Kontraktus specifikáció

Instrumentumok széles skáláját kínáljuk Ügyfeleinknek: devizapárok, kriptovaluta CFD-k, nemesfémek, árupiaci termék CFD-k továbbá részvény index CFD-k a legnagyobb cégeken, részvény indexek és még sok más kereskedhető termék.

Ezen az oldalon megtalálsz minden szükséges információt az összes instrumentumokra vonatkozóan, amik az összes számlatípuson megtalálhatóak.

1. Forex & CFD-k


2. Részvények

Egyesült Államok Jutalék Minimum tranzakciónként
USD-ben denomiált 0.01 USD 1.0 USD

3. ETF-ek (tőzsdén kereskedett alapok)

Egyesült Államok Jutalék Minimum tranzakciónként
USD-ben denomiált 0.01 USD 1.0 USD
* USA ETF-ek csak akkor Szakmai Ügyfelek számára elérhetők.

Megjegyz.:
  1. A jutalék részvényekre és ETF-ekre egyoldalú kereskedésre szól, és tranzakciónként kerül felszámításra, azaz minden egyes eszköz vételekor vagy eladásakor. Ha a kiszámított jutalék egyedi tranzakciónként kisebb, mint a tranzakciónkénti minimum, akkor tranzakciónként minimális díj kerül felszámolásra.
  2. Releváns esetekben minden adó külön-külön kerül alkalmazásra a részvényeken és ETF-eken.
  3. A piaci adatok a részvényekre és ETF-ekre a BATS Chi-X / BATS USA-n alapulnak és csupán tájékoztató jellegűek. Az éles számlák valós idejű árképzéssel, a demó számlák késleltetett árképzéssel rendelkeznek.
  4. Elérhető megbízás kitöltési politikák részvényekre és ETF-ekre: FOK, IOC, Return.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.