Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Hogyan kereskedjünk Bitcoin Cash CFD-vel

A Bitcoin Cash, vagy BCH/USD CFD 2017. augusztus 1-jén keletkezett amikor a Bitcoin egy hard fork-on ment keresztül. Előző cikkjeinkben már ismertettük, mi a Bitcoin Cash, de nézzünk meg egy gyors emlékeztetőt.

A Bitcoin Cash (BCH) elődjéhez, a Bitcoin (BTC)-hez hasonlóan, egy peer-to-peer elektronikus fizetési rendszer, amit a blockchain technológia támogat és egy decentralizált számítógépes hálózat – egy olyan kriptográfiai folyamatokon alapuló rendszer, amely hitelesíti és rögzíti az elektronikus fizetési tranzakciókat anélkül, hogy megbízott harmadik felekre, azaz pénzügyi intézményekre támaszkodna.

A Bitcoin Cash ezután csökkenti a tranzakciós költségeket a harmadik felek eltávolításával, akik a vevők és kereskedők között közvetítenek.

Elméletileg ennek csökkentenie kell a csalást azzal, hogy olyan biztonsági protokollokat igényel, mint például a proof-of-work rendszer és a digitális aláírások, amelyek egy nyilvánosan elosztott ledgerben (főkönyvben) hitelesítődnek, amely blockchain-ként ismert.

Miben különbözik a Bitcoin Cash a Bitcoin-tól?

A Bitcoin Cash-t a Bitcoin bányász és fejlesztő közösség hozta létre, mivel a kriptovaluták jövőjében és a hatékony növelésben érdekeltek. Ennek eredményeképpen létrejött a BCH, azzal a fő különbséggel, hogy megnövelt blokkmérettel szolgál, ami segít a hitelesítés folyamatának felgyorsításában.

Kriptovaluta CFD kereskedése

Bitcoin Cash Kereskedés CFD-ken - Bitcoin Cash Trading

A Bitcoin Cash CFD-kkel való kereskedés nem sokban különbözik más devizapárral, árucikkekkel vagy CFD-kkel való kereskedéstől. Ha a pénzügyi piacokhoz közeledsz, akkor fontos, hogy jól felkészült legyél a kereskedés megkezdése előtt.

Most valószínűleg azon tűnődsz, hogy mit értünk jól felkészült alatt?

A kereskedőknek mindig tisztában kell lenniük a piac három fő összetevőjével, mielőtt a piacra mennének. Mindhárom szempont elengedhetetlen, mivel egymás kiegészítői, és egy gyenge láncszem már kudarchoz vezethet. Ez a három szempont a következő:

1. kereskedési stratégia;

2. tőzsdepszichológia;

3. kockázatkezelés

A kereskedési stratégia vagy terv azért fontos, mert lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy tudják, mikor és hogyan kell megragadni a pénzügyi piacokat. Egy körvonalként szolgál, hogy melyik eszközöket használd, és elmagyarázza, mikor érdemes kockáztatni és mikor nem.

A tőzsdepszichológia létfontosságú, mert a valódi pénz kockázata hatással lesz az idegeidre, ami nagy eséllyel félelmet kelt és az érzelmek hullámvasútját hozza létre. A tőzsdepszichológia lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megfelelő válaszreakciót formáljanak meg, és segítséget nyújt ezen helyzetek kezelésében.

A Kockázatkezelés elengedhetetlen. Lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megvédjék a tőkéjüket, amire szükség van, ha a pénzügyi piacokhoz szeretnének hozzáférni. Megfelelő kockázatkezelés nélkül a kereskedők gyakran kockáztatnak egy vagy több kereskedési setupot, ami nagy veszteséghez vezethet.

Az 50 EMA stratégia a BCH/USD CFD-hez

Az alábbi kereskedési stratégia sikeres végrehajtásához le kell töltened az Admiral Markets MT4/MT5 bővítményét, a MetaTrader Supreme Edition platformját. Sok indikátor közül van egy, amit Admiral Pivotnak hívnak. Ahhoz, hogy ezzel a stratégiával tudj kereskedni, számos szabályt kell követned.

Bitcoin cash tranding platform

Időkeret:

30 perc vagy H1 chart

MetaTrader indikátorok:

Admiral Pivot napon belüli kereskedés

MACD (12, 26, 9)

EMA 50 záróárra állítva

A vevők számára, a MACD-nek a nulla szint és az árnak az 50-es EMA felett. Amikor az ár alulról áttöri az Admiral Pivot-ot, és fölötte záródik, helyezz el egy vételi megbízást.

BCHUSD kereskedés

Forrás: Admiral Markets MT4SE, BCH/USD chart, m30 idősík, 2017. november - Bitcoin Cash kereskedés

A fenti chart bemutatja, hogy néz ez ki az MT5 platformon. Az Admiral Mini Terminálon csak egy kattintással hozzá tudod adni a pivotokat a chartokhoz.

BCH USD MT5

Forrás: Admiral Markets MT5SE, BCH/USD chart, H1 idősík, 2017. október-november - CFD Bitcoin Cash kereskedés

Itt látható egy példa long kereskedésre az MT5 platformon:

BCHUSD MetaTrader

Forrás: BCH/USD Admiral Markets MT5SE, M30 chart, 2017. december - CFD Bitcoin Cash kereskedés


A Bitcoin Cash CFD kereskedés a MetaTrader 5-ben

Ez a fejlesztés az online kereskedés jövője, hiszen a MetaTrader 5, amely megőrzi az MT4 használhatóságát és megjelenését, összehasonlíthatatlanul fejlettebb és sokoldalúbb szoftver, mind ügyfél, mind pedig a szerver szempontjából. Ez azt jelenti, hogy képes még több instrumentum, piac, tőzsde és kereskedési setup támogatására, szinte semmilyen korláttal nem rendelkezik a rugalmasság vagy méretezhetőség terén – és ez egy nagyon jó hír a kereskedőink számára!

Ez az új, átalakított platform az alábbiakat ajánlja:

 • Hedgelés;
 • Nincs FIFO szabály;
 • Egy integrált fundamentális naptár;
 • Kereskedelmi integráció;
 • Fejlett chartok és időkeretek;
 • Exkluzív első osztályú indikátorok;
 • Többszörös piaci megbízások;
 • MT5 Supreme Edition integráció

Ez csak egy kis lista azok közül az új funkciók közül, amelyekkel az új MT5 rendelkezik, tudj meg többet és töltsd le még ma ingyenesen a weboldalunkon keresztül.

Más kriptovaluta CFD-k kereskedése

A Bitcoin Cash vs. amerikai dollár (BCH/USD) mellett, az Admiral Markets ügyfelei választhatják a Bitcoin vs. amerikai dollárral (BTC/USD), Ethereum vs. amerikai dollárral (ETH/USD), Litecoin vs. amerikai dollárral (LTC/USD) és a Ripple vs. amerikai dollárral (XRP/USD) való kereskedést.

Bitcoin CFD kereskedés

Tetszett a cikkünk? Nézd meg ezeket is:

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.