Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Kriptovaluta CFD-k

Ez az Admiral Markets oktatási oldal segíteni fog Neked, hogy mélyebben elmerülhess a kriptovaluták világában! Megismerheted a legfontosabb fogalmakat, a működésük, a legjobb stratégiákat, indikátorokat és kereskedési platformokat. Tudj meg mindent, amit ismerned kell a kriptovaluta CFD-kről!

Bitcoin vagy arany – Bitcoin vs Gold

A Bitcoin lesz az új arany? Azaz ami hosszú távon megőrzi a befektetett pénz értékét és folyamatosan növekszik. Tudd meg, ki nyeri a Bitcoin vs arany harcot!

A legjobb kriptovaluta indikátorok CFD kereskedéshez

Ismerj meg számos Kriptovaluta Indikátort (pl. Bitcoin indicators, Crypto indicators) és mintázatot, amelyeket használhatsz a Kriptovaluta CFD kereskedéshez

Mi a Dash?

Tudj meg mindent a Dash-ról, az egyik legnépszerűbb kriptovalutáról, amely számos előnnyel rendelkezik a Bitcoinnal szemben, mint például a teljesítmény, titkosítás és menedzsmen t területén. Mi a Dash? Hogyam keletkeznek a Dash érmék? Hogyan változik a Dash ára? Tudd meg most...

Mi az a Monero?

Monero (XMR) egy kriptovaluta, amely valójában 2014-ben keletkezett, és kulcsfontosságú előnyöket nyújtott az adatvédelem terén. Ez a cikk bemutatja azokat a fontos ötleteket, jellemzőket, előnyöket és kihívásokat, amelyekkel a Monero szembenéz a kriptovilágban található versenytársaival.

Mi a Zcash?

Ha érdekel a Zcash, mint kriptovaluta, illetve, hogy miben különbözik a Bitcointól, hogyan alakultak ki a Zcash érmék, olvasd el a cikkünket.

Melyik a legjobb kriptovaluta CFD kereskedési platform?

A legjobb kriptovaluta kereskedési platformot keresed? A Bitcoin CFD kereskedése soha nem volt egyszerűbb ennél a web-alapú platformnál. Ez az útmutató lépésről lépésre bemutatja a a kriptovaluta mt4 webes verziójának használatát. Akár Bitcoin, akár kriptovaluta CFD-kel kereskednél, olvasd el most!

Kriptovaluta CFD kereskedés a hagyományos befektetésekkel szemben

Ismerd meg, hogy a kriptovaluta CFD-k kereskedése miben különbözik a hagyományos befektetésektől. Tudd meg a digitális pénznemekbe való hagyományos befektetés előnyeit és hátrányait, mint például a Bitcoin, Ethereum, Ripple, és nézd meg, hogyan tudod a kereskedést még személyre szabottabbá tenni.

BTC USD vs. ETH USD: Melyikkel kereskedjek?

Bitcoin vagy Ether: Melyikkel kereskedjek 2018-ban? A Bitcoin kereskedés egyre gyakoribb Magyarországon a bitcoin árfolyamának köszönhetően. Azonban szorosan mögötte van az Ethereum is, az ETH USD kereskedések egyre gyakoribban az online tőzsdei világban. De kérdés, mi a különbség a kettő között, mi alapján döntsünk?

Hogyan kereskedjünk Bitcoin Cash CFD-vel

Tudd meg, hogyan kereskedsz Bitcoin Cash CFD-ken a kriptovaluta piacokon! Ismerd meg, mi szükséges a sikeres Bitcoin cash (BCHUSD) kereskedéshez!

Hogyan kereskedjünk Ripple CFD-vel?

Fedezd fel a Ripple CFD-t! Tudd meg, hogyan keredkedhetsz Ripple CFD-vel a MetaTrader és a Supreme Edition platformokban!

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.