Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Részvényvásárlás kezdőknek és Részvénykereskedés 2019-ben

2018 egy hullámvasút volt a befektetők számára. Trump vámtarifái, az amerikai időközi választások, Brexit, a növekvő kamatlábak, valamint Kína is középpontba került.

Azonban 2018 volatilitása a 2019-es évet várhatóan eléggé izgalmassá teszi. Az év, 10 évvel az utolsó pénzügyi válság befejezése után.

Részvény vásárlás

Részvényvásárlás kezdőknek

Úgy tűnik, soha nem volt még jobb alkalom, hogy megtanuljuk, milyen nehézségeket jelent részvény vásárlás kezdőknek..

De a globális gazdasági és politikai jelenlét növelésével, ahhoz, hogy 2019-ben felismerjük a legjobb részvényeket, amellett, hogy diverzifikáljuk a portfóliónkat, megköveteli, hogy a nemzetközi piacokat és a nemzetközi részvény vásárlást is figyelembe vegyünk.

Talán a legjobb, ha azzal kezded a piacok megismerését, hogy letöltesz egy ingyenes és kockázatmentes Demo számlát.

Demo számla indexek

Ebben a cikkben megvitatjuk:

 • Hogyan férhetsz hozzá a nemzetközi piacokhoz, hogy diverzifikált portfóliót építhess ki?
 • A legjobb részvények 2019-ben az angol és európai piacokon - (kicsit kitérünk arra is, melyek voltak a legjobb részvények 2018-ban)
 • Hogyan valósítható meg a legjobb amerikai részvények vásárlása
 • Külföldi részvény vásárlás, hogyan fektessünk részvényekbe

Kezdjük a legjobb részvények vásárlásával 2019-ben az angol és európai piacokon, valamint, hogy mi teszi őket különlegessé.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy egy egyéni részvény teljesítménye túlteljesíthet vagy akár alul is teljesíthet, és a múltbeli eredmények nem jelzik előre a jövőbeni eredményeket. A továbbiakban nézzük meg a részvény vásárlás feltételeit.

Admiral Invest részvény számla

A legjobb részvények vásárlása angol és európai piacokon

Nem titok, hogy 2018 egy elég kemény év volt az angol és európai piacok számára. A befektetők több mint 43 milliárd dollárt húztak ki a régióból politikai és gazdasági aggályok miatt.

A HSBC Private Banking szerint azonban az amerikai gazdaság 2019 első felében lassulni fog, ami segíteni fogja a figyelmet az európai helyreállítás történetére szegezni.

Az egyik olyan iparág, amelyet a befektetők golyóállónak tartanak, az a luxus iparág. Végtére is, a gazdagok mindig hajlandók többet fizetni, hogy megtartsák státuszukat.

Mivel Európa az egész világra kiterjedő divat központja, ezért érdekes kiindulópontot jelenthet, amikor a legjobb vállalatokat keressük a részvény vásárlás folyamata érdekében.

Az egyik cég, amely iránt nagy érdeklődés mutatkozott, a Kering.

részvény befektetés

#1 Kering részvényvásárlás

Lehetséges, hogy még nem hallottál a Keringről, de valószínűleg hallottál már a nagyobb márkákról, amelyek a tulajdonában állnak: Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Venata és még sok más.

1881-ben alapították Párizsban, Franciaországban, és a hozzá kapcsolódó márkák a világ legnagyobb globális luxus márkái közé tartoznak.

Mi teszi őket olyan különlegessé? Manapság valóban ezek a legjobb részvények? Nézzük meg:

KER heti chart

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5 Supreme Edition - #KER, Heti Chart, Időszak: 2015. december 6.-2018. november 28., készült: 2018. november 28 19:53

A technikai kép - részvények vásárlása

A fenti chart azt mutatja, hogy a Kering részvényárai az egekbe emelkedtek 2015 végétől 2018 közepéig. Azóta a piac csökkent, de többször is megállt a 365 eurós árszintnél. Vajon visszatérnek-e a vásárlók a piacra?

A technikai elemzők szerint igen, a kék színű vízszintes támasz vonal alapján. Lássuk, mit mutat a fundamentális kép.

Supreme Edition

A fundamentális kép - részvények vásárlása

Néhány jelentős változás lépett érvénybe a Keringben. Leginkább, hogy elindítanak egy saját e-kereskedelmi webhelyet, amelyet házon belül kezelnek.

Ezt az új stratégiát az Apple-vel kötött új megállapodással kapcsolatosan hozták létre, és a befektetők nagyon izgatottá váltak.

Olyannyira, hogy az UBS AG befektetési bank elemzői 2018 novemberében a Keringre vételi minősítést kezdeményeztek, 575 eurós árszinttel.

Ez rengeteg lehetséges emelkedésre utal. Még a Merrill Lynch & Co, a Morgan Stanley és a HSBC kedvelői is csatlakoztak az UBS AG vételi minősítése miatt.

UBS AG vételi minősítés

Forrás: Markets Insider

Talán az egyik legérdekesebb dolog a Keringről az a tény, hogy osztalékot fizetnek. Valójában minden részvénytársaság fizet osztalékot.

Azok számára, akik még nem hallottak róla, ezt a folyamatot "osztalékfizetésnek" nevezik.

A Kering esetében a vállalat minden egyes részvényre, ami a tulajdonodban áll, 6 EUR-t fizethet.

Ez azonban csak akkor történik meg, ha tényleges tőzsde részvény vásárlása történik. Hogyan teheted ezt meg?

Az egyik módja az Admiral.Invest használata, amely hozzáférést biztosít a világ 15 legnagyobb tőzsdéjéhez. Nem beszélve:

 • Az ingyenes valós idejű piaci adatokról
 • A legkorszerűbb több funkciós kereskedési platformról
 • Az alacsony tranzakciós jutalékokról
 • A karbantartási díjak nélküli számlákról
 • Osztalék kifizetésekről a részvények után

MetaTrader 5

Most nézzük meg a második jelöltet a legjobb részvények vásárlásával 2019-ben az angol és európai piacokon:

#2 Experian részvényvásárlás

Az utolsó banki válság óta a hitelezők és a pénzintézetek sokkal nagyobb figyelmet szentelnek a fogyasztóknak.

Ez nagy jutalom volt a hitelminősítő ügynökség, az Experian számára. Tehát mi is teszi őket különlegessé, és tényleg ezek bizonyulnak a legjobb részvény befektetésnek? Nézzük meg.

EXPN heti chart

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5 Supreme Edition - #EXPN, Heti Chart, 2018. november 29 15:30

A technikai kép - részvények vásárlása

A fenti charton láthatjuk, hogy a piac 2015 óta emelkedik. Az Experian részvény vásárlás 2018 közepén gyorsult fel.

Kisebb visszaesés után a vásárlók úgy tűntek, hogy visszafordulnak a 1.708 dolláros árszintnél, amit a vízszintes kék támasz vonal jelöl.

Tőzsde nap 2018

Most, hogy a vevők irányítják a piacot, további emelkedés várható? Vessünk egy pillantást a fundamentális képre további információkért.

A fundamentális kép - részvények vásárlása

Csak az USA-ban az Experian hitelinformációkat tárol több mint 220 millió felhasználónak és 40 millió aktív amerikai vállalkozásnak.

Valójában ez az egyik oka annak, hogy az Experian is felkerült a lehetséges legjobb befektetések listájára, amely célja, hogy megtaláljuk, melyik a legjobb részvény befektetés 2019-ben.

A bevételeinek csak 18% -a származik az Egyesült Királyságból, annak ellenére, hogy a székhelye ott van.

Részvény Demo

Ez azt jelenti, hogy az Experian-nak nincs olyan magas kitettsége a Brexit-nek és az azt körülvevő bizonytalanságnak.

De az Egyesült Államok jelenlegi gazdasági fellendüléséből is részesülhet. Talán ezért a JP Morgan Cazenove befektetési bank 2018 novemberében megerősítette az erős minősítést a Experiannél, amelynek árszintjét 2 000 fontra tette.

vételi minősítés

Forrás: Markets Insider

Kilenc másik elemzőhöz, például az UBS AG-hez csatlakoznak a vételi minősítéssel, és további hat elemzőhöz, akik tartási minősítést adtak.

Legjobb amerikai részvények

Amióta Donald Trump elnyerte az elnökválasztást 2016-ban, az amerikai részvény piacok egyre magasabbra emelkedtek, 2018 szeptemberére rekordot döntve.

Az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi vámtarifa ellenére a befektetők élvezték a Trump adminisztrációs adócsökkentést.

Több pénzt fordítottak Amerikában a vállalatok számára: munkahelyekre, gazdasági terjeszkedésekre és egészséges vállalati bevételre.

Zero to Hero

A növekedés összeségében erős, ami azt jelenti, hogy ez maradni is fog. Ahogy Jim Caron, a Morgan Stanley Investment Management alapkezelője elmondta:

„Nagyobb termelékenységet és több üzleti befektetést látunk, ami arra utal, hogy ez nemcsak egy hirtelen és rövid távú fellendülés".

Tehát melyik vállalatok tűnnek úgy, hogy 2019-ben a legjobb amerikai részvényeket fogják jelenteni? Nézzük meg:

#1 Amazon részvényvásárlás

2018 szeptemberében az Amazon hivatalosan az Egyesült Államok második olyan vállalatává vált, amely elérte az 1 milliárd dolláros értéket.

Ez az érték önmagában méltó versenyzővé/pályázóvá teszi a részvényt a befektetők 2019-es portfóliójában.

De vannak más okok is, amelyek miatt az Amazon különleges, és érdemes megfontolni, hogy számításba vesszük-e legjobb részvényként, amikor felállítjuk a legjobb amerikai részvények listáját.

AMZN heti chart

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5 Supreme Edition - #AMZN, Heti Chart, Időszak: 2015. június 28-2018.november 29. - 2018. november 29, 16:30

A technikai kép - részvények vásárlása

Az Amazon részvény az elmúlt években egekbe szökő emelkedést mutatott.

Valójában, ha 1997-ben 1000 dollár értékű Amazon részvényt vásároltál, amikor először nyilvánosságra került, akkor ez a beruházás összege 2018. szeptember 4-re 1.362.000 dollárra emelkedett.

Ahogy a fenti chart mutatja, az Amazon részvény úgy tűnik, hogy "játékban van", mivel figyelembe veszi a kék színű ferde csatorna vonalat.

A technikai elemzők ezt a vonalat egy bullish vagy bearish pozíció meghatározására használnák.

Tőzsde, részvény oktatás

A vevők, akik már bejutottak a piacra a csatorna legfrissebb érintésével kiszállnak, de visszanyerik-e a vevők a túlsúlyukat? Nézzük meg a fundamentális képet további információkért:

A fundamentális kép - részvények vásárlása

Az Amazon online könyvesboltként kezdte, és azóta más területekre diverzifikált. Ez az egyik oka annak, hogy néhány könyvesbolt felhagyott az üzleti tevékenységével, de az Amazon ezt is túlélte.

A cég most már az online kiskereskedelemben, élelmiszerboltokban és a befektetők számára a leginkább izgalmas területre mozdul, a felhőalapú számítástechnika (cloud computing) felé.

A Morgan Stanley így mutatja be az Amazon 5 fő elemét, mint online részvény vásárlási lehetőség:

Morgan Stanley Kutatás

Forrás: Morgan Stanley Kutatás

Talán a legérdekesebb dolog, amit figyelembe kell venni ebből a kutatásból az, hogy az Amazon egy ismert platform, ahol harmadik üzleti felek értékesítenek termékeket a fogyasztók számára.

Az Amazon cloud szolgáltatása, az AWS azonban jelentősen növekedett, és közel azonos bevételi szinthez közeledik, mint a harmadik féllel kialakított üzleti tevékenysége.

Ne feledkezzünk meg, hogy a vállalat mesterséges intelligencia chipekbe fektet, valamint az élő sport közvetítésekről, és arról, hogy Warren Buffett és a JP Morgan együttműködése zavarokat okozhat az egészségügyi piacon.

Markets Insider minősítés

Forrás: Markets Insider

A befektetők és az elemzők nagyon izgatottá váltak a növekedés ezen szintjétől, amint azt a részvény vételi minősítéseinek számából is láthatjuk.

#2 Berkshire Hathaway részvényvásárlás

Lehet, hogy még nem hallottál a cégről, de valószínűleg a tulajdonosáról már hallottál, a milliárdos befektetőről, Warren Buffettről, vagy becenevén Oracle Omaha-ról (ahol a cég alapult).

A 1960-as évek közepén a küszködő textilipar irányításának átvétele óta Buffett a pénzforgalmát más vállalkozásokba fektette be.

Ezek a befektetések már 500 milliárd dolláros piaci tőkeértéket adtak a társaságnak. Néhány ilyen befektetés közé tartozik az Apple, a Bank of America, az American Express és a Coca-Cola.

Ez teszi a Berkshire Hathaway-t olyan méltó versenyzővé, hogy manapság a legjobb részvények között, valamint az amerikai legjobb részvények között tudhassuk.

Berkshire Hathaway chart

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5 Supreme Edition - #BRKB, 2015.július 19-2018 november 29. Heti Chart, Készült: 2018. november 29 17:23

A technikai kép - részvények vásárlása

A Berkshire Hathaway részvényei az elmúlt néhány évben meglehetősen sima úton haladtak. A 2017-es, majd 2018. szeptember és október közötti lejtő után a vásárlók a korábbi mélypontok trendvonalán visszatértek a piacra.

Részvénykereskedés platform

Számos technikai elemző használná ezt a trendvonal támaszt, amit a fenti chart kék vonala jelez, a potenciális területek megvásárlásához.

A vevők határozott irányításával, mit mond el számunkra a fundamentális piac?

A fundamentális kép - részvények vásárlása

A Berkshire Hathaway részvény egyik előnye az, hogy olyan iparágakban szerezhetsz kitettséget, amelyek "örök iparágaként" ismertek.

Ezek közé tartoznak a biztosítótársaságok, közüzemi vállalatok, bank intézetek, vasutak és a repüléstechnika. Lényegében olyan vállalatokat érhetsz el, mint az Apple, a Bank of America és a Coca-Cola.

Érdekes, hogy Warren Buffett majdnem 1 milliárd dollárt költött, hogy visszavásárolja a saját részvényeit.

Az úgynevezett "részvény visszavásárlások", csak akkor történnek, ha úgy gondolod, hogy a részvények ára olcsó.

részvény minősítés

Forrás: Markets Insider

Az elemzők vételi minősítést adtak a részvénynek, a legmagasabb 265 dolláros árszinttel és a legalacsonyabb 220 dolláros árszinttel.

A részvény vásárlás menete, részvény vásárlás online

Amikor a tőzsdéről van szó, a két legkedveltebb módja annak, hogy részt vegyünk benne, ha megtanuljuk, hogyan kell a részvényekkel kereskedni, illetve, hogy hogyan fektessünk be a részvényekbe.

Jellemzően a részvényekkel való kereskedéshez egy aktívabb tevékenységre lesz szükség. A részvényekbe való befektetés inkább egy passzívabb tevékenység.

Az egyik legfontosabb különbség az az időkeret, amelyben a vevő a pozíciója megtartására törekszik.

Skalpolás webináriumok

A részvénykereskedés tanulása során a legtöbb vevő tartja a pozícióját napokig vagy hetekig.

Amikor megtanulják, hogyan fektessenek be részvényekbe, a legtöbb vevő hónapokig vagy évekig tartaná a pozícióját.

Végezetül a részvényekbe való befektetés megtanulása számos előnnyel jár, mint például:

 • Osztalék kifizetések, osztalék részvények vásárlása: Befektetőként potenciális passzív bevételi forrást hozhatsz létre a legjobb osztalék részvényekből
 • Idő: Ez az egyetlen dolog, amit nem tudsz visszakapni. A hosszabb távú befektetések segítenek az idődet a legfontosabb dolgokra koncentrálni, mint például a barátok és a család
 • Nyugdíj tervezet: A jövőre vonatkozó tervezés ugyanolyan fontos, mint a jelenben való élés. A részvényekbe való befektetés megtanulása még akkor is lehetséges, ha kisebb összeggel fektetsz be.

Részvénykereskedés online

Ha a tőzsdén való befektetést (online részvény vásárlás) fontolgatod, ahhoz, hogy a legjobb részvényekkel bővítsd a portfóliódat 2019-ben, hozzáférést kell szerezned a rendelkezésre álló legjobb termékekhez.

Az egyik ilyen termék az Admiral.Invest. Az Admiral.Invest lehetővé teszi, hogy a MetaTrader 5 kereskedési platformon keresztül hozzáférhess a világ 15 legnagyobb tőzsdéjéhez, ahol részvényekbe és ETF-ekbe fektethetsz be.

További előnyök közé tartoznak az ingyenes valós idejű piaci adatok, prémium piaci frissítések, nulla számlavezetési díj, alacsony tranzakciós jutalékok és osztalékfizetések.

Fektess be részvényekbe és ETF-ekb

Tetszett a cikk?

Olvasd el ezeket is:

DIJA30 CFD kereskedés 2019-ben

Nasdaq 100 index kereskedése

S&P 500 index CFD kereskedés

A fenti adatok további információkat nyújtanak az Admiral Markets honlapján közzétett összes elemzéshez, becsléshez, prognózishoz, előrejelzéshez vagy egyéb hasonló értékeléshez vagy információhoz (a továbbiakban: Elemzések).

A befektetési döntések meghozatala előtt kérjük, figyeljen oda a következőkre:

1. Ez az elemzés kizárólag informatív jellegű és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak vagy javaslatnak.

2. Minden befektetési döntést az egyes ügyfelek egyénileg hoznak meg, ahol az Admiral Markets nem vonható felelősségre semmilyen ebből keletkezett veszteségért vagy kárért, függetlenül attól, hogy a döntés az elemzésen alapul-e vagy sem.

3. Az Elemzés mindegyikét egy független elemző készítette (a továbbiakban: Szerző) a Szerző személyes becslései alapján.

4. Annak érdekében, hogy az ügyfelek érdekei védhetők legyenek és az elemzés tárgyilagossága ne sérüljön meg, az Admiral Markets megfelelő belső eljárásokat hozott létre az összeférhetetlenség megelőzésére és kezelésére.

5. Miközben mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elemzés összes forrása megbízható legyen, és hogy minden információt, amennyire csak lehetséges, érthető, időszerű, pontos és teljeskörűen mutassunk be, az Admiral Markets nem garantálja az elemzésben szereplő információk pontosságát vagy teljességét. A bemutatott számok múltbeli teljesítményre vonatkozó adatok, amelyek nem megbízható mutatók a jövőbeli eredményekre.

A tőkeáttételes termékek (beleértve a CFD-ket) spekulatív természetűek és veszteséget vagy eredményezhetnek. Mielőtt elkezded a kereskedést, biztosnak kell lenned benne, hogy érted a kockázatokat.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 85% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.