Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Icon / Close / Rounded Created with Sketch.
Szabályozó fca

Kontraktus specifikáció

Instrumentumok széles skáláját kínáljuk Ügyfeleinknek: devizapárok, kriptovaluta CFD-k, nemesfémek, árupiaci termék CFD-k továbbá részvény index CFD-k a legnagyobb cégeken, részvény indexek és még sok más kereskedhető termék.

Ezen az oldalon megtalálsz minden szükséges információt az összes instrumentumokra vonatkozóan, amik az összes számlatípuson megtalálhatóak.

Forex és CFD-k

Devizapárok Devizapárok
Kriptovaluta CFD-k Kriptovaluta CFD-k
Árupiaci termékek Árupiaci termékek
Index CFD-k Index CFD-k
Kötvény CFD-k Kötvény CFD-k
Részvény CFD-k Részvény CFD-k
ETF-ek ETF-ek

Válassz instrumentum típust

Részvény CFD-k

CFD-k ETF-eken (tőzsdén kereskedett alapokon)

Megjegyz.:
  1. A jutalék részvényekre és ETF-ekre egyoldalú kereskedésre szól, és tranzakciónként kerül felszámításra, azaz minden egyes eszköz vételekor vagy eladásakor. Ha a kiszámított jutalék egyedi tranzakciónként kisebb, mint a tranzakciónkénti minimum, akkor tranzakciónként minimális díj kerül felszámolásra.
  2. Minden adó, ahol releváns, külön-külön kerül levonásra az osztalékokból és tranzakciókból a részvényeken és ETF-eken.
  3. Az amerikai és az európai részvények esetében ugyanazon részvények ETF és CFD-ire a valós idejű áraink a Cboe amerikai és európai tőzsdékről származnak, és csak tájékoztató jellegűek. A Demo számlák késleltetett árjegyzéssel vannak ellátva.
  4. Az ázsiai-csendes-óceáni helyszíneken kereskedett részvények és a releváns CFD-k esetében áraink csak tájékoztató jellegűek, és mind az élő, mind a demo számlák esetében késleltetve vannak. A függőben lévő megbízások, a stop loss és a take profit megbízások ugyanazon eszközök esetében nincsenek támogatva.
  5. Elérhető megbízás kitöltési politikák részvényekre és ETF-ekre: FOK, IOC, Return.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.