Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

A legjobb részvények - Bluechip részvények, legjobban teljesítő részvények

Amikor arról beszélünk, hogy melyik a legjobb részvény, vagy milyen részvényt érdemes venni 2019-ben, elsősorban nézzük meg, hogy ez egy bluechip részvény-e, illetve vegyük figyelembe az ár/részvényenkénti nyereség arányát is.

Eredetileg az IBM részvényeket hívták blue chip részvényeknek, viszont manapság az olyan legjobban teljesítő részvényeket, amelyek pénzügyileg stabil és biztos alapokon is fekszenek, már blue chipeknek nevezzük a legtöbb esetben.

A későbbiekben még részletesen szó lesz a blue chip részvényekről, addig is nézzük meg, miket kell figyelembe venned, ha már a „milyen részvényt vegyek" kérdést fontolgatod.

Legjobb részvény

A részvények értékelése

A P/E (price/earnings) mutató azt is megmutatja többek között, hogy a legjobb részvények, amiket kinéztem, hány év múlva hoznák vissza a befektettet összeget.

Például egy részvény, aminek 14 a P/E mutatója, 14 év múlva térülne meg. Általában, normális esetben ez a ráta 12-18 közé esik és ha egy részvénynek a mutatója magas, akkor túlértékelt cégről beszélünk.

Egy recesszió alatt azonban ez az arány 10 alá is eshet és ilyenkor nehéz megállapítani, hogy melyek a legjobb részvények.

Az egyik dolog, amit a kereskedőknek figyelni kell a részvények értékelésekor, az a pozitív korreláció a részvény indexekkel és a negatív korreláció a központi bankokkal kapcsolatban, mint a FED és EKB vagy az indexek esetében a DAX30 vagy SP500.

Például, ha a FED olyan jelzéseket ad, hogy csökkenti vagy emeli a kamatokat, ez azt jelentené, hogy a befektetők fognák a pénzüket és kötvényekbe, illetve fix hozamú eszközökbe fektetnék. A befektetők nem mindig a legjobban teljesítő részvényekkel szemezgetnek, ha a kamatkörnyezet nem megfelelő.

A történelem legjobb részvény befektetési döntései

A későbbiekben nézzük meg, hogy melyek voltak az eddigi legjobb részvény befektetések.

Nyiss egy ingyenes és kockázatmentes Demo számlát, amelyek láthatod számos részvény, ETF és CFD árfolyamát, valamint virtuális környezetben gyakorolhatod a kereskedést!

legjobb részvény kereskedés

A Legjobb részvények a történelemben - Coca-Cola

(NASDAQ: KO)

A Coca-Cola minden idők egyik legeredményesebb részvényévé vált, mivel a cég számtalan olyan előnyre tett szert, ami versenyhelyzetben sokat segít nekik.

A márka önmagában a világ egyik legkönnyebben felismerhető márkájává vált, főként az okos reklámozás miatt, valamint az egyedi, eredeti recept miatt is.

A Coca-Cola ugyanazt a stratégiát alkalmazta más termékeiknél is, hogy sikerre vigye őket, mint például a Sprite vagy a Fanta esetében, illetve az újonnan megszerzett Vitamin Waternél is.

Ezen felül a forgalmazási láncolata lehetővé tette, hogy felgyorsítsa a kisebb termékek ismertségét, miután felvásárolta őket.

A Coca-Cola legnagyobb befektetője, Warren Buffett a Berkshire Hathaway-ről, egyszer azt mondta: "Ha adtál volna nekem 100 milliárd dollárt és azt kéred, hogy vegyük el a Coca-Cola vezető szerepét a szénsavas italok területén, akkor visszaadtam volna neked a pénzt és azt mondtam volna, hogy ez lehetetlen."

Ennek ellenére a részvényei vesztettek az értékükből, mivel az Egyesült Államokban és máshol csökkent a népszerűsége a tudatosabb életmód miatt.

Tudj meg többet a részvények értékeléséről és alakulásáról az ingyenes oktatásainkon!

Legjobb részvények

A Legjobb részvények a történelemben - Altria

(NASDAQ: MO)

A Marlboro, ami a Philip Morris Internationalből (NYSE: PM) alakult meg, hasonló sikereket aratott, mint a Coca-Cola.

A Marlboro messze a világ legnépszerűbb cigaretta márkája: tavaly 472 milliárd darabot értékesítettek, amikor a legnagyobb versenytársuk a Lucky Strike (a British American Tobacco tulajdonában) csupán 107 milliárd darab cigarettát tudott eladni.

Az Egyesült Államokban a Marlboro értékesítése nagyobb, mint az összes jelentősebb versenytárásnak együttvéve.

Ez volt az elmúlt 50 év legjobb részvény befektetési lehetőségének számít, ha figyelembe vesszük az osztalék újra befektetését is.

Ha 1968-ban 1 dollárt fektettünk volna Altria részvénybe, akkor 2015-re ez 6 638 dollárt ért volna, ha figyelembe vesszük akkor ez egy meredek 663,700% teljes hozam, vagyis 20.6% évente.

A dohányzás addiktív jellege annyira jövedelmezővé tette az Altria-t, hogy még annak ellenére is, hogy a dohányzási ráták csökkennek, a cég tovább tudott növekedni azzal, hogy az árakat folyamatosan növelte.

Milyen részvényt érdemes venni 2019-ben

A Legjobb részvények a történelemben - Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

A tech óriás azáltal nőtt ilyen naggyá, hogy úttörője volt az e-kereskedelem, Kindle e-könyvek, elektromos olvasók és az Alexa és Echo által kifejlesztett hang által aktiválás technológiákban.

Az Altriához és a Coca-Cola-hoz hasonlóan az Amazon egy globális márkát épített, amely jó hírnévnek örvend az alacsony árak és a kiváló ügyfélszolgálatnak köszönhetően.

Az Amazon sikere bizonyíték arra, hogy egy gyorsan növekvő piacon egy új piacokra betörni tervező vállalat kiváló hozamot nyújthat a részvényesei számára.

Számos hasonló vállalat nagy hozamot hozott a technológiai szektorban, beleértve a Netflixet, az Apple-t, az Alphabetet és a Facebookot, de az Amazon vezeti ezt az elitcsoportot. A befektetők láthatják a versenyképes előnyeit, a gyorsan növekvő bevételeit, és hogy képesek új piacokra lépni.

Az 5 legjobb részvény az elmúlt 20 évben

Az elmúlt húsz évben a különböző ágazatok és iparágak új szintre léptek, főként összeolvadási és felvásárlási stratégiákon keresztül.

A két legjelentősebb szegmens a biotechnológia és a technológia, amelyek mind az elmúlt húsz évben jelentősen bővültek. Íme az öt olyan részvény listája, amelyek a legjobb hosszú távú befektetések voltak, és magas hozamot eredményeztek.

legjobb részvény kereskedés

Az elmúlt 20 év legjobb részvényei - Celgene

(NASDAQ: CELG)

A Celgene Corporation a világ legnagyobb biotechnológiai cégei közé tartozik. A piaci kapitalizáció 61,586 milliárd USD. A CELG részvényei 2016 februárjában mintegy 99,59 dollár értékűek voltak, de az osztalékok kiigazítása és részvény felosztás után 1996 februárjában csak 70 centet értek el.

A cég népszerű gyógyszereket értékesít, mint például a Revlimid és a Thalomid. A kutatás és fejlesztés (K + F) és felvásárlások révén a szervezet nagy gyógyszer-portfóliót épít. Az árbevételükön túlmenően jogdíjakat kapnak az egyes termékeikért.

Az elmúlt 20 év legjobb részvényei - Apple

(NASDAQ:AAPL)

Az Apple névre hallgató óriás tech cég egy kezdeti növekedést tapasztalt 1970-ben és 198-ban. Azonban 1996-ban az Apple egy hirtelen esést tanúsított. A cég részvényei akkoriban csupán 91 centet értek az osztalékkiigazítások és részvényszétosztások után.

A legnépszerűbb termékei (MacBook, iPhone, iPad, iOS) nagyszerű újratervezése után, amelyet egy igen erős marketing kommunikációval párosítottak, a részvényeik 93,99 USD-re emelkedtek 2016-ban, amelyhez szintén hozzájárult az App Store és iTunes megalkotása.

Sokan a legjobb amerikai részvények közé sorolják az Apple-t.

Demo legjobb részvények

Az elmúlt 20 év legjobb részvényei - Alphabet

(NASDAQ:GOOG)

A Google tulaja, az Aplhabet, ma az egyik legnagyobb vállalat. Az internetes kereső piacon vezető szereppel bír. Emellett a Google széles választékú további termékeket adott hozzá az üzleti portfóliójához, például az Android OS-t.

Az Android OS a világ egyik legnépszerűbb – ha nem a legnépszerűbb – mobil operációs rendszere.

Az IPO-ra során 2004-ben a részvényei 50,22 USD-t értek. 2016-ban a részvények már 706,36 USD-t értek.

Az elmúlt 20 év legjobb részvényei - Gilead Sciences

(NASDAQ: GILD)

1996 februárjában a Gilead Sciences 1,10 dollárt ért (osztalékkiigazításokkal és részvény felosztással). Azonban 2016 februárjában a részvény ára már 87,36 USD volt 24,5%-os éves összevont hozammal.

A széleskörű gyógyszer portfóliójukat belső kutatásokkal és különböző felvásárlásokkal érték el. A cég ma a világ egyik legnagyobb biotechnológiai vállalata. A legnépszerűbb termékei az Atripla, a Sovaldi, a Truvada és a Harvoni.

Az elmúlt 20 év legjobb részvényei - Microsoft

(NASDAQ: MSFT)

1975-ben Bill Gates és barátja Paul Allen elindította a Microsoft névre hallgató technológiai céget. 10 évvel később, 1985-ben, napvilágot látott az első Windows operációs rendszer. Csupán egy évvel később, a Microsoft részvényei elérték a 21 USD-t részvényenként. A vállalat igazi forradalmat hozott a digitális és a számítógépes üzletek területén.

A részvényei 116%-ot nőttek a 2015-ös kutatás és fejlesztések bejelentése óta.

MT5 legjobb részvények

Bluechip részvények

Most, hogy megnéztük az elmúlt évek legjobb részvényeit, merüljünk el a blue chip fogalmában, hiszen ez a témakör erősen kötődik a témához.

Bizonytalan vagy, hogy a blue-chip cégek és azok részvényei hogyan befolyásolhatják befektetéseidet? Ez az útmutató egy áttekintést nyújt a legjobb blue chip részvények kereskedéséről. Bemutatjuk, mi a blue chip jelentése és mik tartoznak a bluechip vállalatok (bluechip company) közé.

Emellett megmutatjuk legjobb európai és angol blue chipeket és a legjobb osztalékfizető blue chip részvényeket.

Blue Chip vállalatok – Mi az a blue chip

Manapság a legjobban teljesítő vállalatokat nevezik blue chip cégeknek vagy részvénynek, de mielőtt elmagyarázzuk, hogy miként szerzik meg a jogosultságot arra, hogy megkapják a blue chip nevet, először foglalkozzunk azzal, hogy mi a bluechip jelentése (blue chip meaning).

Az, hogy egy részvényt blue chip-nek minősítenek-e, befektetőnként változó és attól függ, hogy milyen a befektető egyéni megközelítése, látásmódja ezt illetően. Ezzel párhuzamosan van néhány kritérium, amellyel a szakértők egyetértenek a blue chip részvény jelentése meghatározása során.

Íme a vállalat elemzésének három fő szempontja:

-Ismertség: ezek a nagyvállalatok relatíve ismertek a befektetők és a szélesebb közönség körében és gyakran a „háztartásban" is fellelhető nevek, márkák

-Biztonság: ezek a részvények relatíve biztonságos befektetések, mivel elég jól teljesítenek gazdasági fellendülések és visszaesések idején is. Pénzügyi helyzetük elég stabil.

-Stabil alapok: Ezek a részvények gyakran a főbb indexek tagjai akár az USA-ban, akár egyéb országokban világszerte. Ezek a nagyvállalatok akár több évtizedes múlttal is rendelkezhetnek.

Gyere el oktatásainkra, ahol még többet hallhatsz a részvények értékeléséről és az elemzésekről professzionális kereskedőktől!

Legjobb részvények listája

A legfőbb jellemzője egy blue chip társaságnak a magas piaci részesedésével elért piaci dominanciája az adott ágazatban és a magas márkaismeretség.

Nincs egy konkrét lista a blue chip-ként nyilvántartott részvényekről, de a DJIA indexben szereplő 30 részvény mindegyikét gyakran említjük bluechipként.

A leginkább ismert bluechipek a Dow Jones indexből:

 • Apple,
 • Boeing,
 • Caterpillar,
 • Coca-Cola,
 • IBM,
 • Goldman Sachs,
 • Exxon Mobil,
 • Intel,
 • McDonald's,
 • Microsoft,
 • Nike,
 • Visa,
 • Walmart,
 • Walt Disney.

Ezek a blue chip cégek (blue chip companies) igen magas piaci kapitalizációval rendelkeznek, amit a legegyszerűbben úgy számíthatunk ki, ha a vállalat részvényeinek számát megszorozzuk a részvény árfolyamának értékével, azaz ez nem más, mint a cég pillanatnyi piaci értéke.

A kapitalizáció ezen részvények esetében több milliárdos, néha akár ezermilliárdot is elérhet (dollárban mérve). Az Apple volt az első olyan cég, ami elérte az ezermilliárd dolláros szintet 2018-ban és ezzel a világ legtöbb újságába vezércikként be is került.

bluechip részvények bróker

A blue chip tőzsde részvényekbe történő befektetés az egyik legbiztonságosabb befektetési forma, ami az adott cégek domináns piaci pozíciójának, piaci kapitalizációjának, méretének, pénzügyi helyzetének és stabil hírnevének köszönhető.

Ezek a cégek stabil bevétellel, eredménnyel, kiegyensúlyozott növekedési pályával rendelkeznek, jó osztalékfizetők, és gyakran osztalékfizetésük mértéke is növekedést mutat.

A legjobb blue chip részvénynek hosszan visszamenőleg van visszakereshető adata arról, hogy mikor és mennyi osztalékot fizettek befektetőik számára.

Néhány befektető, mint például Ben Graham (Az intelligens befektető című könyv szerzője), a legalább 20 éves osztalékfizetési múlttal rendelkező cégeket preferálja.

Mindezek az előnyök teszik vonzóvá a blue chip részvényeket (blue chip stocks) a kis, közepes, és a nagyobb befektetők számára egyaránt. De ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezek a papírok immunisak lennének e gazdasági visszaesésekre, recesszióra.

MetaTrader bluechip részvények

A WYATT befektetési kutatócég átfogó értékelést végzett 3 amerikai nagy és ismert vállalatról: AT&T, General Electric (GE) és DuPont (DP). A WYATT összehasonlította e három vállalat teljesítményét a 20. század leghíresebb és legnagyobb piaci összeomlása idején, amely 1929-ben és 1987-ben történt.

piac

AT & T

GE

DP

1929

DJI +/- -40,0%

-12,7%

-15,9%

-15,5%

1987

S & P -28,5%

-21,0%

-17,4%

-18,2%

Forrás: Múltbeli részvény teljesítmény: WYATT Investment Research

Amint az a fenti táblázatból látható, a fő előny az, hogy a blue chip részvények az eséseknél ellenállók és gyorsabban tudnak helyreállni. A fent említett három részvény esetében csak két évre volt szükség, hogy az 1987-es összeomlás után visszatérjenek eredeti értékeikhez.

legjobb részvények

Forrás: Business Insider. Ez a grafikon az 1927-től 1932-ig tartó tőzsdei árfolyamalakulást ábrázolja, beleértve az 1929 és 1932 közötti tőzsdei összeomlást is. Kérjük, vegye figyelembe: a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket, és nem is megbízható mutatója a jövőbeli teljesítménynek.

Bár a blue-chip részvények rugalmasak és ellenállók, előfordulhat, hogy egyes vállalatok kikerülnek a Dow Jones Industrial Average (DJIA)-ból vagy a listába új cégek lépjenek be. Ráadásul nincs ismert kritériuma a listába való felvételnek.

Ezen kívül a DJIA-bizottság által kínált egyetlen iránymutatás az, hogy a vállalat kiváló hírnevet szerezzen magának, legyen növekedési sztori és sok befektető érdeklődjön iránta.Legjobb bluechip részvények

A legismertebb változások az elmúlt öt évben:

 1. A Walgreens Boots Alliance 2018-ban felváltotta a General Electric-et.
 2. Az Apple 2015-ben bekerült az AT&T helyett.
 3. A Goldman Sachs, a Nike és az Alcoa felváltotta a Visa, a Bank of America és a Hewlett-Packard papírjait az indexben

A legjobb európai Blue-Chip részvények

A Dow Jones Industrial Average európai megfelelőjének tekinthető a Dow Jones EURO STOXX 50 index. Ez a lista a legismertebb európai blue-chip részvényeket tartalmazza.

Az index általában Európát, az euróövezetet és Kelet-Európát fedi le. Ha érdekel a blue chip részvény kereskedés, akkor miért nem próbálod meg az Admiral Markets-nél?

A világ leghíresebb blue chip részvényeivel és CFD-ivel kereskedhetsz. Melyik blue chip cégek részvényeire gondolunk? Apple, BT, CitiGroup, Google, Facebook és még sok más!

Íme a Dow Jones STOXX EURO 50 legjobb 15 cége. A sorrendet az indexben lévő súly határozza meg:

 • TOTAL (TOTAL SA) Franciaországból 6,8%-kal
 • Telefonica (TEF) Spanyolországból 4,8%-kal
 • E.ON (EAON) Németországból 4,1%-kal
 • BCO Santander (SAN) Spanyolországból 4,1%-kal
 • Sanofi-Aventis Franciaországból 3,9%-kal
 • Engie SA (ENGIE) Franciaországból 3,5%-kal
 • Volkswagen AG (VOW) Németországból 3,5%-kal
 • ENI (E) Olaszországból 3,3%-kal
 • BNP Paribas (BNP) Franciaországból 3,2%-kal
 • Nokia (CPH) Finnországból 3,1%-kal
 • Orange SA (ORA) Franciaországból 2,9%-kal
 • Deutsche Telekom (DTE) Németországból 2,7%-kal
 • Siemens (SIE) Németországból 2,7%-kal
 • Bayer (BAYN) Németországból 2,45%-kal
 • BCO Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) Spanyolországból 2,4%-kal

Senki sem tudja biztosan, hogy ezek a cégek pár év múlva bent lesznek-e a top 15-ben, és azt sem, hogy ezek a vállalatok sérülés nélkül megússzák-e a jövőbeni válságokat, pénzügyi viharokat.

De az elmondható róluk, hogy jó nevű, érett, régi cégek, vezetők azokban az ágazatokban, ahol tevékenykednek.

Ha valaki befektető, érdemes lehet ezeket a papírokat figyelembe venni portfolió építéskor. Ha valaki trader, ezek a részvények számtalan ajtót nyitnak meg volatilitásuknak köszönhetően a kereskedők részére.

Blue chip részvények

Legjobb angol (UK) Blue-Chip részvények

Az angol blue-chip részvények az FTSE 100 indexben szerepelnek, amely a Financial Times Stock Exchange rövidítése. 100 cégből áll, és az Egyesült Királyságon belül a legmagasabb kapitalizációjú cégeken alapul.

Itt van egy lista az Egyesült Királyság ismertebb blue chip részvényeiről:

 • Royal Dutch Shell (RDSA)
 • BP (BP)
 • HSBC (HSBC)
 • Vodafone csoport (VOD)
 • GlaxoSmithKline (GSK)
 • Rio Tinto Csoport (RIO)
 • Royal Bank Of Scotland Group (RBS)
 • Anglo American (AAL)
 • British American Tobacco (BATS)
 • Genel Energy PLC (GENL)

Befektetés blue chip részvényekbe

Ha blue chip részvénybe szeretnél befektetni, akkor az Admiral Markets a rendelkezésedre áll! Az Admiral.Invest segítségével a kereskedők létrehozhatják a saját befektetési portfóliójukat, és többezer részvény és ETF közül választhatnak. Kattints a lenti képre és kezdj bele ma a blue chip befektetésbe!

A legjobb Blue-Chip részvények 2019-ben

A legjobb bluechip részvényekre történő internetes keresések során nincs hiány a tanácsokban. Bár ezek a listák érdekes információkat tartalmaznak a bluechip véleményekkel kapcsolatban és valóban hasznosak lehetnek a kutakodáshoz, természetesen nem alkalmasak arra, hogy vakon kövess egy top 5 vagy top 10-es listát a fentiek alapján.

A legjobb, amit tehetsz, mindig a saját és kellően alapos kutatás. Ezenkívül a legjobb, ha ez a kutatás olyan kritériumok listáján alapul, amelyeket kiemelten fontosnak tartunk egy kiegyensúlyozott befektetési portfólió szempontjából. Ezzel párhuzamosan sok lehetőség van megoldások megtalálására.

Legjobb részvények skalp

Itt van egy lista 3 blue chipről, amelyeket érdemes lehet megfontolni:

 1. Cognizant Technology Solutions (NASDAQ: CTSH):
  Ez egy ígéretes terület, figyelembe véve a mesterséges intelligencia , a felhő (cloud) technológia és a robotika növekvő trendjeit.
 2. Boston Scientific Corporation (NYSE: BSX): Ez a cég vezető szerepet tölt be az orvosi berendezések területén. Ez a cég számos lehetőséget kínál, különös tekintettel arra, hogy az öregedés tendenciája valószínűleg erőteljesen folytatódik az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában a 21. században.
 3. Ecolab (NYSE: ECL).
  Ez a cég a víz, a higiénia és a takarítási szolgáltatások és technológiák területére összpontosít. Ez a cég 26 éven keresztül folyamatosan osztalékot fizetett és fizet napjainkig

Legjobb osztalékfizető Blue-Chip részvények

Erre a témakörre is rengeteg tanácsot találhatunk az interneten, azonban mindig fontos, hogy minden bluechip részvény kereskedésre megfelelő elemzéseket végezzünk, különösen akkor, ha magasabb osztalékot és hozamot keresünk.

A magasabb osztalék mértéke gyakran alacsonyabb részvényárfolyam növekedési ütemre utal, de van néhány tőzsde bluechip, amelynél a jó osztalékok jó növekedési rátákhoz kapcsolódnak. Íme négy bluechip, amellyel növelhetjük az esélyeket.

Zoetis (ZTS)

 • Állatgyógyászati és vakcinatermelő:
 • Osztalékhozam: 0,6%
 • Osztalék növekedési aránya: 49,4%
 • Idei éves árfolyam nyereség: 20,0%

UnitedHealth (UNH)

 • Egészségbiztosítási szolgáltató:
 • Osztalékhozam: 1,4%
 • Osztalék növekedési aránya: 28,0%
 • Idei éves árfolyam nyereség: 14,9%

Mastercard Inc. (MA)

 • Fizetési szolgáltató:
 • Osztalékhozam: 0,5%
 • Osztalék növekedési aránya: 40,1%
 • Idei éves árfolyam nyereség: 30,8%

Nvidia (NVDA)

 • Félvezető gyártója:
 • Osztalékhozam: 0,2%
 • Osztalék növekedési aránya: 21,3%
 • Idei árfolyam nyereség: 26,5%

Forrás: Az osztaléknövekedés üteme és az évenkénti bevételek 2018. július 31-ig szólnak. Az osztaléknövekedési ráták az elmúlt 5 év éves növekedésének átlagát jelentik.

Demo kereskedés az Admiral Markets-nél

Ha úgy érzed, nem állsz teljesen készen a piacra lépéshez, az Admiral Markets ingyenes demo kereskedési számlája lehet a legjobb megoldás a számodra. Kereskedj kockázatmentes környezetben, és dolgozd ki a saját kereskedési stratégiádat!

Demo részvény kereskedés

Befektetés az Admiral Markets-nél

Már ismered a legjobban teljesítő részvényeket, és talán közelebb kerültél a kérdéshez, hogy milyen részvényt érdemes venni 2019-ben.

Készen állsz arra, hogy potenciálisan profitot csinálj belőlük? Valószínűleg a fenti sorokban vannak olyan cégek, amelyek megragadták a figyelmedet és elgondolkoztál azon, hogy befektess-e valamelyikbe.

Bárhogy is döntesz, az Admiral Markets-nek egy tökéletes befektetési számlája van számodra!

Az Admiral.Invest számla segítségével kereskedhetsz a világ 15 legnagyobb tőzsdéjén többezer részvénnyel és ETF-el.

A kereskedők ezen kívül kiélvezhetik az alacsony tranzakciós költségek előnyeit, az INGYENESEN valós idejű piaci adatokat és még sok mást. Kattints a lenti képre a befektetési számlád igényléséhez már ma!

Legjobb bluechipek

További Tőzsde cikkek

Ez az anyag nem tartalmaz és nem értelmezhető úgy, hogy tartalmaz befektetési tanácsokat, befektetési ajánlásokat, ajánlatokat a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos ügyletekre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen kereskedési elemzés nem megbízható mutató a jelenlegi vagy jövőbeni teljesítményre vonatkozóan, mivel a körülmények idővel változhatnak. Mielőtt befektetési döntéseket hozna, tanácsot kell kérnie a független pénzügyi tanácsadóktól, hogy megértse a kockázatokat.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.