Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Ingyenes skalpolás és daytrade webinárium Hideg Zoltánnal
Webinar

Ingyenes Ingyenes skalpolás és daytrade webinárium Hideg Zoltánnal

Január 30 / 17:00 - 18:30 UTC
0
Napok
0
Órák
0
Percek
0
Másodpercek

Ismerd meg, milyen stratégiákat, belépőket és kilépőket alkalmaz egy több mint 20 éves tőzsdei tapasztalattal rendelkező profi kereskedő!

Hideg Zoltán megmutatja, mitől lehetsz eredményes a skalp és daytrade technikák alkalmazásával!

A webináriumot minden kezdőnek és haladó kereskedőnek vagy befektetőnek ajánljuk, akik biztosak szeretnének benne lenni, hogy helyesen alkalmazzák a skalp stratégiákat és napon belüli technikákat.

"Ahhoz, hogy jó kereskedő legyél, nyitott szemmel kell kereskedned, felismerned az igazi trendeket és fordulópontokat…" – Alexander Elder

A webinárium végén tudni fogod:

 • Hogyan segíthetnek a skalp stratégiák és napon belüli technikák abban, hogy magabiztosabb kereskedési döntéseket hozz - egy olyan kereskedőtől, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a tőzsdén!
 • Hogyan lehet a skalpolást alkalmazni különböző piaci helyzetekben, hogy sikeresebben kereskedhess
 • Hogyan kerülheted el a leggyakoribb hibákat, amelyek sokba kerülhetnek neked
 • Hideg Zoli legfontosabb szabályait, legújabb trükkjeit és tippjeit a skalp stratágiák alkalmazásáról, így könnyebben elkaphatod a legjobb belépőket

További információ

Ez az webinárium most egy limitált kiadás! Foglald le a korlátozott helyek egyikét INGYENESEN! Jelentkezz minél előbb, hogy ne maradj le!


Hideg Zoltán
Hideg Zoltán

Webinárium előadó

Zoltán több mint 20 éve tőzsdézik, közgazdász, tőzsdei szakvizsgával, de a sikeres kereskedéshez nem iskolákra, hanem piacismeretre, technikai elemzésre, pszichológiai felkészültségre és kereskedési tapasztalatra van szükség

Pörgesd fel a tudásod

Egyszerű regisztráció és tanulás

Oszd meg a tapasztalataid

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.