Számlanyitási műveletek

Mielőtt az Admiral Markets UK-nél számlát nyitnál és kereskedni kezdenél, arra kérük, hogy ismerd meg az Admiral MarketsUK Ltd ide vonatkozó dokumentumait. Ezek célja, hogy információt nyújtsanak Neked társaságunk jogi kötelezettségeiről, valamint általános üzleti gyakorlatáról is.

A 'Felhasználói Feltételeket' más dokumentumokkal együtt az alábbi szekcióban találod meg.

Ezekről a dokumentumokról közvetlenül is kérhetsz másolatot a +36-1-700-1000 -es telefonszámon vagy az info@admiralmarkets.hu e-mail címen

Szükséges dokumentumok természtes személy részére:

 1. Ügyfélmegállapodás - automatikusan generálódik a Kereskedőtérben, miután befejezted az éles számlanyitási űrlap kitöltését.
 2. Személyi igazolvány és lakcím igazolása nem minden ország állampolgárai számára szükségesek* - Ausztria, Dánia, Németország, Hollandia, Norvégia, Svédország, Svájc, UK (Jersey, Guernsey, Isle of Man)
 3. Az összes egyéb ország állampolgárai számára szükségesek, **:

Útlevél vagy hivatalos, fényképpel ellátott személyazonosító okmány;
Lakcím igazolás - 3 hónapnál nem régebbi bankszámla kivonat vagy közüzemi számla

* Amennyiben az Admiral Markets UK Ltd. nem képes elektronikusan megbízonyosodni az egyén alacsony kockázatú országbeli állampolgárságáról joga van személyi és lakcímigazoláshoz szükséges dokumentumokat bekérni.
** Admiral Markets UK Ltd. fenntartja magának a jogot, hogy a személyes okmányokatat közjegyzői ellenjegyzéssel kérje be és hogy akár 2 különböző lakcímigazolást is kérjen.

Jogi személyre vonatkozó dokumentumok:

 1. Útlevél vagy kormány által kiadott személyazonosító igazolvány fényképpel a vállalat 2 igazgatójával
 2. Útlevél vagy személyi igazolvány, a meghatalmazott tulajdonos(ok) tól, aki minimum a 25%-os tulajdonosa a cégnek (ha nincs ilyen megbízott tulajdonos akkor complaince választja ki valakinek az útlevelét vagy személyi azonosítóját, aki minimum 10%-os tulajdonrészes)
 3. 3 hónapnál nem régebbi lakcímigazolás az ÖSSZES megbízott tulajdonostól/ Igazgatótól
 4. Kitöltött és aláírt Számlanyitási kérelem jogi személyeknek.
 5. Cégbejegyzés/Regisztráció Igazolás
 6. Alapító okirat
 7. A cégszabályzat (alapító okirat), az összes változással, kiegészítéssel, és megerősítésekkel, jegyzőkönyvekkel kiegészítve, a regisztrált, jogi ügyekben eljárni jogosult személy(ek) től
 8. Üzleti cégbejegyzés VAGY a legújabb Részvényesek regisztrációja (a dokumentumok, amik megerősítik a tulajdonosi struktúrát a jogi személyben- cégben-, aminek szintén tartalmaznia kell a személyes adatait minden valódi tulajdonosnak.) (Ha a cég az Európai Unión kívüli, akkor kötelesség igazolás is megfelelő).

A számlanyitási eljárás megkezdéséhez, Kérjük regisztrálj a Kereskedőtérbe.

Szerződések & Dokumentumok

Számlanyitáshoz szükséges dokumentumok

Természtes személy számára:


Jogi személynek:


Az Admiral Markets UK Ltd ÁSZF-et ismertető dokumentumai

Az Ügyfélmegállapodás előtt javasoljuk ezen dokumentumok átolvasását és megértését


További dokumentumok