BACKSTAGE TRADING

Szeminárium felvétel Birger Schäfermeier-el: 5 LÉPÉS A NYERŐ GONDOLKODÁSHOZ

KÉREM A SZEMINÁRIUM FELVÉTELÉT

Kockázati figyelmeztetés: A Deviza és CFD kereskedés magas kockázatokat hordoz és nem megfelelő mindenki számára.

Mit tanulhatsz a 7 órás kurzusból?

A kurzus célja, hogy mindenkinek megadjuk a lehetőséget, hogy elsajátítsa azokat gyakorlatias lépéseket és módszereket, amelyeket Birger Schäfermeier, a világ egyik leghíresebb kereskedője használ.

A már tapasztalt kereskedők és befektetők betekintést nyernek a kifinomult stratégiákba, a kezdőknek pedig lehetőségük van tanulni a terület egyik professzionális szakértőjétől, valamint szélesíteni látáskörüket és megérteni a részleteket.

Ki Birger Schäfermeier?

Oktatóként vált ismertté a nagyközönség számára, tanítványai előtt éles kereskedési keretek között mutatta be stratégiáit. Rengeteg európai országban tartott már szemináriumokat, ahol emberek ezrei tanulták, és sajátították el az ő kereskedési stílusát. Idővel ő lett az egyik leghíresebb napon belüli kereskedő Európában: 2 könyv szerzője lett és saját céget alapított, a European Trading Academy AG-t.

Akár tapasztalt kereskedő vagy, akár érdeklődő kezdő, Birger Schäfermeier kurzusa segít neked megtanulni ezt az izgalmas tevékenyéget! Töltsd le a tolmács által fordított felvételt!

Hogyan kaphatom meg a szeminárium felvételét?

Az online regisztrációval gyorsan és egyszerűen készhez kapod az anyagokat. Amikor elküldted a regisztrációdat, fogsz kapni egy megerősítést e-mailben. Amennyiben segítségre van szükséged, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot. Regisztrációd Birger Schäfermeier kereskedési kurzus felvételére magába foglalja:
• Az online hozzáférést a videófelvételekhez magyar nyelven
• Egy exkluzív interjút Birger Schäfermeier-el
• Egy kockázatmentes ingyenes demó számlát az Admiral Markets-el

Regisztrálj, hogy megkapd a szemináriumot

Ingyenes és könnyű

Kérlek, valós keresztnevet adj meg
Kérlek, valós vezetéknevet adj meg
Kérjük valós email címet adj meg
Kérjük, valós telefonszámot adj meg (Csak számok és '+' engedélyezett)