Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Számlatípusok

Az Admiral Markets versenyképes kondíciókat és széles körű szolgáltatásokat biztosít különböző számlatípusaival. Válaszd ki a neked leginkább megfelelőt és kezdj el kereskedni még ma!


Megjegyzések

  1. A fém-, index-, részvény-, index- és kötvény és kriptovaluta CFD-k feltételei biztosítottak a  Kontraktus Specifikációkban.
  2. A tőkeáttétel nagysága a devizapárokon és bizonyos típusú CFD-ken függ a pozíció értékétől, és biztosított a  Margin Követelményben láthatod.
  3. Az Admiral.Prime számlán a devizapárok és nemesfém CFD-kért fizetett jutalékok a havi mennyiségtől függnek, ami azt jelenti, hogy az aktív kereskedők kevesebbet fizetnek. A jutalék értéke egyoldalú kereskedésre van feltüntetve, és teljes összegben (azaz megduplázva) kerül felszámításra, amikor megnyitsz egy pozíciót. A jutalék struktúra, a számítási példák és a különböző devizákra vonatkozó kamatlábak a Jutalékok részben találhatók. Az Admiral.Prime számlán a cash indexekre és energiahordozó CFD-kre vonatkozó jutalékok nem függnek a havi mennyiségtől és a Kontraktus specifikációban található díjakkal kell számolni.
  4. A jutalék, ami fel van tüntetve a kereskedés egyik oldalára vonatkozik és "tranzakciónként" kerül felszámításra, azaz minden alkalommal, amikor egy eszköz megvásárlásra vagy eladásra kerül. Kérjük, nézd meg az összes információt a jutalékok arányáról és a minimális jutalék értékekről a Kontraktus Specifikációban. Számítási példákat a Jutalékok oldalon.

  1. Nyiss egy számlát Regisztrálj a Kereskedőtérbe, töltsd fel a szükséges dokumentumokat, töltsd ki a Számlanyitás mezőket!
  2. Helyezd el a kezdő betéted Válassz egy megfelelő fizetési módot, töltsd ki a "betételhelyezés" mezőket és ellenőrizd le a számla egyenlegedet!
  3. Kezdj el kereskedni Töltsd le a MetaTrader platformot, jelentkezz be és kezdj el kereskedni!

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.