Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
  • 7,500+ instruments
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

EUR/USD, GBP/USD Test Shallow Wave-4 Fibonacci Levels at 1.17 and 1.3350

Szeptember 28, 2017 05:30

EUR/USD

4 hour

The EUR/USD bearish price action could be part of a potential wave 4 (blue) which makes the 23.6% Fibonacci level a potential support and bouncing spot.

1 hour

The EUR/USD seems to be making a final wave 5 (grey). Price might not complete the wave 4 (blue) at the 23.6% Fibonacci. A 38.2% Fibonacci level is also a common turning spot for a wave 4.

GBP/USD

4 hour

The GBP/USD could soon test the 38.2% Fibonacci level of the potential wave 4 (blue). The Fibonacci levels could act as potential support for a continuation of the uptrend via wave 5.

1 hour

The GBP/USD is breaking support trend lines but the 38.2% Fib could be a potential support level. A break of resistance (orange/red) could indicate the continuation of the uptrend whereas a break below the 38.2% Fib could price test the 50% of wave 4 vs 3.

USD/JPY

4 hour

The USD/JPY has broken above the resistance trend line (dotted red) which is indicating an uptrend continuation.

1 hour

The USD/JPY break of resistance levels (dotted red) indicates a larger 5th wave (blue).

Follow @ChrisSvorcik on twitter for latest market updates.
Connect with Chris Svorcik on Facebook for latest Forex and education tips.

Zero to Hero Trading Course


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.