Pro.Cashback

Légy része a Pro.Cashback programnak! - hero kép

Our AM.Cashback loyalty programme rewards you as you trade! Your account will be automatically credited with an amount based on your trading volume, every month. No need to claim your reward or perform any specific action: just trade and enjoy your reward!

Minél több alapot helyezel el a számládon, annál több lehetőséged van a kereskedésre és a potenciális profitra a világ legnagyobb és leglikvidebb pénzügyi piacán!

Ez a hűségprogram csak a szakmai ügyfelek számára elérhető. Amennyiben meg szeretnéd nézni, hogy jogosult vagy-e a szakmai státuszra, kérjük, először ismerkedj meg a lakossági és szakmai ügyfelek kereskedési feltételeivel és nézd meg az Admiral Markets Pro oldalunkat a további részletekért.

Kondicíók

  • A Pro.Cashback az Admiral Markets Pro ajánlatunk része és kizárólag a Szakmai Ügyfelek számára elérhető.
  • A visszatérítés össze 1 USD/millió USD-ként.
  • A jutalmad a Admiral.Markets, Admiral.MT5 és Admiral.Prime számlákon történő kereskedéseidért kapod.
  • A jutalmad a havi kereskedési mennyiséged alapján számoljuk, a lezárt pozíciók alapján.
  • Nem szükséges semmilyen speciális lépést tenned, hogy kérvényezd a jutalmad - automatikusan jóváírjuk a jutalmad a számládon a hónap első naptári napján.
  • Számításaink nem tartalmazzák a kevesebb mint 15 percig nyitva lévő pozícióidat vagy azokat a profit/loss értékeket, amelyek a kereskedett instrumentumok két átlagos spreadjénél alacsonyabbak, valamint az egyedi részvény CFD-ket és ETF CFD-ket.
  • Nincsenek korlátozások, mint például minimális havi mennyiségi adatok minimális kifizetési értéke.

Növeld az alapjaid Admiral Markets tagsággal

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.