Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Számlatípusok

Az Admiral Markets versenyképes kondíciókat és széles körű szolgáltatásokat biztosít különböző számlatípusaival. Válaszd ki a neked leginkább megfelelőt és kezdj el kereskedni még ma!


Megjegyzések

  1. A fém-, index-, részvény-, index- és kötvény és kriptovaluta CFD-k feltételei biztosítottak a  Kontraktus Specifikációkban.
  2. Leverage rate for currency pairs and certain types of CFDs depends on notional position value and is provided according to  Margin Követelményben láthatod.
  3. Az Admiral.Prime számlán a devizapárok és nemesfém CFD-kért fizetett jutalékok a havi mennyiségtől függnek, ami azt jelenti, hogy az aktív kereskedők kevesebbet fizetnek. A jutalék értéke egyoldalú kereskedésre van feltüntetve, és teljes összegben (azaz megduplázva) kerül felszámításra, amikor megnyitsz egy pozíciót. A jutalék struktúra, a számítási példák és a különböző devizákra vonatkozó kamatlábak a Jutalékok részben találhatók. Az Admiral.Prime számlán a cash indexekre és energiahordozó CFD-kre vonatkozó jutalékok nem függnek a havi mennyiségtől és a Kontraktus specifikációban található díjakkal kell számolni.
  4. The commission is indicated for a single-sided trade and is charged on a "per transaction" basis (i.e. each time when an asset is bought or sold). Please find full information about the commission rates and minimum commission values in Contract Specifications. Calculation examples are provided in Commissions.

  1. Nyiss egy számlát Regisztrálj a Kereskedőtérbe, töltsd fel a szükséges dokumentumokat, töltsd ki a Számlanyitás mezőket!
  2. Helyezd el a kezdő betéted Válassz egy megfelelő fizetési módot, töltsd ki a "betételhelyezés" mezőket és ellenőrizd le a számla egyenlegedet!
  3. Kezdj el kereskedni Töltsd le a MetaTrader platformot, jelentkezz be és kezdj el kereskedni!

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.