Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca
Seminar

Egész napos oktatás Wéber Katával

0
Napok
0
Órák
0
Percek
0
Másodpercek
Fennmaradó helyek 33 Dátum és idő
Május 29 08:00 - 14:00 UTC
Cím
New Work Serviced Offices "A100" Andrássy út 100, 1062, Budapest, Hungary

Tanulj professzionális kereskedést a legjobbaktól! Wéber Katának több mint 10 év tőzsde tapasztalata van és gyakorlatias formában adja át... a LÉNYEGET!

Gyere el tanfolyamunkra, ha egy gyakorlatias, könnyen feldolgozható oktatásra vágysz! Wéber Kata mögött sok-sok évnyi rutin van: Ő megélte és érti azt, amit tanít, ezért érthető módon tudja átadni a résztvevőknek a tananyagot.

A szeminárium végén tudni fogod:

- Megértheted a vevők és az eladók közötti harcot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy tudatos döntéseket hozz

- Könnyebben megértheted a piac pszichológiáját, így hatékonyabban elemezheted a chartokat

- Felfedezheted, milyen indikátorokkal, eszközökkel tudod hatékonyabbá tenni a kereskedésed

- Megismerheted, hogyan alakíthatsz ki egy személyre szabott money managementet és kockázatkezelést, amelyet a saját elvárásaidhoz szabhatsz


További információ

A részvétel feltétele, hogy nyiss egy minimum 1000 EUR depozittal feltöltött, aktív éles számlát az Admiral Markets UK Ltd-nél. Amennyiben már rendelkezel éles számlával nálunk, a szemináriumon történő részvételhez szükséges további információkért keresd fel kapcsolattartódat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az alapokat itt már nem fogjuk tanítani.

Azzal, hogy csak az Admiral Markets ügyfelei vehetnek részt a kurzuson, biztosítjuk, hogy egy olyan motivált társaságban tanulhatsz, ahol az óra gördülékenyen zajlik, illetve a jelenlévő személyek olyan kérdéseket tesznek fel, amelyek számodra is hasznosak lehetnek. A regisztráció után fogsz kapni egy automatikus visszaigazoló e-mailt, de csak abban az esetben lesz lehetőséged részt venni a szemináriumon, ha teljesítetted a fenti feltételeket, és az oktatónk, Wéber Kata visszaigazolt.

Az oktatás min 15 fő érvényes jelentkezésétől lesz megtartva.

Wéber Kata
Wéber Kata

Szeminárium előadó

Kata 10 éven keresztül otthonról saját számlás kereskedésből élt. Jelenleg számos oktatást és konferenciát tart, amelyeken a kereskedés gyakorlati oldalára helyezi a hangsúlyt.


Egész napos oktatás Wéber Katával

Pörgesd fel a tudásod

Egyszerű regisztráció és tanulás

Oszd meg a tapasztalataid

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.