Cookie-kat használunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk számodra. A honlap további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információkhoz olvasd el Adatvédelmi Irányelvet.
További információk Elfogad
81% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 81% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát. expand_more

Kontraktus specifikáció

Instrumentumok széles skáláját kínáljuk Ügyfeleinknek: devizapárok, kriptovaluta CFD-k, nemesfémek, árupiaci termék CFD-k továbbá részvény index CFD-k a legnagyobb cégeken, részvény indexek és még sok más kereskedhető termék.

Ezen az oldalon megtalálsz minden szükséges információt az összes instrumentumokra vonatkozóan, amik az összes számlatípuson megtalálhatóak.

Forex és CFD-k

Devizapárok Devizapárok
Kriptovaluta CFD-k Kriptovaluta CFD-k
Árupiaci termékek Árupiaci termékek
Index CFD-k Index CFD-k
Kötvény CFD-k Kötvény CFD-k
Részvény CFD-k Részvény CFD-k
ETF-ek ETF-ek

Válassz instrumentum típust

Részvény CFD-k

CFD-k ETF-eken (tőzsdén kereskedett alapokon)

Megjegyz.:
  1. Commission for stocks, ETFs and their respective CFDs is indicated for a single-sided trade and is charged on a per transaction basis, i.e. each time when an asset is bought or sold. If the calculated commission per individual transaction is less than the minimum per transaction, then the minimum per transaction is charged.
  2. Minden adó, ahol releváns, külön-külön kerül levonásra az osztalékokból és tranzakciókból a részvényeken és ETF-eken.
  3. Az amerikai és az európai részvények esetében ugyanazon részvények ETF és CFD-ire a valós idejű áraink a Cboe amerikai és európai tőzsdékről származnak, és csak tájékoztató jellegűek. A Demo számlák késleltetett árjegyzéssel vannak ellátva.
  4. Az ázsiai-csendes-óceáni helyszíneken kereskedett részvények és a releváns CFD-k esetében áraink csak tájékoztató jellegűek, és mind az élő, mind a demo számlák esetében késleltetve vannak. A függőben lévő megbízások, a stop loss és a take profit megbízások ugyanazon eszközök esetében nincsenek támogatva.
  5. Elérhető megbízás kitöltési politikák részvényekre és ETF-ekre: FOK, IOC, Return.

Islamic Account Administration Fees

Tudj meg többet az adminisztrációs díjakról minden instrumentumon az Iszlám (swap mentes) Számlán, itt:

Islamic Account Administration Fees