Te miért vagy komoly? Ebook és munkafüzet itt letölthető

November 10, 2017 11:16

Mert nem ismersz valamit, nincs tapasztalatod. Ilyenkor szoktak az emberek komolyak lenni.

Az ok, amiért ez az e-book megszületett, hogy segítsen minél több embernek, akik szeretnének elkezdeni foglalkozni a tőzsdével vagy érdekli őket a kriptovaluta CFD kereskedés.

Konkrét stratégiát, ami 100%, hogy sikeres, nem fogsz találni, mert mindenki más személyiséggel rendelkezik. Ezért nagyon fontos, hogy olvasd el ezt az ebook-ot. Itt picit másképpen közelítek meg dolgokat és lehet, hogy nem most kezdted, de lesznek olyan pontok, amiket én még máshol nem olvastam, pedig nagyon is fontosak.

Mindenki megérdemli az esélyt, hogy sikeres trader lehessen. Nagyon sok hamis és félrevezető információ van a neten, ne engedjétek, hogy ezek félrevezessenek titeket.

Nem lesz könnyű elérni, hogy sikeres legyél, ez tény. Viszont az is tény, hogy sokkal több energiádba kerül, ha nem teszel meg mindent ezért, hiszen, ha egyszer megszületett benned ez a gondolat és nem teszel meg mindent, hogy végig is vigyed, akkor ez visszatartott akció benned. Hogy ezt szemléltetni tudjam: gondolj arra, hogy kell valami a hűtőből most neked. Bármi. Állj fel és kezdj el menni a hűtő felé, majd állj meg hirtelen és ülj vissza oda, ahol voltál. Látod, több energiába kerül, mintha odamentél volna, kivetted volna, ami kell. Ugyan ez vonatkozik arra, ha valaki valamiben sikeres akar lenni és közben nem tesz meg mindent.

ITT TÖLTHETED LE AZ EBOOKOT.

Ezekre mind kaptok választ a könyvben. Remélem nem csak a kereskedésben, de az életben is segíteni fog nektek!

Sok sikert!

Zalán