Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Kriptovaluta CFD-k

Olvass a kriptovaluták folyamatosan változó, izgalmas világáról. Tudj meg többet a legnépszerűbb kriptovalutákról, beleértve a Bitcoin, Monero, Dash és Ripple-t, és még sok mást. Tanuld meg, hogyan kereskedhetsz kriprovaluta CFD-kkel, melyek a legjobb kriptovaluta CFD indikátorok!

Bitcoin vagy arany – Bitcoin vs Gold

A Bitcoin lesz az új arany? Azaz ami hosszú távon megőrzi a befektetett pénz értékét és folyamatosan növekszik. Tudd meg, ki nyeri a Bitcoin vs arany harcot!

A legjobb kriptovaluta indikátorok CFD kereskedéshez

Ismerj meg számos Kriptovaluta Indikátort(pl. Bitcoin indicators, Crypto indicators) és mintázatot, amelyeket használhatsz a Kriptovaluta CFD kereskedéshez

Mi a Dash?

Tudj meg mindent a Dash-ról, az egyik legnépszerűbb kriptovalutáról, amely számos előnnyel rendelkezik a Bitcoinnal szemben, mint például a teljesítmény, titkosítás és menedzsmen t területén. Mi a Dash? Hogyam keletkeznek a Dash érmék? Hogyan változik a Dash ára? Tudd meg most...

Mi az a Monero?

Monero (XMR) egy kriptovaluta, amely valójában 2014-ben keletkezett, és kulcsfontosságú előnyöket nyújtott az adatvédelem terén. Ez a cikk bemutatja azokat a fontos ötleteket, jellemzőket, előnyöket és kihívásokat, amelyekkel a Monero szembenéz a kriptovilágban található versenytársaival.

Mi a Zcash?

Ha érdekel a Zcash, mint kriptovaluta, illetve, hogy miben különbözik a Bitcointól, hogyan alakultak ki a Zcash érmék, olvasd el a cikkünket.

Melyik a legjobb kriptovaluta CFD kereskedési platform?

A legjobb kriptovaluta kereskedési platformot keresed? A Bitcoin CFD kereskedése soha nem volt egyszerűbb ennél a web-alapú platformnál. Ez az útmutató lépésről lépésre bemutatja a a kriptovaluta mt4 webes verziójának használatát. Akár Bitcoin, akár kriptovaluta CFD-kel kereskednél, olvasd el most!

Kriptovaluta kisokos - Mi a kriptovaluta és hogyan kereskehetsz CFD-ken

Amit a kriptovalutákról tudni érdemes: Mi a kriptovaluta jelentése, Hogyan zajlik a kriptovaluta kereskedés, vásárlás eladás CFD-ken, Kriptvaluták fajtái..

BTC USD vs. ETH USD: Melyikkel kereskedjek?

Bitcoin vagy Ether: Melyikkel kereskedjek 2019-ben? A Bitcoin kereskedés egyre gyakoribb Magyarországon a bitcoin árfolyamának köszönhetően. Azonban szorosan mögötte van az Ethereum is, az ETH USD kereskedések egyre gyakoribban az online tőzsdei világban. De kérdés, mi a különbség a kettő között, mi alapján döntsünk?

Hogyan kereskedjünk Bitcoin Cash CFD-vel

Tudd meg, hogyan kereskedsz Bitcoin Cash CFD-ken a kriptovaluta piacokon! Ismerd meg, mi szükséges a sikeres Bitcoin cash (BCHUSD) kereskedéshez!

Hogyan kereskedjünk Ripple CFD-vel?

Fedezd fel a Ripple CFD-t! Tudd meg, hogyan keredkedhetsz Ripple CFD-vel a MetaTrader és a Supreme Edition platformokban!

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.