Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Kereskedési Instrumentumok

Tudj meg többet egy kereskedési instrumentumról, így könnyebben megértheted a részleteket. Bemutatjuk az instrumentum működését, hogyan működik, mikor lehet kereskedni, és még sok más dolgot…

Amit a svájci frankról tudni érdemes - Kereskedés, hitel, árfolyam

A svájci frank hitel sokak életét megnehezítette, mostanra menekülő valutává vált. Tudd meg, milyen lehetőségek vannak most a svájci frank befektetésre!

Az amerikai tőzsde legfontosabb jellemzői

Tudd meg , mely amerikai tőzsde hírekre kell odafigyelni, amikor ezekkel a termékekkel kereskedsz, mikor van az amerikai tőzsde nyitás és szünnapok!

USDHUF kereskedés 2019-ben és a dollár forint árfolyam alakulása

Ismerd meg az USDHUF kereskedés és befektetés jellegzetességeit! Tudd meg, hogyan zajlik az USDHUF elemzése, a forint dollár kereskedése és a befektetés!

EURHUF Kereskedés 2019-ben – Euro forint kereskedési stratégia

Tudd meg, miért kereskedik az euro forint párral sok magyar tőzsdéző! Nézd meg, hol tart 2019-ben az euro forint árfolyam grafikon (EURHUF chart)!

Mi a portfólió jelentése a tőzsdén

Ismerd meg a portfolio tőzsdei vonatkozását, tudd meg, hogyan építik fel a profik a tőzsde portfóliójukat! Portfolio deviza, részvény és más eszközökből!

Snapchat részvény befektetések és Snapchat részvény kereskedés

Tudj meg mindent a Snapchat részvény árfolyamának változásáról, a Snapchat részvény stratégiáról és vásárlásáról 2019-ben!

Coca Cola részvény vásárlás, kereskedés Coca Cola részvényekkel

Tudj meg mindent a Coca Cola részvény árfolyamának változásáról, a Coca Cola részvény kereskedési stratégiáról és vásárlásáról 2019-ben!

Deutsche Bank részvény vásárlás, kereskedés DBK részvényekkel

Tudj meg mindent a Deutsche Bank részvény árfolyamának változásáról, az DBK részvény kereskedési stratégiáról és vásárlásáról 2019-ben!

Apple részvény vásárlás - Kereskedés Apple részvényekkel

Tudj meg mindent az Apple részvény árfolyamának változásáról, az Apple részvény kereskedési stratégiájáról és vásárlásáról 2019-ben! Olvasd el a cikkünket!

Volkswagen részvény vásárlás - Kereskedés VW részvényekkel

Tudj meg többet a Volkswagen részvény kereskedéséről és vásárlásáról, a Volkswagen részvény árfolyamának alakulásáról és a 2019-es VW stratégiákról!

Google részvények és CFD 2019-ben

Ha érdekel a Google részvény kereskedési stratégia valamint a Google részvény kereskedése és vásárlása, olvass tovább és a cikkünk segítségével választ kapsz!

Tesla részvények és CFD 2019-ben

A Tesla részvény az egyik legnépszerűbb a részvénykereskedők körében. A Tesla részvény kereskedése egyre népszerűbb. Tudd meg, hogyan vágj bele 2019-ben!

BMW részvény vásárlás, kereskedés BMW részvényekkel

Olvasd el a cikket, ha érdekel a BWM részvények története, a BMW részvény kereskedése és vásárlása, valamint a BMW részvény kereskedési stratégia!

Mi az az ETF – Az ETF jelentése és az ETF befektetések

TUDD meg és értsd meg, mi az ETF jelentése és miért lett felkapott az ETF befektetés és az ETF kereskedés! Nézd meg profi útmutatónkat, hogy mi az az ETF!

Részvényvásárlás kezdőknek és Részvénykereskedés 2019-ben

Ismerd meg a részvény vásárlás feltételeit, menetét és az online részvénykereskedést. A részvényvásárlás kezdőknek kihívás, de ez az útmutató segíteni fog!

DIJA30 CFD kereskedés 2019-ben – Dow Jones kereskedés

A Dow Jones kereskedés vagy másnéven DIJA30 kereskedés (Dow jones trading) igen népszerű a kereskedők körében. Tudd meg most, mi áll a DJI kereskedés mögött!

A Nasdaq 100 index kereskedése és jelentése

A Nasdaq100 index az egyik legfőbb mutatója az amerikai tőzsdének. A Nasdaq 100 index kereskedése egyre népszerűbb. Tudd meg, hogyan vágj bele 2019-ben!

Hogyan kereskedjünk S&P 500 index CFD-vel? - S&P 500 Kereskedési stratégia

Ismerd meg az S&P 500 index összetevőit, jelentését. Az S&P 500 stratégia segítségedre lehet a sikeres kereskedésedben 2019-ben is! Olvasd el most!

Részvény befektetés elkezdése – Hogyan vágj bele 2019-ben

Részvény Befektetés Útmutató: A részvénypiac befektetések működése, a portfólió összeállítása, a cégek kiválasztása... Tudd meg a legfontosabbakat!

Nyersolaj kereskedés CFD-kkel - CFD WTI kereskedés

Tudd meg, a nyersolaj kereskedés hogyan zajlik online! A WTI CFD kereskedést egy kereskedési platformon keresztül akár otthonról is elérheted!

A Kötvény Fogalma, Típusai és a Kötvény Befektetések – Útmutató

Tudd meg, mekkora egy kötvény hozama, mi a kötvény jelentése, milyen fogalmak tartoznak hozzá! Kötvény kereskedés, vállalati és államkötvények a cikkben!

A Pénzügyi Piacok Fajtái

Ismerd meg Pénzügyi piacok fajtáit, hogy tudatos befektetési döntéseket hozhass! A pénzügyi piac fogalma, típusai, jellemzői, csoportosítása mind fontosak!

Az EURUSD devizapár kereskedés előnyei és hátrányai

Ismerd meg az euró dollár devizapár kereskedést! Ha egy népszerű EUR dollár befektetést keresel, az EURUSD kereskedést mindenképp fontold meg 2019-ben!

Amit a részvényekről tudnod kell - részvények, CFD-k és ETF-ek

A részvény vásárlás kezdőknek nehéznek tűnhet, akárcsak a részvénykereskedés. Szeretnéd tudni, melyek az osztalékfizető részvények, mi az osztalék jelentése, egyáltalán mi a részvény fogalma és kinek érdemes részvényekbe fektetni? Mi az ETF kereskedés és miben különbözik a részvény befektetéstől?

Részvénykereskedés: Facebook, Google, Tesla részvény és társaik

Milyen részvénybe fektessek 2019-ben? Ha többet akarsz tudni a "legtrendibb" részvényekről, olvasd el a cikket! Érdekel a részvényvásárlás? Mi a különbség a részvény CFD-k és a hagyományos részvények között? Nézd meg az Apple részvény, Facebook részvény, Google részvény árfolyamot!

A BUX Index jelentése és alakulása - Mi a BUX index?

A budapesti részvénypiac legfontosabb részvényeinek az árfolyamát mutatja a BUX index. Ez a legismertebb index itthon. Ha a továbbiakban érdekel a BUX index összetétele, alakulása valamint, hogy lehetséges-e a profitos kereskedés a BUX indexszel, olvasd el a cikkünket.

Hogyan kereskedjünk DAX30 CFD-vel: Heiken Ashi

Dax 30 kereskedési stratégiát keresel? Akkor a legjobb helyen jársz, mert most bemutatjuk a legfontosabb dax30 stratégiákat, amelyek segíthetnek a tőzsdei kereskedésedben. A Dax indexek egyre népszerűbbek, ami nem csoda! Ez most egy különleges stratégia, mivel a Heinen Ashi gyertyákon alapul.

Hogyan kereskedjünk Litecoin CFD-vel

Stratégiák a Litecoin kereskedésre CFD-ken - Mi az a Litecoin kriptovaluta? A Litecoin vásárlások nagy népszerűségnek örvendenek. Hogyan kereskedhetsz velük? Van-e tényleges recept a Litecoin kereskedésre és befektetésre? Nézd meg a Litecoin árfolyamát és ismerd meg a hátterét!

DAX 30 CFD kereskedés: Útmutató Kezdőknek

A DAX 30 igen népszerű a kereskedők körében. Nézd meg, hogyan zajlik a DAX30 kereskedés CFD-ken! Útmutató lépésről lépésre a DAX 30 index CFD kereskedéshez

Hogyan kereskedjünk Ethereum CFD-vel

Az Ethereum befektetés és kereskedés egyre népszerűbb. Ismerd meg az Ethereum vásárlás és eladás előnyeit és hátrányait, és az ethereum árának alakulását. Az Ethereum CFD kereskedésnél tudnod kell, hogy a piac máshogy viselkedik, mint egy érett devizapiacon. Figyelned kell a kockázatkezelésre.

Hogyan kereskedjünk Bitcoin CFD-vel

Ismerd meg a Bitcoin kereskedési stratégiákat, a Bitcoin platformot és a Bitcoin vásárlás és eladás előnyeit, valamit hátrányai. A Bitcoin számla nyitása most egyszerűbb, mint valaha! Nincs szükség Bitcoin bányászatra vagy szoftverekre! Az online Bitcoin kereskedéshez csak egy számítógép kell!

Mi a Bitcoin Cash?

Nézd meg, mi az a Bitcoin Cash, és mi a különbség a Bitcoin és a Bitcoin Cash között! A Bitcoin Cash a Bitcoinból származik, egy alt-coin. TUDJ MEG TÖBBET!

Mi a Ripple?

Mi a Ripple jelentése? A Ripple hírek egyre elterjedtebbek a kriptovaluta tőzsde működéséről és árváltozásairól szóló weboldalakon. Azonban a Ripple jelentése sokak számára még nem teljesen tiszta. Olvasd el a Ripple kereskedést és befektetést érintő legfontosabb témákat!

Mi az Ethereum?

Ethereum vásárláson, vételen töröd a fejed? Merre halad az Ether árfolyama? Mi az Ethereum bányászat? Az Ether épp annyira különbözik a Bitcointól, mint amennyire hasonlít. De mi az Ethereum kereskedés és vásárlás? Hogyan működik és hogyan fektessünk be? Ismerd meg az Ethereum blockchain titkait!

Mi az a Litecoin?

Mi a Litecoin? A Litecoin a Bitcoin ikertestvére lenne? Bitcoin kétséget kizárólag a legismertebb kriptovaluta, de pont ezért talán megdöbbent, hogy a Litecoin kriptovaluta már több mint 5 éve ismert. Vessünk egy pillantást a Litecoin árfolyamára, litecoin bányászatra és a litecoin vásárlásra.

Mi az a Bitcoin?

Mi a Bitcoin, hogyan működik? Mi a blockchain technológia? A Bitcoin működése elsőre meglepően bonyolult lehet. Virtuális pénzről beszélünk, amelyet elektronikus bitcoin wallet-ben tárolunk. A Bitcoin vásárláson kívül rendelkezésedre áll a Bitcoin kereskedés is, ha bitcoin befektetésben gondolkozol.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 85% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.