Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Google részvények és CFD 2019-ben

Mindenki használja nap mint nap munka közben a számítógépén vagy éppen telefonján a Google keresőt.

Az Alphabet néven is ismert Google 2015 augusztusa óta az egyik legeredményesebb Wall Street-i sikersztori lett. Ennek alapja a keresőmotor feltalálása volt, amelyet Larry Finn és Sergey Brin fejlesztettek egy garázsban.

Vajon mi állhat egy ilyen mértékű növekedés és ekkora tőzsdei kapitalizáció mögött? Meddig növekedhet egy ennyire hatalmas méretű, globális cég? Érdemes-e beszállni a Google részvényeibe?

Google részvények Jelenleg a világ tőzsdéin korrekciós hullám söpört végig, ha ez véget ér, abból a Google részvényeit vásárlók is profitálhatnak, ha jól időzítik vásárlásaikat.

Google Részvény számla

És mi történik akkor, ha jön egy válság, vagy egy komolyabb tőzsdei esés? Az eddigi árfolyameséseket, korrekciókat és a válságot követően a Google (tőzsdei rövidítése: GOOG) volt a bikapiac egyik nagy nyertese.

A technikai elemzés, a vállalati hírek és a makrogazdasági folyamatok alakulása vélhetően jelezni fogják az irányt a későbbiekben is, így mindenképpen érdemes lehet figyelnünk a cég részvényeinek árfolyamát.

A Google és a Google részvény története

A vállalat és a keresőprogramjának neve a 10 100 (googol) számra utal. Larry Page és Sergey Brin alapította a céget, melynek a neve és mérete is hatalmas, csakúgy, mint az alapötlet. A Google egy kutatási témaként indult 1996-ban.

Az alapítók a Stanford Egyetem hallgatóiként kifejlesztettek egy elméletet, ami egy olyan keresőrendszer kialakulásához vezetett, ami matematikai alapon jóval eredményesebb lett a többi keresőnél. A google.com címet 1997-ben levédették, a cég maga pedig egy évvel később indult egy garázsban.

A két vállalkozó létrehozta a világ vezető online keresőrendszerét olyan eszközökkel, amelyek figyelembe veszik a keresés gyorsaságát és az eredmények relevanciáját. A Google részvény árfolyama követte a startup sikersztoriját.

Ma a Google már több mint egy egyszerű keresőmotor, nevezhetjük inkább egy globális web birodalomnak. Akárcsak, mint többi GAFA tagnak (Google, Apple, Facebook, and Amazon), igazán széleskörű a kínálata a termékek és a szolgáltatások területén, emellett több céget vásárolt már fel, a fenntartható megtérülés és növekvés jegyében.

Egy ingyenes Demo számlán Te is kipróbálhatod a Google részvény vagy részvény CFD kereskedést kockázatmentesen. Kattints a lenti képre, és nyiss egyet ingyen, pár kattintással!

Google részvény Demo

A Google az elsők között van a piaci kapitalizáció oldaláról nézve 2019-ben. Azt is lehetne mondani, hogy a vállalat monopolhelyzetben van a kutatás és fejlesztés tevékenységeinek köszönhetően. Ez a tevékenysége összhangban van hatósági ellenőrzésekkel, amelyek aggódnak a felhasználók adatainak biztonságáért.

Egy jól megformált üzleti tervvel, a Google részvények vásárlása talán egy igazán jó befektetési lehetőség lehet, ám a rövid távú kockázatok ott lapulnak a háttérbe, a politikai hatóságok ellenőrzései miatt. Bár nem nyújtunk befektetési tanácsadást, ebben a cikkben röviden bemutatjuk a Google múltbeli teljesítményét, hogy saját véleményt formálhass és azáltal könnyebben eldönthesd, hogy be szeretnél-e fektetni Google részvényekbe, vagy sem.

A Google egyszerűen kezelhető, így rengeteg felhasználó tetszését szinte azonnal elnyerte. A kulcsszavas hirdetések koncepciójának megalkotását követően kezdett el a Google profitot termelni. Az elmúlt évtizedben a cég kapitalizációja hatalmasra nőtt, sok befektető kedvencévé vált, valamint rengeteg fiatal szeretne a Googleplex irodaházban dolgozni.

Napjainkban másodpercenként kb. 40000 keresés bonyolódik le a google-ben, 50 milliárd oldalra lát rá a rendszer, naponta több milliárd keresés napi 20 petabyte információt dolgoz fel.[1] A vállalat rengeteg területen tevékenykedik, például az önvezető autók és a mesterséges intelligencia is hatalmas növekedési potenciált hordoz.

Google részvény előadás

Google részvény vásárlás – egy fejlett üzleti modell

Miért lehet érdemes a Google részvény vásárlása?

A Google tudatában volt annak, hogy kizárólag a keresőmotor nem elegendő ahhoz, hogy fenntartsa az üzleti modelljét. Ahhoz, hogy növelje a felhasználók számát és fejlessze az ügyfélmegőrzési költségeit, olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesztett, mint a Gmail, a Chrome böngésző, a Térkép, a Drive online dokumentum tárhely és a Fordító.

Az üzleti modelljére a végső és egyben meghatározó pontot az Adwords és az Adsense szolgálatátok tették. Az első a kulcsszóra célzott hirdetésekre specializálódtt, míg a második a weboldalak hirdetési területeire. Továbbá a Youtube 2006-os megszerzése óta a Google piaci részesedése a online hirdetésekben olyan magasra nőtt, hogy világvezető lett ebben a szegmensben.

Google részvény MT5

A hirdetésektől azonban független technológiákon is dolgoztak, például a laptopokon használható Chromebookkal, valamint külön kiemelkedő projekt lett az Android a mobil operációs rendszerekhez.

A vállalat valójában igen nagy szerepet tölt be a mindennapi életünkben, mondhatni a háztartások része lett, köszönhetően a technológia és a hirdetések közötti kiegyensúlyozott szemléletének, valamint annak, hogy a cégek kitűnő kommunikációs csatornát vehetnek igénye a termékeik és szolgáltatásaik népszerűsítésére, azáltal, hogy könnyebben célozhatják meg az ügyfeleiket és növelhetik láthatóságukat.

Google részvények a tőzsdén

Most bemutatunk néhány elemzést a céggel és a Google részvényekkel kapcsolatban: az értékesítési adatok mindig jó indikátorként szolgálhatnak, amikor azon morfondírozol, hogy vegyél-e vagy eladj Google részvényeket.

Goog részvény

Forrás: Alphabet 2018-as jelentése, az Admiral Markets diagramja

A Google bevételének gyors növekedése az elmúlt évtizedben igen jelentős az online hirdetési piacon való feltörekvésének köszönhetően. Nehéz lenne azt mondani, hogy az üzleti modellje itt véget ért. Amennyiben a növekedési rátája tovább nő, valószínűleg új lehetőségek nyílnak majd.

Az online hirdetéseknél szerzett vezető pozíciójuk következménye, hogy a hagyományos hirdetésekkel foglalkozó cégek a háttérbe szorultak, például a Publicis, az Omnicom és a WPP.Google részvény

Forrás: Alphabet 2018-as jelentése, az Admiral Markets diagramja

A Google 2017-es egy részvényre jutó keresete megsínylette az EU által kiszabott büntetéseket, amelyet az erőfölénnyel való visszaélésért kapott. Ez egy kivételes eset volt, egyébként az elmúlt 10 évben a részvényenkénti nyereség jól alakult...

Google részvények


Forrás: Alphabet 2018-as jelentése, az Admiral Markets diagramja

A működési bevétel csökkenését a beruházási költség növekedése magyarázza. Jelent-e ez probémát? Nem, mert a vállalat ezt az olyan új technológiák fejlesztése érdekében teszi, mint például a mesterséges intelligencia és a felhő alapú szolgáltatások.

Google Cashflow

Forrás: Alphabet 2018-as jelentése, az Admiral Markets diagramja

A cash flow-ja mindeközben minden évben növekszik. Ez azt jelenti, hogy a tőzsdei jelenlétnek sikerül nyereségesebbé tennie a fő tevékenységét. Tehét a részvényeseknek nem érdemes aggódniuk az Uniós bírságok miatt.

A Google részvény árfolyamának alakulása

Amikor elkezdünk kereskedni a tőzsdén, célszerű a chart-okat technikailag elemeznünk. Egy heti, vagy éppen napi chart alapján fel lehet ismerni a trendet és azonosítani lehet jó esélyű belépőket.

Ezt követően célszerű 4 órás, órás vagy alacsonyabb idősíkú chart-okat néznünk. Ha a mi szemléletünk rövidebb időszakra keres jó belépési pontokat, akkor sem árt először a chart egészét hosszabb távon áttekinteni.

#GOOG heti chart

Forrás: Admiral Markets MetaTRADER,#GOOG heti chart, 2014.nov.30-2018.nov.25

A fenti chart a Google részvényeinek árfolyamalakulását ábrázolja 2014-től napjainkig heti szinten (a MetaTrader 4 kereskedési platformban). Az ábrán jól látható, hogy azok, akik 3-4 éve beszálltak a Google részvénybe, igen komoly nyereséget is zsebre tehettek. Ki ne örülne ekkora hozamoknak ilyen kamatkörnyezetben?

Az elmúlt korrekciót követően vajon milyen szinteken lesz érdemes beszállni a Google részvénybe? Fontos trendvonal környékén van most a chart? Vajon kitart az emelkedő trend? Ha kíváncsi vagy a lehetséges forgatókönyvekre, regisztrálj az Admiral Markets webináriumaira és előadásaira, ahol oktatóink részére feltehed a kérdéseidet.

A következő képen a Google részvény napi chart-ja látható, Metatrader 4-es felületen:

google részvény mt5

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, #GOOG napi chart, 2018.02.21-2018.12.18

A Google részvény chart-ja napi idősíkon egy - a technikai elemzésből ismert alakzatot – dupla aljat rajzolt ki 2018 tavaszán. Az alakzatot kék téglalappal jelöltük, ami vételi jelzés a chart-on.

Ezt követően a chart felfelé tört ki, majd aki ebben részt vett komoly emelkedést láthatott és dollárban mérve szép éves hozamra is szert tehetett, ha jó időben szállt ki.

Ha sokféle alakzatot szeretnél időben felismerni, illetve még nem tudok azokat tökéletesen beazonosítani, gyere el az Admiral Markets oktatásaira.

Demo Google részvény

Képzéseinken a résztvevőkkel közösen megpróbálunk olyan eszköztárat összeállítani, amely olyan stratégiákhoz is elvezethet minket, amelyek több időtáv együttes elemzését összegezve kellő biztonsággal adhatnak jelzést vételre, illetve eladásra.

Demozzunk sokat, abból alakulhat ki egy olyan szemlélet, ami képessé tehet minket a piac apró rezdüléseinek vagy éppen nagyobb változásainak korai felismerésére. A cél az, hogy mi magunk legyünk képesek stratégiák kialakítására, vagy éppen gondolkodásmódunk megváltoztatására.

A következő képen 4 órás Google chart látható:

Google metatrader

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, #GOOG h4, 2017.12.31-2018.12.20

A fenti ábrán egy dupla aljat láthatunk, melyet jelentős emelkedés követett. Az emelkedés utáni korrekciót az emelkedő meredek piros trendvonal törése jelezte. Kérdés, hol lesz vajon ideális beszálló újra a részvénybe?

Az árfolyam fontos támasz szintet tesztel, valamint a hosszabb távú emelkedő trend vonala is ezen szint környékén található. Vajon elesnek ezek a szintek és a trend megtörik? Szemináriumainkon és webináriumainkon bátran érdeklődhetsz, várjuk a kérdéseid.

Google részvény vásárlása Metatrader felületen

Te is kipróbálhatod a részvény, illetve a részvény CFD kereskedés az Admiral Markets MT4 demo vagy éles számlával. A piacfigyelő ablakban kiválaszthatod a Google részvényt és a kék mezőre klikkelve, az előugró ablakban a mennyiség megadását követően azonnal vásárolhatsz Google részvényt vagy Google részvény CFD-t.

google részvény vásárlása

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, #GOOG H4, 2018.12.11-2018.12.18

#GOOG H4

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, #GOOG H4, 2018.12.11-2018.12.18

Egy másik lehetséges módszer az, ha a Google chart-jára a jobb egérgombbal rákattintasz, majd a fenti képernyőfotón látható módon járunk el (Kereskedés, Új megbízás).

Ha Google részvényt akarunk vásárolni, ezt megelőzően tájékozódjunk a céget érintő vállalati hírekről, olvassunk a cég terveiről, nézzük át az utolsó időszakok gyorsjelentéseit, tájékozódjunk a technológiai szektor helyzetéről.

Emellett a technikai elemzés is fontos, mielőtt meghozzuk a döntést, hogy veszünk Google részvényt a sokak által használt MetaTrader platformon. Mindig használjunk stop loss-t, ha esetleg a chart nem a mi várakozásaink irányába menne, ne veszítsünk túl sokat. Unalomig ismételt szabály: csak a pénzünk egy részét fektessük be, legyen tartalékunk arra az esetre, ha baj van.

Google részvény kereskedése - Kiket érdekelhet

Mivel a Google már jó ideje egyike a világ legnagyobb kapitalizációjú vállalatainak, részvényei igen likvidek és jól kereskedhetők szinte bármilyen idősíkon. A napi kereskedők, a swing kereskedők, a hosszabb távú befektetők egyaránt kedvelik a cég részvényeit. A nagy forgalom miatt a chart jól kereskedhető, könnyen elemezhető, letisztult. Íme egy kép, ami egy tökéletes skalp / daytrade belépő egy 1 perces chart-on:

Ezek az előrejelzések nem számítanak megbízható indikátornak a jövőbeni eredményekre vagy teljesítményre.

Google részvény trade

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, #GOOG M1, 2018.12.20

Ehhez hasonló belépőket szinte minden napra tartogat a részvény, így skalpolásra is alkalmas. Természetesen azok részére is vannak jó belépők, akik kissé lassabb chart-okhoz vannak hozzászokva, íme egy példa 5 perces chart-on:

Google részvény M5

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, #GOOG M5, 2018.12.06-2018.12.12

A fenti kép első belépője egy fordított fej-váll alakzat, vagy egy fals letörés, melyet az ereszkedő trend törése is megerősít. A második nyílnál ék alakzat vagy zászló látható, attól függően, ki hogyan értelmezi a technikai elemzés tankönyvekben leírtakat.

Magasabb idősíkon is láthatunk számtalan belépőt, íme egy 15 perces dupla alj, amibe nem feltétlenül a nyakvonalon kell belépni:

Google részvény Metatrader

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, #GOOG napi chart, 2018.10.25-2018.11.08

A swing trader-ek kedvéért megmutatjuk, hogy 4 órás chart-on is találhatunk dupla aljakat, ékeket, zászlót, azaz a részvény chart-ja nagyon kedvez hosszabb távú befektetőknek is:

Google részvény árfolyam

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, google részvény árfolyam grafikon, #GOOG H4, 2017.02.02-2018.01.31

Ha nem egészen értetted a fenti sorokat, ne ijedt meg, oktatásainkon az alapoktól építjük fel a tananyagot!

Google részvény oktatás

Szinte mindenki ismeri a Google-t, mégis kevés magyar kereskedő rendelkezik a cég részvényeivel. Sokan félünk a külföldi részvényektől vagy éppen nem beszélünk jól angolul, de jó hír, hogy a magyar brókercégek elemzői, a gazdasági lapok és az online tőzsdei hírportálok is foglalkoznak a Google részvény árfolyammozgásával.

Szerinted jó lenne Google részvénybe hosszú távra befektetni? Hogy igazuk lesz-e azoknak, akik nagy növekedési potenciált látnak még a cégben, vagy azoknak, akik még mindig a bikapiacban hisznek, azt most még nehéz lenne eldönteni, de sok portfolió kezelő nagy kedvence a Google.

Reméljük, hogy a vállalat részvényei a jövőben is jó belépési lehetőségeket tartogatnak majd, talán érdemes lehet a chart-ot napi szinten figyelni, valamint a cég tevékenységének folyamatos bővülése is tartogathat meglepetéseket.

Természetesen mindig van lehetőségünk veszíteni is, de a tőzsde ilyen. Itt is megemlítjük, hogy a papír vásárlása mellett érdemes diverzifikált portfoliót kialakítanunk, valamint egy esetleges tőzsdei esésre is mindig fel kell készülnünk. Van időnk gondolkodni, ki kell várnunk az ideális belépőket, egy befektető nem feltétlenül siet.

A Google részvény követését azoknak szokták elsősorban ajánlani, akik stabilan növekvő nagyvállalatokra fókuszálnak, ugyanakkor a hagyományos gazdaság mellett nyitottak az innovatív cégekbe történő befektetésekre is.

Google részvény tanulás

Google részvény kereskedési stratégia

Bármivel is kereskedünk, számtalan kereskedési stratégia és technika létezik befektetési időhorizontunk függvényében. A Google részvény elemzést szeretik a technikai elemzést kedvelők, mert a forgalom magas, illetve nagyfokú likviditás is jellemzi, azaz jól kereskedhető, tele van alakzatokkal és jól felismerhető trendekkel.

Amennyiben daytrader-ek vagyunk, akkor is jó jeleket ad a Google chart-ja, ha pedig hosszabb távú kereskedés érdekel minket, akkor is látszik a chart-on, hogy eddig igen jó hozamokat ért el az, aki jókor vásárolt Google részvényeket.

Az amerikai piacon az egyik legnagyobb forgalmú és leginkább vonzó részvény napjainkban a Google. A Google részvényeivel 1 perces, 5 perces és 15 perces charton is lehet eredményt elérni, de nyilván a legtöbb hosszú távú befektető sem panaszkodik az eddig elért vagy elérhető hozammal kapcsolatban.

Google részvény webinárium

Többféle kereskedési technikát, stratégiát is lehet alkalmazni heti, napi, 15 perces, 5 perces vagy akár négy órás chart-okon is a Google esetében. A lényeg az, hogy ismerjünk jó belépési pontokat, lássuk tisztán a legszebb alakzatokat, alkalmazzunk indikátorokat, nézzünk egyszerre több idősíkot, valamint minden esetben alkalmazzunk stop loss megbízást.

Ha még nehezen ismersz fel szinteket, támaszokat, ellenállásokat, kitöréseket, alakzatokat, ferde trendvonalak töréseit, vagy gondod van az önismereteddel és a kereskedés pszichológiájával, látogass el az Admiral Markets oktatási oldalaira, nézzünk videókat vagy regisztráljunk webináriumokra és előadásokra.

Nézzünk pár konkrét belépőt és egy kis ízelítőt tanfolyamainkból, stratégiákról különböző idősíkokon:

Google részvény árak

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, google részvény árak, #GOOG M30, 2018.08.02-2018.08.30

A fenti képen a Google részvény harminc perces chart-ja látható Metatrader felületünkön. Kék téglalappal kiemeltünk egy dupla alj alakzatot, ami egyben fals letörés is. Ezt még az ábrán látható helyeken 2 jó belépő is követi, valamint az is látható, hogy megtörik az eső trend, azaz a chart az ereszkedő trendvonalat áttöri.

A különböző belépők stop loss szintjeit az alsó vízszintes vonalak jelölik, a célárakat a felső vízszintes vonalak.

A következő képen egy fordított fej-váll alakzat látható, ezt követően tölti be a chart a nyitva hagyott rést. Ilyenkor nem a legfelső szint a célár, hanem a gap teteje, azaz a letörési szint:

Google részvény árfolyam görbe

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, google részvény árfolyam grafikon, #GOOG H1, 2018.01.19-2018.03.14

A következő ábrán egy 4 órás dupla aljat látunk, melybe ha időben belépünk, a nyakvonal nekünk már célár, míg mások csak akkor lépnek be:

Google részvény grafikon

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, Google részvény grafikon, #GOOG H4, 2018.01.17-2018.07.16

Érdemes a lentről induló emelkedő trendvonalat figyelni, ahol a chart azt metszi, na ott kezdődhet a gond azoknál, akik csak a nyakvonalon léptek vételi pozícióba és abban reménykednek, hogy a fák az égig nőnek.

Ha ez a vonal nincs időben jó helyre behúzva, könnyen elolvadhat a nyitott pozíció nyeresége, sőt akár mínuszba is fordulhat, vagy akár ki is stoppolódhatunk. Ezért érdemes tanulni, gyakorolni, előadásokra és webináriumokra járni.

Google részvény chart

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, Google részvény grafikon, #GOOG stock H4, 2017.11.21-2018.11.19

Google Részvények - Összefoglalás

A magyar és a nemzetközi részvénypiacon, a devizapiacon és kriptodevizák piacán is láthattunk jó néhány érdekességet az elmúlt 1-2 évben. Jelenleg a piacokon korrekció zajlik, ha ezt követően megindulna egy komolyabb emelkedés, annak az egyik nagy nyertese lehet a Google részvénye is.

Természetesen arra nincs garancia, hogy a tőzsdén csak nyerhetünk, de ha diverzifikáljuk portfoliónkat, azaz több lábon állunk, valamint rendelkezünk szabad pénzeszközökkel is, az eddigi években nagyon komoly hozamot érhettünk el. Miért éppen az amerikai tőzsde? Miért pont a Google?

Google részvény Demo

Az amerikai tőzsde olyan időszakban tart nyitva, amikor az európai, a magyar emberek többsége már nem annyira aktív, így a DOW / S&P500/ Nasdaq index nem igazán igazodik napi ritmusunkhoz, de ennek az az előnye, hogy munka után is tudunk kis időráfordítással hozamot elérni, extra bevételt termelni.

Azért jó a világ legnagyobb tőzsdéin is kereskedni, mert számos vállalatot megismerünk, nyitottá válunk és új ismereteinket pénzre válthatjuk. A tőzsdéken a nagyvállalatok részvényei rengeteg hírrel szolgálnak, valamint technikailag is jó beszállókat tartogatnak számunkra.

A tőzsdén semmi sem biztos, csak az, hogy lesznek jó vételi vagy éppen shortolási lehetőségek, csak arra kell ráéreznünk, melyik chart-on, milyen irányban érdemes kereskednünk.

Hogyan válasszunk részvényt? Hogyan értelmezzük a grafikonokat? Hogyan értékeljük a vállalati vagy éppen a makrogazdasági híreket? Mikor kell kereskedni és mikor kell távol maradni a piactól?

Ehhez hasonló kérdéseikre a legjobb tudásunk és tapasztalatunk alapján válaszolunk előadásainkon. Regisztrálj most és foglald le a helyed!

Google árfolyam

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, Google részvény MT4, #GOOG M1, 2018.12.20-2018.12.21

Google részvény vásárlás

Forrás: Admiral Markets MetaTrader, Google részvény kereskedés, #GOOG M1, 2018.12.20-2018.12.21

További Tőzsde cikkek

Az Admiral Markets-ről

Szabályozott brókercégként hozzáférést biztosítunk a világ legnépszerűbb kereskedési platformjaihoz. Kereskedhetsz nálunk CFD-kkel, részvényekkel és ETF-ekkel.

A fenti adatok további információkat nyújtanak az Admiral Markets honlapján közzétett összes elemzéshez, becsléshez, prognózishoz, előrejelzéshez vagy egyéb hasonló értékeléshez vagy információhoz (a továbbiakban: Elemzések). A befektetési döntések meghozatala előtt kérjük, figyeljen oda a következőkre:

1. Ez az elemzés kizárólag informatív jellegű és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak vagy javaslatnak.

2. Minden befektetési döntést az egyes ügyfelek egyénileg hoznak meg, ahol az Admiral Markets nem vonható felelősségre semmilyen ebből keletkezett veszteségért vagy kárért, függetlenül attól, hogy a döntés az elemzésen alapul-e vagy sem.

3. Az Elemzés Hideg Zoltán, az Admiral Markets oktatója (a továbbiakban: Szerző) a Szerző személyes becslései alapján készült. Annak érdekében, hogy az ügyfelek érdekei védhetők legyenek és az elemzés tárgyilagossága ne sérüljön meg, az Admiral Markets megfelelő belső eljárásokat hozott létre az összeférhetetlenség megelőzésére és kezelésére.

4. Miközben mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elemzés összes forrása megbízható legyen, és hogy minden információt, amennyire csak lehetséges, érthető, időszerű, pontos és teljeskörűen mutassunk be, az Admiral Markets nem garantálja az elemzésben szereplő információk pontosságát vagy teljességét. A bemutatott számok múltbeli teljesítményre vonatkozó adatok, amelyek nem megbízható mutatók a jövőbeli eredményekre.

5. Az Admiral Markets által feltüntetett pénzügyi instrumentumok bármilyen korábbi vagy modellezett teljesítménye nem értelmezhető kifejezett ígéretnek, tanácsadásnak, garanciavállalásnak vagy következtetésnek semmilyen jövőbeli teljesítményre vonatkozóan. A pénzügyi instrumentum értékének növekedése és csökkenése, valamint az eszköz értékmegőrzése nem garantált.

6. A tőkeáttételes termékek (beleértve a CFD-ket) spekulatív jellegűek, amelyek profitot és veszteséget is eredményezhetnek. A kereskedés megkezdése előtt bizonyosodjon meg arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat[1] https://hu.wikipedia.org/wiki/Google_LLC

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.