76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Kereskedési Instrumentumok

Tudj meg többet egy kereskedési instrumentumról, így könnyebben megértheted a részleteket. Bemutatjuk az instrumentum működését, hogyan működik, mikor lehet kereskedni, és még sok más dolgot…

AZ USDCAD kereskedése és vásárlása - ÚTMUTATÓ 2020-ra

Érdekel az USD kanadai dollár kereskedése és vásárlása 2020-ban? Olvasd el útmutatónkat a kanadai dollár árfolyamáról, vásárlásáról és kereskedéséről!

A Siemens részvény vásárlása és kereskedése - ÚTMUTATÓ 2020-ra

Ismerd meg Siemens részvényeinek történetét, árfolyamát, osztalékát! Tudd meg, hogyan zajlik 2020-ban a Siemens részvények vásárlása és kereskedése!

Az Intel részvény vásárlása, kereskedése 2020-ban

Ismerd meg, hogyan zajlik az Intel részvény vásárlása és kereskedése! Most megmutatjuk az Intel részvény árfolyam grafikon alakulását is az elmúlt évekből!

Berkshire Hathaway: Részvény, Portfólió, Leányvállalatok

Ismerd meg a Berkshire Hathaway részvények történetét,mely vállalatok ékesítik a Berkshire Hathaway portfolioját, milyen hozamokat érhettek el a befektetők

A vállalati csőd hatása a részvényekre

Mire számíthatnak a részvényesek egy csődesemény után? Mi a vállalati csőd és mi a csődeljárás fogalma? Ismerd meg egyszerűen, mi a csődeljárás menete!

Részvénykereskedés online – Hogyan vágjunk bele [Kezdő útmutató]

Érdekel az online részvénykereskedés? Az online kereskedés kezdőknek bonyolult lehet, ám van néhány tipp ami segíthet! ÍME a Részvénykereskedés Útmutatónk!

VIX index - A VIX Jelentése és Kereskedése 2020-ban

Mi a VIX index jelentése? Hogyan zajlik a VIX index kereskedése? Tudj meg többet a VIX index elemzéséről, árfolyamáról és a VIX Index történetéről!

Nikkei index kereskedés 2020-ban

A Nikkei 225 index a japán és a világgazdaság fontos mutatója. Hogyan zajlik a Nikkei index kereskedés? Melyek a Nikkei index összetevői? TUDD meg most!

Arany kereskedés CFD-ken az online Tőzsdén 2020-ban

Arany befektetésben gondolkozol? Ismerd meg, hogyan változik az arany tőzsde árfolyama és hogyan zajlik az arany kereskedés CFD-ken 2020-ban a tőzsdén

USDJPY kereskedés - Hogyan vágjak bele?

Ismerd meg az USDJPY árfolyam mozgásának gyakori mintézatait, a japán jen előrejelzéseket és a kereskedési grafikonokat az USDJPY kereskedéshez!

Microsoft részvény vásárlása mint hosszú távú tőzsdei befektetés

A Microsoft részvények vásárlása 2020-ban érdekes lehet bárki számára. Ismerd meg a Microsoft árfolyam múltbeli viselkedését és a vállalatot.

Befektetés IPO részvényekbe: A Legnagyobb IPO-k és várható kibocsátások

Mi az IPO jelentése? Az Initial public offering magyarul nyilvános tőzsdei kibocsátást jelent.Sok IPO részvénykibocsátás várható 2019-ben, Ismerd meg őket!

Amazon részvény – Az Amazon részvény vásárlása és CFD kereskedése

Az Amazon szimbóluma az AMZN (NASDAQ:AMZN). Ismerd meg, hogyan zaljik az Amazon részvények vásárlása 2020-ban, hogyan alakul az Amazon részvény árfolyama!

Az EDF részvények vásárlása - Vajon érdemes-e vételbe gondolkozni

Ismerd meg az EDF részvény árfolyamának hátterét, mozgásait. Tudd meg mit mond egy elemző az EDF részvény vásárlásáról, eladásáról, kereskedéséről 2020-ban

Facebook részvény - FB részvény vagy CFD vásárlás és befektetés 2019-ben

Mi rejlik a Facebook részvényekben? Tudd meg, hogyan zajlik a Facebook részvény vásárlás Magyarországon! Ismerd meg a Facebook kereskedést és befektetést!

A legjobb részvények - Bluechip részvények, legjobban teljesítő részvények

Nézd meg a legjobb részvények listáját az elmúlt években és kerülj közelebb, hogy milyen részvényt érdemes venni! Tudd meg mi a bluechip részvény jelentése

Az árutőzsde kereskedése – az árupiac fogalma

Az árutőzsde fogalma, az árupiac jellemzői 2020-ban! Ismerd meg az árutőzsde működését, árupiaci termékeket, az árupiac CFD kereskedést az árutőzsdén!!

A tőzsdeindexek bemutatása – európai, amerikai, nemzetközi tőzsdeindexek

A fontos részvényekből álló kosarakat nevezzük tőzsdeindexeknek. Ismerd meg, melyek a legfőbb európai, amerikai, nemzetközi tőzsdeindexek 2020-ban!

A legjobb osztalékfizető részvények 2020-ban

Ismerd meg, melyek a legjobb osztalékfizető részvények és hogyan zajlik az osztalék kifizetés 2020-ban! Mi a részvény osztalék jelentése?

Az ausztrál dollár – története, árfolyama, kereskedése

Ismerd meg az ausztrál dollár kereskedését az USD-vel szemben! Ha ausztrál dollár vásárláson gondolkozol nézd meg az ausztrál dollár árfolyam előrejelzést.

A Befektetési alap fogalma – Befektetési alap vagy tőzsde

A befektetési alapok vagyontömegek, amelyek lehetnek nyílt- vagy zártvégűek. Milyen a befektetési alapok hozama és melyek a legjobb befektetési alapok 2020-ban?

Határidős ügyletek fajtái, fogalma, kereskedése

A határidős ügylet teljesítése a jövőben történik, de a határidős ügyletet a felek a jelenben kötik. Ismerd meg a határidős ügyletek fajtáit és fogalmát!

Amit a svájci frankról tudni érdemes - Kereskedés, hitel, árfolyam

A svájci frank hitel sokak életét megnehezítette, mostanra menekülő valutává vált. Tudd meg, milyen lehetőségek vannak most a svájci frank befektetésre!

Az amerikai tőzsde legfontosabb jellemzői

Érdekelnek az amerikai tőzsde árfolyamok, amerikai részvények és indexek, hogy mikor van az amerikai tőzsde nyitás és szünnapok? Olvasd el pár perc alatt!

USDHUF kereskedés 2019-ben és a dollár forint árfolyam alakulása

Ismerd meg az USDHUF kereskedés és befektetés jellegzetességeit! Tudd meg, hogyan zajlik az USDHUF elemzése, a forint dollár kereskedése és a befektetés!

EURHUF Kereskedés 2020-ban – Euro forint kereskedési stratégia

Tudd meg, miért kereskedik az euro forint párral sok magyar tőzsdéző! Nézd meg, hol tart 2020-ban az euro forint árfolyam grafikon (EURHUF chart)!

Mi a portfólió jelentése a tőzsdén

A megfelelő tőzsde portfólió építése elengedhetetlen a hosszú távú sikerekhez. Nézzük csak, mi a portfolio jelentése, hogyan zajik a portfólió elemzés!

Snapchat részvény vásárlás és kereskedés 2020-ban

Tudj meg mindent a Snapchat részvény árfolyamának változásáról 2020-ban! A Snapchat tőzsde részvények kereskedése népszerű! Itt vannak a Snapchat grafikonok!

Coca Cola részvény vásárlás, kereskedés Coca Cola részvényekkel

Tudj meg mindent a Coca Cola részvény árfolyamának változásáról, a Coca Cola részvény kereskedési stratégiáról és vásárlásáról 2019-ben!

Deutsche Bank részvény vásárlás, kereskedés DBK részvényekkel

Tudj meg mindent a Deutsche Bank részvény árfolyamának változásáról, az DBK részvény kereskedési stratégiáról és vásárlásáról 2019-ben!

Apple részvény vásárlás - Kereskedés Apple részvényekkel

Az Apple árfolyama gyorsan változik: az Apple részvény vásárlása előtt nézd meg a grafikont, az Apple részvény elezmézeseket és az Apple részvény híreket!

Volkswagen részvény vásárlás - Kereskedés VW részvényekkel

Tudj meg többet a Volkswagen részvényekről, a Volkswagen részvény árfolyamáról és elemzéséről! Itt a Volkswagen részvény vásárlása grafikonokon a tőzsdén!

Google részvények és CFD 2020-ban

A Google részvények népszerűek a tech szektor szerelmesei körében. Ismerd meg, hogy zajlik a Google részvény vásárlás és a kereskedés 2020-ban!

Tesla részvények és CFD 2020-ban

A Tesla részvény az egyik legnépszerűbb a részvénykereskedők körében. A Tesla részvény kereskedése egyre népszerűbb. Tudd meg, hogyan vágj bele 2020-ban!

BMW részvény vásárlás, kereskedés BMW részvényekkel

Ismerd meg a BWM részvény történetét és hogyan zajlik BMW részvény vásárlása! Nézd meg a BMW árfolyamát a chartokon és a BMW részvény tőzsdei kereskedését!

Mi az az ETF – Az ETF jelentése és az ETF befektetések

TUDD meg és értsd meg, mi az ETF jelentése és miért lett felkapott az ETF befektetés és az ETF kereskedés! Nézd meg profi útmutatónkat, hogy mi az az ETF!

Dow Jones kereskedés - DIJA 30 CFD kereskedés 2020-ban

A Dow Jones index irtó népszerű a kereskedők körében. Ismerd meg a Dow Jones industrial average (Dow Jones ipari átlag) hátterét és a Dow Jones árfolyamát!

Nasdaq 100 index - A Nasdaq jelentése, összetétele 2019-ben

A Nasdaq100 index az egyik legfőbb mutatója az amerikai tőzsdének. A Nasdaq 100 index kereskedése egyre népszerűbb. Ismerd meg a Nasdaq összetételét!

S&P500 index - Az S&P 500 jelentése, összetevői és kereskedése

Ismerd meg az S&P 500 index összetevőit és hogy hogyan zajlik az S&P 500 vásárlása CFD-ken! Az SP500 index egy irtó népszerű eszköz, derítsd ki miért!

Részvények - amit tudni érdemes: Részvények vásárlása, befektetés

Mi a részvény? Ismerd meg, hogyan zajlik a részvényvásárlás és részvény befektetés 2020-ban, melyek a részvény fajtái, mi a részvény fogalma és jelentése!

Olaj, olaj kereskedés CFD-ken - CFD WTI kereskedés

Tudd meg, hogyan zajlik az olaj kereskedés! A WTI kereskedést CFD-ken egy platformon keresztül akár otthonról is elérheted! Nyersolaj kereskedésre fel!

A Kötvény Fogalma, Típusai és a Kötvény Befektetések – Útmutató

Tudd meg, mekkora egy kötvény hozama, mi a kötvény jelentése, milyen fogalmak tartoznak hozzá! Ismerd meg Kötvény kereskedést és kötvény vásárlást!

A Pénzügyi Piacok Fajtái

Ismerd meg Pénzügyi piac fajtáit, hogy tudatos befektetési döntéseket hozhass! A pénzügyi piac fogalma, típusai, jellemzői, csoportosítása mind fontosak!

Az EURUSD devizapár kereskedés előnyei és hátrányai

Ismerd meg, hogyan zajlik az EURUSD kereskedés és befektetés 2020-ban! Nézd meg az EURUSD Forex pár kereskedési óráit és feltételeit!

A BUX Index jelentése és alakulása - Mi a BUX index?

A budapesti részvénypiac legfontosabb részvényeinek az árfolyamát mutatja a BUX index. Ez a legismertebb index itthon. Ha a továbbiakban érdekel a BUX index összetétele, alakulása valamint, hogy lehetséges-e a profitos kereskedés a BUX indexszel, olvasd el a cikkünket.

Hogyan kereskedjünk DAX30 CFD-vel: Heiken Ashi

Dax 30 kereskedési stratégiát keresel? Akkor a legjobb helyen jársz, mert most bemutatjuk a legfontosabb dax30 stratégiákat, amelyek segíthetnek a tőzsdei kereskedésedben. A Dax indexek egyre népszerűbbek, ami nem csoda! Ez most egy különleges stratégia, mivel a Heinen Ashi gyertyákon alapul.

DAX 30 CFD kereskedés: Útmutató Kezdőknek

A DAX index igen népszerű a kereskedők körében. Nézd meg, hogyan zajlik a DAX 30 kereskedése CFD-ken! Olvas el útmutatónkat a DAX 30 index kereskedéshez!

Hogyan kereskedjünk Ethereum CFD-vel

Az Ethereum befektetés és kereskedés egyre népszerűbb. Ismerd meg az Ethereum vásárlás és eladás előnyeit és hátrányait, és az ethereum árának alakulását. Az Ethereum CFD kereskedésnél tudnod kell, hogy a piac máshogy viselkedik, mint egy érett devizapiacon. Figyelned kell a kockázatkezelésre.

Hogyan kereskedjünk Bitcoin CFD-vel

Ismerd meg a Bitcoin kereskedési stratégiákat, a Bitcoin platformot és a Bitcoin vásárlás és eladás előnyeit, valamit hátrányai. A Bitcoin számla nyitása most egyszerűbb, mint valaha! Nincs szükség Bitcoin bányászatra vagy szoftverekre! Az online Bitcoin kereskedéshez csak egy számítógép kell!

Mi a Bitcoin Cash?

Nézd meg, mi az a Bitcoin Cash, és mi a különbség a Bitcoin és a Bitcoin Cash között! A Bitcoin Cash a Bitcoinból származik, egy alt-coin. TUDJ MEG TÖBBET!

Mi a Ripple?

Mi a Ripple jelentése? Olvasd el a Ripple kereskedést és befektetést érintő fontos tényeket, a Ripple véleményeket és hogy mi az a Ripple és az XRP CFD!

Mi az Ethereum?

Ethereum vásárláson, vételen töröd a fejed? Merre halad az Ether árfolyama? Mi az Ethereum bányászat? Az Ether épp annyira különbözik a Bitcointól, mint amennyire hasonlít. De mi az Ethereum kereskedés és vásárlás? Hogyan működik és hogyan fektessünk be? Ismerd meg az Ethereum blockchain titkait!

Mi az a Litecoin?

Mi a Litecoin? A Litecoin kriptovaluta több mint 5 éve ismert. Nézd meg hogyan zajlik a Litecoin kereskedése CFD-ken, hogyan alakult az árfolyama 2020-ban!

Mi az a Bitcoin?

Mi a Bitcoin jelentése? A Bitcoin működése elsőre nehéznek tűnik. A Bitcoin vásárláson túl lehetőséged van a Bitcoin kereskedésre is egy Bitcoin számlán.