76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Warren Buffett azt tervezi, hogy növeli részesedését a Bank of Americánál! Ideje bevásárolni?

Október 25, 2019 11:24


Amikor Warren Buffett beszél, a pénzügyi világ rá figyel. Végülis az omahai orákulum a világ legsikeresebb befektetője. Így tehát az sem szolgál meglepetésként, hogy a Bank of America részvényei több mint 2% -kal emelkedtek, miután Buffett társasága bejelentette, hogy felkéri az US Federal Reserve-et, hogy adjanak engedélyt az amerikai óriásbankban szerzett részesedésük növelésére - valószínűleg rendkívül érdekes kereskedési és befektetési lehetőségeket teremtve ezzel.

Buffett és a Bank of America

Tudtad, hogy a Warren Buffett holdingtársasága, a Berkshire Hathaway több mint 27 milliárd dollár értékű Bank of America részvényt birtokol (az 2019. október 14-i adatok szerint)? Ez a második legnagyobb részesedés Buffett portfóliójában, és ő még többet akar. Ami azt illeti, Buffett társasága jóváhagyást kért a Federal Reserve-től, hogy növelje a bankban fennálló részesedését 10% -os tulajdonrészén felül, ami egy olyan határ, amely már szabályozási felülvizsgálatot von maga után.

Egyes elemzők szerint a Bank of America részvényeit jelenleg alulértékelik, ezzel azt sugallva, hogy Buffett láthat valamiféle távlatibb felértékelődést a jövőben, ha további bankrészvényekre tesz szert. Ezen felül néhány nappal a bejelentést követően a bank a vártnál jobb, részvényenkénti 0,56 dolláros bevételt realizált, szemben a várt részvényenkénti 0,51 dollárral.

A bank történelmi részvényárai miről is árulkodnak számunkra tehát? Járjunk utána!

Hogyan kereskedhetsz a Bank of America részvényekkel?

Az Admiral Markets segítségével spekulálhatsz a Bank of America részvény áráról CFD, azaz a Contracts for Difference néven ismert termék felhasználásával. Alapvetően ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy tőkeáttéttel az adott származtatott instrumentumot megvásárolják vagy eladják.

Az alábbiakban látható a Bank of America részvényárfolyamának hosszú távú havi diagramja:

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5, Bank of America, havi - Adatok: 2003. szeptember 1- 2019. Október 17-ig, letöltve 2019. október 17-én 20:33 órakor. BST - Megjegyzés: A múltbeli teljesítmény nem megbízható mutatója a jövőbeli eredményeknek.

Azóta, hogy a bank részvényárfolyama jelentősen csökkenésnek indult, azaz 55 dollárról mindössze 3 dollárra zuhant 2006 és 2009 között, eddig a visszaesés nagyjából felét visszatermelte. Valójában 2009 óta a bank részvényeinek ára folyamatosan magas emelkedést mutatott, útközben néhány nagy visszaeséssel.

A részvényenkénti ár 2019 nagy részében 28 USD körül maradt, ami érdekes, ha a Markets Insider bank elemzői értékelését vesszük alapul, amely azt mutatja, hogy 27 különböző bróker minősítései mutatják a részvény legalacsonyabb célárát 28 $ -on, a közép árfolyamot 33 dolláron és a magas célárat 44 dolláron. Érdemes megjegyezni, hogy ezen elemzők értékelései bármikor megváltozhatnak.

Természetesen olyasvalaki, mint Warren Buffett, akkor hajlandó csak részvényekbe fektetni, ha az hosszú távú befeketetés, legalább öt évre vagy annál is hosszabb időre. Most, hogy a részvény visszahozta a 2006 és 2009 közötti visszaesés felét, visszanyerheti-e a másik felét? A heti diagram jelenleg egy csatornát mutat, ahol az ár felfelé indulhat, az alábbiak szerint:

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5, Bank of America, Heti - Adatok: 2004. december 26-tól2019. Október 17-ig, letöltve 2019. október 17-én 20:55 órakor. BST - Megjegyzés: A múltbeli teljesítmény nem megbízható mutatója a jövőbeli eredményeknek.

A fenti chart két csökkenő, párhuzamos vonala egy chartmintát ábrázol, melyet csatornának nevezünk. A minta valószínűleg felfelé kitörésre utal. A traderek azonban körültekintően elemzik az árat, hogy kiderüljön az ár tartósan szint felett marad-e. Ha igen, az jelezheti, hogy a Bank of America részvényárfolyamai tovább emelkedhetnek. Az alábbi visszazuhanás ezzel szemben hamis kitörésre utal, amely csökkenti a részvény árat.

Bármi legyen is az eredmény, a Bank of America sok kereskedő és befektető listáján szerepel kitüntetett helyen. A Tiéden is?

Az elméletek és kereskedési ötletek kipróbálására az egyik lehetőséged egy demo kereskedési számla használata, amely lehetővé teszi a spekulációt a piacon, nulla kockázattal! Kattints az alábbi zászlóra az ingyenes virtuális kereskedési számla megnyitásához ma:

demo számla

A fenti adatok további információkat nyújtanak az Admiral Markets honlapján közzétett összes elemzéshez, becsléshez, prognózishoz, előrejelzéshez vagy egyéb hasonló értékeléshez vagy információhoz (a továbbiakban: Elemzések). A befektetési döntések meghozatala előtt kérjük, figyeljen oda a következőkre:

1. A cikk tartalma marketing kommunikáció. A megjelenített tartalom kizárólag informatív célokat szolgál, és semmi esetre sem értelmezhető befektetési tanácsadásként vagy ajánlásként. Nem a befektetéssel kapcsolatos elemzések függetlenségének előmozdítását célzó jogi előírásoknak megfelelően készült, és nem képezi semmiféle tilalom vagy korlátozás tárgyát, bárminemű befektetéssel kapcsolatos elemzés előterjesztését megelőzően.

2. Az Admiral Markets nem vállalja a felelősséget az ügyfelei befektetési döntéseiért és azokból származó esetleges veszteségeiért, akkor sem ha ezt a döntést az Admiral Markets elemzéseire alapozva hozták meg.

3. Annak érdekében, hogy az ügyfelek érdekei védhetők legyenek és az elemzés tárgyilagossága ne sérüljön meg, az Admiral Markets megfelelő belső eljárásokat hozott létre az összeférhetetlenség megelőzésére és kezelésére.

4. Az Elemzés Jitan Solanski, független közreműködő (a továbbiakban: Szerző) személyes becslései alapján készült.

5. Miközben mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elemzés összes forrása megbízható legyen, és hogy minden információt, amennyire csak lehetséges, érthető, időszerű, pontos és teljeskörűen mutassunk be, az Admiral Markets nem garantálja az elemzésben szereplő információk pontosságát vagy teljességét. A bemutatott számok múltbeli teljesítményre vonatkozó adatok, amelyek nem megbízható mutatók a jövőbeli eredményekre.

6. Az Admiral Markets által feltüntetett pénzügyi instrumentumok bármilyen korábbi vagy modellezett teljesítménye nem értelmezhető kifejezett ígéretnek, tanácsadásnak, garanciavállalásnak vagy következtetésnek semmilyen jövőbeli teljesítményre vonatkozóan. A pénzügyi instrumentum értékének növekedése és csökkenése, valamint az eszköz értékmegőrzése nem garantált.

7. A tőkeáttételes termékek (beleértve a CFD-ket) spekulatív jellegűek, amelyek profitot és veszteséget is eredményezhetnek. A kereskedés megkezdése előtt bizonyosodjon meg arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat.