Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Supreme Technikai indikátorok, amiket minden Tradernek ismernie kell

Október 14, 2016 15:11

Honnan tudjuk, hogy jól döntöttünk? A traderek régóta használnak indikátorokat, hogy könnyebben átlássák a piac alakulását, az árfolyamok mozgását, következtetéseket vonjanak le a jövőbeli mozgásokat illetően.

A Trader 007-es webináriumon Kata többek közt két speciális indikátort mutatott be részletesen, amelyek segítségével könnyebben követhetőek a trendek. Ezek a Pivot pontok és a Keltner csatorna, amiket mi is ajánlunk minden kereskedő figyelmébe.

Pivot Pontok:

Az 1990-es évek közepén a Pivot pontok számításához szükséges képlet kevésbé volt elterjedt, ez azonban 2004-ben megváltozott John Person „Complete Guide to Technical Trading Tactics: How to Profit Using Pivot Points, Candlesticks & Other Indicators" című könyvének megjelenése után. Az ezt követő években John Person számos prezentációt tartott erről a módszerről különböző kereskedői rendezvényeken és 2007-re a Pivot pontok nagyon gyakran használt kereskedési eszközzé vált.

Mára a Pivot, egyike a legtöbbek által használt szintes indikátornak. Leggyakrabban a napos pivot szinteket szoktuk nézni, ami az előző napi árból képez egyrészről egy középponti szintet, ami felett inkább vételi jelleget tulajdoníthatunk az aznapi kereskedésnek, alatta pedig inkább eladási nyomás uralkodik a piacokon, illetve az indikátor kijelöl 3-3 támasz és ellenállás szintet is, amiket remekül tudunk célárként, vagy akár stopként is használni.

Keltner csatornák:

A csatorna nagyon hasonló jelekkel és képpel rendelkezik, mint a sokak által kedvelt Boillinger Szalagok. Viszont annyi a különbség a kettő között, hogy a BB az Mozgó átlagokból van számítva, viszont a Keltner, pedig az ATR (Average True Range) indikátorból kalkulálódik. Valamivel kevesebb jelet ad ugyan, mint a BB, viszont jóval kevesebb fals jelzést is. Ahogyan a Boillinger is, remekül használható akár skalpolásra is, a rövid idősíkon megjelenő csatorna kiszúrásoknál.

Az MT4 Supreme kiegészítő, indikátor csomagját az Admiral Markets weboldaláról tudjátok letölteni. Kata, a Trader 007 oktatásán ezek használatát is részeletesen bemutatta:

A Keltner csatornák és a Pivot pontok mellett a webináriumon számos tippet kaphatunk például a gyertya visszaszámlálás indikátor beállításairól, az Admiral Freehand Drawing indikátor alkalmazásáról, a High-Low indikátor működéséről, valamint a Chart a chartban indikációk funkcióiról.

Az élő webináriumonkon lehetőségetek adódik, hogy kérdezzetek Katától.

A Supreme eszközök világában minden kedden, október 25-ig, 6 órától elmerülhetsz. Jövő héten a „Kereskedési szimulátorról", később pedig a „Mini chartokról és az egyéb felmerülő kérdésekről" hallhattok majd még előadást.

Ha lemaradtál az előző webináriumokról, vagy szeretnéd őket visszanézni, tekintsd meg youtube csatornánkat:

007 Trader - Miniterminál

Trader 007 - Kereskedési terminál (MT4 Supreme Edition)

Trader 007 Tick Chart Trader

Trader 007 Lépj be a Supreme világába Stay ConnectKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.