79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Te miért vagy komoly? Ebook és munkafüzet itt letölthető

November 10, 2017 10:16

Mert nem ismersz valamit, nincs tapasztalatod. Ilyenkor szoktak az emberek komolyak lenni.

Az ok, amiért ez az e-book megszületett, hogy segítsen minél több embernek, akik szeretnének elkezdeni foglalkozni a tőzsdével vagy érdekli őket a kriptovaluta CFD kereskedés.

Konkrét stratégiát, ami 100%, hogy sikeres, nem fogsz találni, mert mindenki más személyiséggel rendelkezik. Ezért nagyon fontos, hogy olvasd el ezt az ebook-ot. Itt picit másképpen közelítek meg dolgokat és lehet, hogy nem most kezdted, de lesznek olyan pontok, amiket én még máshol nem olvastam, pedig nagyon is fontosak.

Mindenki megérdemli az esélyt, hogy sikeres trader lehessen. Nagyon sok hamis és félrevezető információ van a neten, ne engedjétek, hogy ezek félrevezessenek titeket.

Nem lesz könnyű elérni, hogy sikeres legyél, ez tény. Viszont az is tény, hogy sokkal több energiádba kerül, ha nem teszel meg mindent ezért, hiszen, ha egyszer megszületett benned ez a gondolat és nem teszel meg mindent, hogy végig is vigyed, akkor ez visszatartott akció benned. Hogy ezt szemléltetni tudjam: gondolj arra, hogy kell valami a hűtőből most neked. Bármi. Állj fel és kezdj el menni a hűtő felé, majd állj meg hirtelen és ülj vissza oda, ahol voltál. Látod, több energiába kerül, mintha odamentél volna, kivetted volna, ami kell. Ugyan ez vonatkozik arra, ha valaki valamiben sikeres akar lenni és közben nem tesz meg mindent.

ITT TÖLTHETED LE AZ EBOOKOT.

Ezekre mind kaptok választ a könyvben. Remélem nem csak a kereskedésben, de az életben is segíteni fog nektek!

Sok sikert!

Zalán