Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Kereskedési Instrumentumok

Tudj meg többet egy kereskedési instrumentumról, így könnyebben megértheted a részleteket. Bemutatjuk az instrumentum működését, hogyan működik, mikor lehet kereskedni, és még sok más dolgot…

DIJA30 CFD kereskedés 2019-ben – Dow Jones kereskedés

A Dow Jones kereskedés vagy másnéven DIJA30 kereskedés (Dow jones trading) igen népszerű a kereskedők körében. Tudd meg most, mi áll a DJI kereskedés mögött!

A Nasdaq 100 index kereskedése és jelentése

A Nasdaq100 index az egyik legfőbb mutatója az amerikai tőzsdének. A Nasdaq 100 index kereskedése egyre népszerűbb. Tudd meg, hogyan vágj bele 2019-ben!

Hogyan kereskedjünk S&P 500 index CFD-vel? - S&P 500 Kereskedési stratégia

Ismerd meg az S&P 500 index összetevőit, jelentését. Az S&P 500 stratégia segítségedre lehet a sikeres kereskedésedben 2019-ben is! Olvasd el most!

Részvény befektetés elkezdése – Hogyan vágj bele 2019-ben

Részvény Befektetés Útmutató: A részvénypiac befektetések működése, a portfólió összeállítása, a cégek kiválasztása... Tudd meg a legfontosabbakat!

Nyersolaj kereskedés CFD-kkel - CFD WTI kereskedés

Tudd meg, a nyersolaj kereskedés hogyan zajlik online! A WTI CFD kereskedést egy kereskedési platformon keresztül akár otthonról is elérheted!

A Kötvény Fogalma, Típusai és a Kötvény Befektetések – Útmutató

Tudd meg, mekkora egy kötvény hozama, mi a kötvény jelentése, milyen fogalmak tartoznak hozzá! Kötvény kereskedés, vállalati és államkötvények a cikkben!

A Pénzügyi Piacok Fajtái

Ismerd meg Pénzügyi piacok fajtáit, hogy tudatos befektetési döntéseket hozhass! A pénzügyi piac fogalma, típusai, jellemzői, csoportosítása mind fontosak!

Az EURUSD devizapár kereskedés előnyei és hátrányai

Ismerd meg az euró dollár devizapár kereskedést! Ha egy népszerű EUR befektetést keresel, az EURUSD kereskedést mindenképp fontold meg 2018-ban!

Amit a részvényekről tudnod kell - részvények, CFD-k és ETF-ek

A részvény vásárlás kezdőknek nehéznek tűnhet, akárcsak a részvénykereskedés. Szeretnéd tudni, melyek az osztalékfizető részvények, mi az osztalék jelentése, egyáltalán mi a részvény fogalma és kinek érdemes részvényekbe fektetni? Mi az ETF kereskedés és miben különbözik a részvény befektetéstől?

Részvénykereskedés: Facebook, Google, Tesla részvény és társaik

Milyen részvénybe fektessek 2018-ban? Ha többet akarsz tudni a "legtrendibb" részvényekről, olvasd el a cikket! Érdekel a részvényvásárlás? Mi a különbség a részvény CFD-k és a hagyományos részvények között? Nézd meg az Apple részvény, Facebook részvény, Google részvény árfolyamot!

A BUX Index jelentése és alakulása - Mi a BUX index?

A budapesti részvénypiac legfontosabb részvényeinek az árfolyamát mutatja a BUX index. Ez a legismertebb index itthon. Ha a továbbiakban érdekel a BUX index összetétele, alakulása valamint, hogy lehetséges-e a profitos kereskedés a BUX indexszel, olvasd el a cikkünket.

Hogyan kereskedjünk DAX30 CFD-vel: Heiken Ashi

Dax 30 kereskedési stratégiát keresel? Akkor a legjobb helyen jársz, mert most bemutatjuk a legfontosabb dax30 stratégiákat, amelyek segíthetnek a tőzsdei kereskedésedben. A Dax indexek egyre népszerűbbek, ami nem csoda! Ez most egy különleges stratégia, mivel a Heinen Ashi gyertyákon alapul.

Hogyan kereskedjünk Litecoin CFD-vel

Stratégiák a Litecoin kereskedésre CFD-ken - Mi az a Litecoin kriptovaluta? A Litecoin vásárlások nagy népszerűségnek örvendenek. Hogyan kereskedhetsz velük? Van-e tényleges recept a Litecoin kereskedésre és befektetésre? Nézd meg a Litecoin árfolyamát és ismerd meg a hátterét!

DAX 30 CFD kereskedés: Útmutató Kezdőknek

A DAX 30 az egyik legnépszerűbb instrumentum a kereskedők körében. DAX index Németország 30 legnagyobb német cég teljesítményét méri. Nézd meg, a dax30 kereskedés hogyan lehet a leghatékonyabb az ema-k és pivot pontok használatával! Nézd meg, mik segíthetnek a Dax index CFD kereskedés során!

Hogyan kereskedjünk Ethereum CFD-vel

Az Ethereum befektetés és kereskedés egyre népszerűbb. Ismerd meg az Ethereum vásárlás és eladás előnyeit és hátrányait, és az ethereum árának alakulását. Az Ethereum CFD kereskedésnél tudnod kell, hogy a piac máshogy viselkedik, mint egy érett devizapiacon. Figyelned kell a kockázatkezelésre.

Hogyan kereskedjünk Bitcoin CFD-vel

Ismerd meg a Bitcoin kereskedési stratégiákat, a Bitcoin platformot és a Bitcoin vásárlás és eladás előnyeit, valamit hátrányai. A Bitcoin számla nyitása most egyszerűbb, mint valaha! Nincs szükség Bitcoin bányászatra vagy szoftverekre! Az online Bitcoin kereskedéshez csak egy számítógép kell!

Mi a Bitcoin Cash?

Nézd meg, mi az a Bitcoin Cash, és mi a különbség a Bitcoin és a Bitcoin Cash között! A Bitcoin Cash a Bitcoinból származik, egy alt-coin. TUDJ MEG TÖBBET!

Mi a Ripple?

Mi a Ripple jelentése? A Ripple hírek egyre elterjedtebbek a kriptovaluta tőzsde működéséről és árváltozásairól szóló weboldalakon. Azonban a Ripple jelentése sokak számára még nem teljesen tiszta. Olvasd el a Ripple kereskedést és befektetést érintő legfontosabb témákat!

Mi az Ethereum?

Ethereum vásárláson, vételen töröd a fejed? Merre halad az Ether árfolyama? Mi az Ethereum bányászat? Az Ether épp annyira különbözik a Bitcointól, mint amennyire hasonlít. De mi az Ethereum kereskedés és vásárlás? Hogyan működik és hogyan fektessünk be? Ismerd meg az Ethereum blockchain titkait!

Mi az a Litecoin?

Mi a Litecoin? A Litecoin a Bitcoin ikertestvére lenne? Bitcoin kétséget kizárólag a legismertebb kriptovaluta, de pont ezért talán megdöbbent, hogy a Litecoin kriptovaluta már több mint 5 éve ismert. Vessünk egy pillantást a Litecoin árfolyamára, litecoin bányászatra és a litecoin vásárlásra.

Mi az a Bitcoin?

Mi a Bitcoin, hogyan működik? Mi a blockchain technológia? A Bitcoin működése elsőre meglepően bonyolult lehet. Virtuális pénzről beszélünk, amelyet elektronikus bitcoin wallet-ben tárolunk. A Bitcoin vásárláson kívül rendelkezésedre áll a Bitcoin kereskedés is, ha bitcoin befektetésben gondolkozol.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.