Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca
Seminar

Grafikon elemzés workshop

0
Napok
0
Órák
0
Percek
0
Másodpercek
Fennmaradó helyek 78 Dátum és idő
Április 17 08:00 - 15:00 UTC
Cím
New Work Serviced Offices "A100" Andrássy út 100, 1062, Budapest, Hungary

ez a szeminárium véget ért

Szeretnéd "látni" a grafikonokat, nem csak "nézni" őket? Most egy teljes napon át fejlesztheted képességeidet az árfolyamok elemzésével kapcsolatban! 2 profi kereskedő lesz segítségedre számtalan koncepcióval...

Elgondolkoztál már azon, hogy mit látna egy tapasztalt kereskedő egy-egy áralakzatban, érdekes mozgásban, vagy egyszerűen csak hány jelet várna meg, mielőtt belép egy pozícióba? Egyáltalán mi számít jelnek?

Grafikon elemzés workshopunk célja, hogy segítsen Neked eligazodni, milyen koncepciók alapján elemezhetsz hatékonyan grafikonokat. Ebben 2 tapasztalt oktató lesz a segítségedre, akik legmélyebb álmukból felkeltve is úgy elemeznek chartokat, mint ahogy a legtöbben az éppen aktuális időjárásról beszélnek. Wéber Kata és Hideg Zoltán külön-külön több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a tőzsdén és számunka az alakzatokból való olvasás szinte egyenlő egy könyv sorainak értelmezésével. Nem árt, ha olyantól sajátítjuk el a grafikonok olvasását, aki valóban több száz/több ezer kereskedést zárt már eredményesen és pontosan tudja, milyen mentális problémákkal küzdesz meg egy-egy belépés előtt.

A szeminárium végén tudni fogod:

- megismerhetsz rengeteg koncepciót, ahogy a profik látják a grafikonokat

- megismerheted több devizapár mozgásának múltbeli viselkedését

- találkozhatsz különböző forgatókönyvek, helyzetek létrejöttével, amelyek a megértésében a technikai elemzés segít minket

- megtudhatod, mit tett volna egy profi egy adott piaci helyzetben

- az esemény a résztvevők által kért grafikonok figyelembe vételével lesz megtartva


További információ

A részvétel feltétele, hogy nyiss egy minimum 1000 EUR depozittal feltöltött, aktív éles számlát az Admiral Markets UK Ltd-nél. Azoknak, akiknek már van nálunk éles számlájuk, egy új, minimum 1000 EUR-os betétet kell elhelyezniük az éles számlájukon a részvételhez. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az alapokat itt már nem fogjuk tanítani.

Azzal, hogy csak az Admiral Markets ügyfelei vehetnek részt a kurzuson, biztosítjuk, hogy egy olyan motivált társaságban tanulhatsz, ahol az óra gördülékenyen zajlik, illetve a jelenlévő személyek olyan kérdéseket tesznek fel, amelyek számodra is hasznosak lehetnek. A regisztráció után fogsz kapni egy automatikus visszaigazoló e-mailt, de csak abban az esetben lesz lehetőséged részt venni a szemináriumon, ha teljesítetted a fenti feltételeket, és ezt követően az oktatónk, Wéber Kata visszaigazolt.


Wéber Kata
Wéber Kata

Szeminárium előadó

Kata 10 éven keresztül otthonról saját számlás kereskedésből élt. Jelenleg számos oktatást és konferenciát tart, amelyeken a kereskedés gyakorlati oldalára helyezi a hangsúlyt.


Grafikon elemzés workshop

Pörgesd fel a tudásod

Egyszerű regisztráció és tanulás

Oszd meg a tapasztalataid

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.