Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Túl szép, hogy...És mégis igaz

December 06, 2017 14:24

Elon Musk (lassan nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy ki Ő) egy briliáns elme és üzletember. Ezek mellett egyike a legnagyszerűbb mérnököknek és feltalálóknak, akik köztünk élnek, viszont az egyetlen, aki képes olyan izgatottságot teremteni a termékei körül, ami napokon belül végig söpör a világon.

A Tesla Roadster, ami a leggyorsabb autó, amit valaha gyártottak, felrázta az autógyártást a múlt hónapban az egyedüli és soha nem látott felszerelésével és teljesítményével.

Miután mindenki erről beszélt, Ő rátett egy lapáttal és bejelentette, hogy lesznek olyan modellek, amik kis távolságban képesek lesznek repülni is. Nem is vártunk mást egy olyan embertől, aki beleásta magát a rakéta tudományba.

Tesla cég áttekintés röviden

Tesla Motors, Inc (#TSLA) elszenvedett egy kisebb visszarántást az év elején, de még így is a részvény árfolyama 44%-os pluszban van az évek során.

Miért?

A cég képes a „dobozon kívül" gondolkodni, és nem csak alapvető megújításokat jelentenek be, de folyamatosan olyan meggyőző ajánlatokkal bombázzák a vevőiket, amit máshol nem kaphatnak meg. Egyértelműen egy domináló szerepet tölt be és a többi cég alig bír lépést tartani vele (ha egyáltalán bírnak). Ezek kombinációja rettentő csábító a befektetők szemében.

Egy ilyen cégnek a részvényei magasabb volatilitással rendelkeznek, hiszen új területeken mozognak és sokkal inkább kiszámíthatatlan a befektetők reakciója, mint más vállalatnál. Arról nem is beszélve, hogy Elon Musk egymaga egy zseniális elme, akiket általában csak később értékel a világ.

Admiral Markets Workshop

Tesla model S – kriptovaluta bányászgép?

Az elmúlt napokban olvasni lehetett, hogy egy volt alkalmazott azt állítja, hogy Elon Musk maga áll a kriptovaluta kitalálása mögött, azaz Ő maga Satoshi Nakamoto.

Érdekes, hogy pár nappal később olyan cikket olvastam, miszerint egy lelkes Tesla tulajdonos úgy alakította át a Tesla model S autóját hátul, hogy amíg a Tesla töltőállomáson van, addig képes kriptovaluta bányászatra is.

Bár manapság leginkább már csak ASIC-okkal (egy speciálisan erre fejlesztett chippel) éri meg bányászni, a legtöbben, akik ebben gondolkodnak, próbálnak alternatív energiaforrásokhoz jutni, hogy még profitosabb legyen számukra a Bitcoin bányászat - a példa kedvéért.

Bár ezzel az újítással elvesztette a garanciát az autója felett és sokan azt mondják veszélyes is lehet, ha nem megfelelőek a beállítások, úgy látszik az emberek találékonysága tényleg korlátok nélküli. Az egy másik kérdés, hogy az ingyen áram felhasználása bányászatra mennyire etikus…

A kriptovaluták egyre nagyobb teret nyernek. Pont ezért is döntöttünk úgy, hogy a következő szemináriumon, amit december 14-én tartunk, egy olyan előadót hívtunk meg, aki itthon az egyik legprofibb Bitcoin elemzéssel rendelkezik. Akik meghallgatják, azok egy olyan előadás részesei lehetnek, amit én személyesen még nem láttam. Meg fogják tanulni azt, hogy mi az, ami befolyásolja a Bitcoin árfolyamát, és mi az, ami nem és mindezt úgy, hogy ezt érthető nyelvezetre fordítottuk le.

A Tesla csak egy példa a rengeteg részvény CFD közül, amivel az Admiral Markets UK-nál tudsz kereskedni. Viszont mielőtt elkezdenéd, kérlek tájékozódj a kockázatokról, hiszen ezt rengeteg kereskedő elfelejti.

Mint tudatos, felelősségteljes és szabályozott online bróker, mindig arra ösztönözzük az ügyfeleinket, hogy első lépésként egy virtuális ingyenes demo számla keretében gyakoroljanak, attól függetlenül, hogy kezdő vagy gyakorlott kereskedő. Egy új terméken egy új stratégia fokozott kockázatokkal jár.

demo számla

Ha esetleg kíváncsi vagy, hogy miként lehet használni a Metatrader 4 és Metatrader 5 platformot, azokkal a több mint 60 újítással, amit fejlesztettünk, akkor regisztrálj a december 8-ai webináriumra, ahol bemutatjuk a platformot és a Supreme kiegészítőt.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.