Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Hogyan kereskedjünk Bitcoin Cash CFD-vel

A Bitcoin Cash, vagy BCH/USD CFD 2017. augusztus 1-jén keletkezett amikor a Bitcoin egy hard fork-on ment keresztül. Előző cikkjeinkben már ismertettük, mi a Bitcoin Cash, de nézzünk meg egy gyors emlékeztetőt.

A Bitcoin Cash (BCH) elődjéhez, a Bitcoin (BTC)-hez hasonlóan, egy peer-to-peer elektronikus fizetési rendszer, amit a blockchain technológia támogat és egy decentralizált számítógépes hálózat – egy olyan kriptográfiai folyamatokon alapuló rendszer, amely hitelesíti és rögzíti az elektronikus fizetési tranzakciókat anélkül, hogy megbízott harmadik felekre, azaz pénzügyi intézményekre támaszkodna.

A Bitcoin Cash ezután csökkenti a tranzakciós költségeket a harmadik felek eltávolításával, akik a vevők és kereskedők között közvetítenek.

Elméletileg ennek csökkentenie kell a csalást azzal, hogy olyan biztonsági protokollokat igényel, mint például a proof-of-work rendszer és a digitális aláírások, amelyek egy nyilvánosan elosztott ledgerben (főkönyvben) hitelesítődnek, amely blockchain-ként ismert.

Miben különbözik a Bitcoin Cash a Bitcoin-tól?

A Bitcoin Cash-t a Bitcoin bányász és fejlesztő közösség hozta létre, mivel a kriptovaluták jövőjében és a hatékony növelésben érdekeltek. Ennek eredményeképpen létrejött a BCH, azzal a fő különbséggel, hogy megnövelt blokkmérettel szolgál, ami segít a hitelesítés folyamatának felgyorsításában.

Kriptovaluta CFD kereskedése

Bitcoin Cash Kereskedés CFD-ken - Bitcoin Cash Trading

A Bitcoin Cash CFD-kkel való kereskedés nem sokban különbözik más devizapárral, árucikkekkel vagy CFD-kkel való kereskedéstől. Ha a pénzügyi piacokhoz közeledsz, akkor fontos, hogy jól felkészült legyél a kereskedés megkezdése előtt.

Most valószínűleg azon tűnődsz, hogy mit értünk jól felkészült alatt?

A kereskedőknek mindig tisztában kell lenniük a piac három fő összetevőjével, mielőtt a piacra mennének. Mindhárom szempont elengedhetetlen, mivel egymás kiegészítői, és egy gyenge láncszem már kudarchoz vezethet. Ez a három szempont a következő:

1. kereskedési stratégia;

2. tőzsdepszichológia;

3. kockázatkezelés

A kereskedési stratégia vagy terv azért fontos, mert lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy tudják, mikor és hogyan kell megragadni a pénzügyi piacokat. Egy körvonalként szolgál, hogy melyik eszközöket használd, és elmagyarázza, mikor érdemes kockáztatni és mikor nem.

A tőzsdepszichológia létfontosságú, mert a valódi pénz kockázata hatással lesz az idegeidre, ami nagy eséllyel félelmet kelt és az érzelmek hullámvasútját hozza létre. A tőzsdepszichológia lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megfelelő válaszreakciót formáljanak meg, és segítséget nyújt ezen helyzetek kezelésében.

A Kockázatkezelés elengedhetetlen. Lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megvédjék a tőkéjüket, amire szükség van, ha a pénzügyi piacokhoz szeretnének hozzáférni. Megfelelő kockázatkezelés nélkül a kereskedők gyakran kockáztatnak egy vagy több kereskedési setupot, ami nagy veszteséghez vezethet.

Az 50 EMA stratégia a BCH/USD CFD-hez

Az alábbi kereskedési stratégia sikeres végrehajtásához le kell töltened az Admiral Markets MT4/MT5 bővítményét, a MetaTrader Supreme Edition platformját. Sok indikátor közül van egy, amit Admiral Pivotnak hívnak. Ahhoz, hogy ezzel a stratégiával tudj kereskedni, számos szabályt kell követned.

Bitcoin cash tranding platform

Időkeret:

30 perc vagy H1 chart

MetaTrader indikátorok:

Admiral Pivot napon belüli kereskedés

MACD (12, 26, 9)

EMA 50 záróárra állítva

A vevők számára, a MACD-nek a nulla szint és az árnak az 50-es EMA felett. Amikor az ár alulról áttöri az Admiral Pivot-ot, és fölötte záródik, helyezz el egy vételi megbízást.

BCHUSD kereskedés

Forrás: Admiral Markets MT4SE, BCH/USD chart, m30 idősík, 2017. november - Bitcoin Cash kereskedés

A fenti chart bemutatja, hogy néz ez ki az MT5 platformon. Az Admiral Mini Terminálon csak egy kattintással hozzá tudod adni a pivotokat a chartokhoz.

BCH USD MT5

Forrás: Admiral Markets MT5SE, BCH/USD chart, H1 idősík, 2017. október-november - CFD Bitcoin Cash kereskedés

Itt látható egy példa long kereskedésre az MT5 platformon:

BCHUSD MetaTrader

Forrás: BCH/USD Admiral Markets MT5SE, M30 chart, 2017. december - CFD Bitcoin Cash kereskedés


A Bitcoin Cash CFD kereskedés a MetaTrader 5-ben

Ez a fejlesztés az online kereskedés jövője, hiszen a MetaTrader 5, amely megőrzi az MT4 használhatóságát és megjelenését, összehasonlíthatatlanul fejlettebb és sokoldalúbb szoftver, mind ügyfél, mind pedig a szerver szempontjából. Ez azt jelenti, hogy képes még több instrumentum, piac, tőzsde és kereskedési setup támogatására, szinte semmilyen korláttal nem rendelkezik a rugalmasság vagy méretezhetőség terén – és ez egy nagyon jó hír a kereskedőink számára!

Ez az új, átalakított platform az alábbiakat ajánlja:

  • Hedgelés;
  • Nincs FIFO szabály;
  • Egy integrált fundamentális naptár;
  • Kereskedelmi integráció;
  • Fejlett chartok és időkeretek;
  • Exkluzív első osztályú indikátorok;
  • Többszörös piaci megbízások;
  • MT5 Supreme Edition integráció

Ez csak egy kis lista azok közül az új funkciók közül, amelyekkel az új MT5 rendelkezik, tudj meg többet és töltsd le még ma ingyenesen a weboldalunkon keresztül.

Más kriptovaluta CFD-k kereskedése

A Bitcoin Cash vs. amerikai dollár (BCH/USD) mellett, az Admiral Markets ügyfelei választhatják a Bitcoin vs. amerikai dollárral (BTC/USD), Ethereum vs. amerikai dollárral (ETH/USD), Litecoin vs. amerikai dollárral (LTC/USD) és a Ripple vs. amerikai dollárral (XRP/USD) való kereskedést.

Bitcoin CFD kereskedés

Tetszett a cikkünk? Nézd meg ezeket is:

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.