76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Pro.Cashback

Légy része a Pro.Cashback programnak! - hero kép

A Pro.Cashback hűségprogramunk megjutalmaz Téged a kereskedésed során! Szakmai Ügyfélként a számládon egy adott összeg automatikusan jóvá lesz írva a kereskedési mennyiséged alapján minden hónapban. Nem szükséges semmilyen speciális lépést tenned, hogy kérvényezd a jutalmad: Csak kereskedj és élvezd a jutalmad!

Minél több alapot helyezel el a számládon, annál több lehetőséged van a kereskedésre és a potenciális profitra a világ legnagyobb és leglikvidebb pénzügyi piacán!

Ez a hűségprogram csak a szakmai ügyfelek számára elérhető. Amennyiben meg szeretnéd nézni, hogy jogosult vagy-e a szakmai státuszra, kérjük, először ismerkedj meg a lakossági és szakmai ügyfelek kereskedési feltételeivel és nézd meg az Admiral Markets Pro oldalunkat a további részletekért.

Kondicíók

  • ProCashback-AMCashback.uk-promo-club-tcs-li-0
  • A visszatérítés össze 1 USD/millió USD-ként.
  • A jutalmad a Admiral.Markets, Admiral.MT5 és Admiral.Prime számlákon történő kereskedéseidért kapod.
  • A jutalmad a havi kereskedési mennyiséged alapján számoljuk, a lezárt pozíciók alapján.
  • Nem szükséges semmilyen speciális lépést tenned, hogy kérvényezd a jutalmad - automatikusan jóváírjuk a jutalmad a számládon a hónap első naptári napján.
  • Számításaink nem tartalmazzák a kevesebb mint 15 percig nyitva lévő pozícióidat vagy azokat a profit/loss értékeket, amelyek a kereskedett instrumentumok két átlagos spreadjénél alacsonyabbak, valamint az egyedi részvény CFD-ket és ETF CFD-ket.
  • Nincsenek korlátozások, mint például minimális havi mennyiségi adatok minimális kifizetési értéke.

Növeld az alapjaid Admiral Markets tagsággal