagy 100%-át. Ez a Te döntésed, ami a saját személyes kereskedési stratégiádon alapszik.

Forrás: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

A fenti példában (Buy position) a trendvonal Stop Loss szintként fog működni. Emellett az eredeti megbízás egy bizonyos százalékát is jelentheti, és használhatod vízszintes és függőleges vonalként is, amelyet szintén aktiválhatsz Stop Loss és Take Profitként részlegesen vagy teljesen. Ezt a Te döntésed a saját stratégiád szerint, ahol arra törekedsz, hogy maximalizáld a profitot és minimalizáld a veszteséget.

Kezdd el tesztelni akár 100%-os Spread Visszatérítéssel

Akár már el is kezdhetnél kereskedni az okos vonalakkal az MT4 és MT5-ben. Ám a Supreme Edition ennél még többet nyújt. Több mint 56 további eszközt is kipróbálhatsz.

Az Admiral Markets karácsonyi kampányának keretén belül akár 100%-os spread visszatérítést kaphatsz – így az átlagos spreadet visszakaphatod legkésőbb 30 naptári napon belül.

Kereskedj akár 100%-os spread visszatérítéssel és teszteld le az okos vonalakat. Fogadunk, hogy még hatékonyabban fogsz kereskedni, mint eddig!

Spread Visszatérítés

Kezdd el maximalizálni a nyereséged az akár 100%-os spread visszatérítéssel és MetaTrader Supreme Edition-el, amihez az exkluzív okos vonalakat is hozzáadhatod.