Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

​​Weekly Wave Analysis EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY 23 October 2017

Október 23, 2017 13:30

Hello trader,

Please find here below this week's wave analysis on the EUR/USD, GBP/USD and USD/JPY daily, weekly and monthly charts. More education, analytics, articles, and webinars can be found daily on Admiral Markets.

EUR/USD

The EUR/USD is testing the support trendline (blue). A bearish candle makes a bullish ABC (purple) unlikely and a bearish ABC (grey) within a larger wave 4 (light purple) more probable.

Daily chart:

The EUR/USD correction could be part of a wave 4 (purple) within a larger wave A (red).

Weekly chart:

The EUR/USD bullish momentum could be part of a wave A (red). The strong bullish momentum seems to indicate that the bearish wave 5 (purple) of wave C (red) is most likely completed.

Monthly chart:

GBP/USD

The GBP/USD is showing a bullish daily pinbar at the support trend line (blue). A break below the trend line could indicate a continuation of the bearish momentum whereas a failure to break the candle low could indicate a bullish wave C (orange).

Daily chart:

The GBP/USD needs to break below support (blue) for a larger downside becomes more likely.

Weekly chart:

The GBP/USD is testing a larger support trend line (blue). A bearish breakout could indicate the continuation of the wave C (purple).

Monthly chart:

USD/JPY

The USD/JPY bullish momentum is either part of a wave A or wave 1 (purple). In both cases a bearish retracement (wave 2/B) could take place before a 3rd bullish wave occurs.

Daily chart:

The USD/JPY is in a larger triangle chart pattern with support (blue) and resistance (brown/red) nearby. The wave B (red) seems to be completed at the most recent bottom.

Weekly chart:

The USD/JPY is looking for a breakout of the triangle pattern.

Monthly chart:

Follow @ChrisSvorcik on twitter for latest market updates.
Connect with Chris Svorcik on Facebook for latest market updates.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.