Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Pro.Cashback

Légy része a Pro.Cashback programnak! - hero kép

A Pro.Cashback hűségprogramunk megjutalmaz Téged a kereskedésed során! Szakmai Ügyfélként a számládon egy adott összeg automatikusan jóvá lesz írva a kereskedési mennyiséged alapján minden hónapban. Nem szükséges semmilyen speciális lépést tenned, hogy kérvényezd a jutalmad: Csak kereskedj és élvezd a jutalmad!

Minél több alapot helyezel el a számládon, annál több lehetőséged van a kereskedésre és a potenciális profitra a világ legnagyobb és leglikvidebb pénzügyi piacán!

Ez a hűségprogram csak a szakmai ügyfelek számára elérhető. Amennyiben meg szeretnéd nézni, hogy jogosult vagy-e a szakmai státuszra, kérjük, először ismerkedj meg a lakossági és szakmai ügyfelek kereskedési feltételeivel és nézd meg az Admiral Markets Pro oldalunkat a további részletekért.

Kondicíók

Növeld az alapjaid Admiral Markets tagsággal

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.