Admiral Markets UK LTD Pénzügyi és Üzleti szabályzat

Ezek a Szerződési Feltételek (a továbbiakban 'Feltételek') vonatkoznak bármely Admiral Markets UK Ltd ügyfél (továbbiakban: 'Admiral Markets') által végrehajtott bármilyen transzferre, pénz elhelyezésre, vagy visszautalásra (továbbiakban: 'Fizetés') ami, az ügyfél kereskedési számláján keresztül történik, amit az Admiral Markets-en keresztül nyitott.

Az Admiral Markets-nél, fizetési kérelem benyújtásakor minden ügyfél elismeri, hogy, elolvasta, megértette és elfogadta ezeket a Szerződési feltételeket és a Kereskedőtérben konkrétan kiválasztott Fizetési Mód szabályait is. Azokban az estekben, amikre nem tér ki külön ez a szerződés, akkor az Amiral Markets UK Ltd Általános Szerződési Feltételeit kell alkalmazni.

Fizetések

Az Admiral Markets fenntartja magának a jogot, hogy elfogadja, vagy megtagadja az ügyfél kifizetési kérelmét bármikor a saját belátása szerint. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az Admiral Markets nem fogadja el, illetve nem hajt végre harmadik fél (nem az ügyfél) felé semmilyen kifizetést.

Visszautalási kérelem esetén az Admiral Markets fenntartja magának a jogot, hogy azt abba az azonos bankba, közvetítő bankba, ugyanarra a számlára hajtsa végre, amit az ügyfél a kezdeti vagy minden korábbi kifizetés esetén használt, függetlenül attól, hogy az ügyfél más általa előnyben részesített módszert választott azóta.

Az Admiral Markets fenntartja magának a jogot, hogy visszatarthassa a kifizetések teljesítését, és további dokumentumokat kérhessen be bármikor, illetve ellenőrizze a pénz forrását, vagy bármi mást tehessen ha ezt valamiért szükségesnek ítéli.

További fizetési részletek

További speciális részleteket alkalmazhatunk a Kifizetéseknél. (például: fizetés korlátok, időbeosztás, stb) A Kereskedőtérben fog ez megjelenni, miután benyújtod a kifizetési kérelmedet, ahol minden ügyfél tudomásul veszi, az ilyen részleteket, mielőtt bármilyen kifizetést kérelmet indítana.

Hibás vagy helytelen kifizetési kérelmek

Az ügyfél számára javasolt, hogy vigyázzon minden pontatlansággal a Kifizetési kérelemben. Ráadásul, abban az esetben, ha az ügyfél tévesen vagy nem megfelelő módon töltötte ki a fizetési kérelmet, az Admiral Markets nem kötelezhető, hogy visszaszerezze a kifizetést, a fizetési szolgáltatótól, sem arra, hogy bármilyen díjat, vagy egyéb felmerülő költséget, megtérítsen az ügyfél számára. Az ügyfél felel azért, ha az Admiral Markets-et bármilyen költség vagy kár éri, a hibásan vagy nem megfelelően kitöltött kifizetési kérelem miatt.

Díjak

Nyiss éles vagy demo kereskedési számlát, ingyenesen.

Letét elhelyezés a kereskedési számlára

Letét elhelyezés a kereskedési számlára

NB: Az Admiral Markets UK Ltd nem fogad el letéteket az ügyfél kereskedési számláján, semmilyen harmadik féltől. Azok a kereskedési számlák, amelyekre ilyen letétek érkeznek, zárolva lesznek, és a letétet vissza küldik a feladónak. Ebben az esetben, az összes kapcsolódó költség a harmadik felet terheli.
Depozitok Elfogadott devizák Jutalékok és Díjak Minimum összeg Maximum összeg Feldolgozás ideje
Banki átutalás A tartózkodási országtól függően.
EUR, USD, AUD, BGN, CHF, CZK, GBP, HRK, HUF, NOK, PLN, RON, RUB, SEK
Ingyen nincs minimum nincs maximum legfeljebb 3 munkanapon belül
Sofort Bankolás1 EUR, GBP, CZK, HUF Ingyen 50 EUR/ GBP/ 2000 CZK/ 20000 HUF 10000 EUR / 5000 GBP / 200000 CZK / 2000000 HUF Azonnali
Visa és MasterCard EUR, USD, GBP, CHF 0,9 %, min. 1 EUR / USD / GBP / CHF 50 EUR / USD / GBP / CHF 5000 EUR / USD / GBP / CHF
Skrill EUR, GBP, CHF 1.5%, min. 1 EUR/GBP/CHF 50 EUR / GBP / CHF 5000 EUR / GBP / CHF
Neteller EUR, USD, GBP 1,5 %, min. 1 USD/EUR/GBP 50 EUR / USD / GBP 5000 EUR / USD / GBP
Banki link Észtország EUR 1.5 %, min 1 EUR, max 6 EUR 10 EUR 5000 EUR
Banki link Lettország, Litvánia EUR 1,9 %, min 1 euró 10 EUR 5000 EUR

1 elérhető Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Angliában, Olaszországban, Spanyolországban, Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban


Kifizetési mód Elfogadott devizák Jutalékok és Díjak Minimum összeg Maximum összeg* Feldolgozási idő
Banki átutalás A tartózkodási országtól függően.
EUR, USD, AUD, BGN, CHF, CZK, GBP, HRK, HUF, NOK, PLN, RON, RUB, SEK
Két ingyenes készpénzfelvétel lehetséges havonta
5 EUR / 5 USD / 7,5 AUD / 10 BGN / 6 CHF/
150 CZK/5 GBP / 40 HRK / 1500 Ft / 50 NOK / 25 PLN / 25 RON / 350 RUB/ 50 SEK
nincs minimum nincs maximum legfeljebb 3 munkanapon belül
Skrill EUR, GBP, CHF 1%, min. 1 EUR, GBP, CHF nincs minimum nincs maximum Azonnali
Neteller EUR, USD, GBP 1 %, min. 1 EUR, USD, GBP nincs minimum nincs maximum Azonnali
Banki átutalás speciális kondíciói:
Eurós fizetések, az EU felé EUR 1 EUR nincs minimum nincs maximum legfeljebb 3 munkanapon belül
Kifizetések GBP-ben, Egyesült Királyság felé GBP 1 GBP nincs minimum nincs maximum
Fizetések BGN-ben Bulgária felé BGN 2 BGN nincs minimum nincs maximum
CZK kifizetések a Cseh Köztársaság felé CZK 30 CZK nincs minimum nincs maximum
Fizetések forintban Magyarország felé Ft 300 Ft nincs minimum nincs maximum
Fizetések PLN-ben Lengyelország felé PLN 5 PLN nincs minimum nincs maximum
Fizetések RON-ban Románia felé RON 5 RON nincs minimum nincs maximum

* limit 24 óránként - ügyfelenként


Belső átutalás (az ügyfél különböző számlái között) Jutalákok és Díjak Minimum összeg Maximum összeg*
Számlák azonos bázisdevizában Ingyenes nincs minimum nincs maximum
Számlák, különböző bázisdevizában összeg 1 %-a nincs minimum nincs maximum
Számlák, különböző bázisdevizában összeg 1 %-a nincs minimum nincs maximum

Amennyiben az ügyfél kereskedési számlájának eltér az alapvalutája az átutalás devizanemétől, akkor az átutalt összeg konvertálva lesz a kereskedési számla alapvalutájára. Az Admiral Markets UK Ltd fogadó bankjának napi árfolyama szerint lesz az összeg konvertálva.

A letétek az ügyfél kereskedési számlájára 1 munkanapon belül transzferálásra kerülnek 09:00-17:00 óra között, miután beérkeztek az Admiral Markets UK Ltd bankszámlájára.

Ha bármilyen további banki szolgáltatási díj merülne fel (a fogadó banknál vagy a közvetítő banknál), akkor az összeg levonásra kerül az átutalt pénzösszegből. Ennek eredményeként lehetséges, hogy az ügyfél számára egy alacsonyabb összeg fog megérkezni, mint eredetileg várta. Az Admiral Markets UK Ltd nem tehető felelőssé semmilyen szolgáltatási díjért, amelyet az átutalás során, más bankok felszámolnak.

Amennyiben az átutalás, úgy lett elindítva, hogy további díjakat vonz maga után (értsd ez alatt: a transzfer díját a 'Kedvezményezett állja' vagy 'közösen állják') úgy az Admiral Markets UK Ltd a díjakat levonja az ügyfél kereskedési számlájára kerülő összegből.

Az Admiral Markets UK Ltd feldolgozza az ügyfél kereskedési számlájáról érkező hazautalási kérelmet, azonos munkanapon belül, amennyiben a kérelem az Admiral Markets UK Ltd-hez beérkezik még 17:00 előtt. A kérelmek amik az Admiral Markets UK Ltd-hez 17:00 után munkanapokon, hétvégén, nemzeti ünnepeken és a munkaszüneti napokon érkeznek be, azok a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

A felszámolásra kerülő díjak, a kereskedési számla devizanemében számolódnak. Értsd ez alatt, ha pl EUR a kereskedési számla devizaneme, akkor a díjak is EUR-ban lesznek elszámolva.


Jutalék (kereskedési megbízások végrehajtása után)
MetaTrader 4 - Admiral.Markets kereskedési számla

Minden Instrumentum, kivéve részvény CFD-k
Jutalékok részvény CFD-ken

Ingyenes
Ingyenes
0,10 USD (vagy azzal egyenértékű összeg más deviza) per egyéni részvény
MetaTrader 4 – Admiral.Prime kereskedési számla

Minden instrumentum

USD 3 per 1.0 lot, per oldal 1
MetaTrader 5 – kereskedési számla

Devizák, Spot Fém CFD-k

A lekereskedett mennyiség 0,003 % 1

Az Admiral Markets (UK) Ltd. a Financial Conduct Authority. (FCA Register No. 595450) által van engedélyezve és szabályozva. Az Admiral Markets (UK) Ltd. Angliában és Wales-ben van regisztálva a Companies' House által (Registered Number 08171762). Cég székhelye: 16 St. Clare Street, London EC3N 1LQ, UK.

1 A jutalék felszámítása külön-külön mindkét oldalon, a nyitási és zárási pozíciónál is megtörténik. (A pozíció nyitásakor dupla jutalék számítódik fel a kereskedési számláról.)


Egyéb szolgáltatások Havi díj
Web alapú applikáció: Admiral.Autochartist
Az Admiral.Markets számla tulajdonosoknak Ingyenes

Kérjük vedd figyelembe, hogy a napon túl tartott kereskedés további díjakat vonzhat (pl: swap kamat). Azokról a pozíciókról, bármely eszközön, amik egy éjszakán túl vannak tartva, azok díjairól a kontraktus Specifikációban olvashatsz az AM weboldalán.

Helyi jogszabályok

Mivel a törvények és a pénzügyi szolgáltatásokról és monetáris műveletekről szóló rendeletek, jelentősen eltérhetnek régiónként, ezért minden ügyfél egyénileg felelős a megfelelő helyi előírások, különösen a vonatkozó adókötelezettségek betartásáért.

Hiba a fizetési rendszerekben

Minden ügyfélnek figyelembe kell venni az online fizetési rendszerekkel járó sebezhetőséget, hibát, késedelemet és / vagy zavart, ami a pénzforgalmi szolgáltatóhoz kapcsolódhat. Az ügyfélnek erősen ajánlott, hogy a gépén lévő anti-vírus szoftver up-to-date legyen, és folyamatosan ellenőrizze a számítógépét a vírusoktól.

Semmilyen körülmények között nem vonható felelősségre az Admiral Markets, semmilyen olyan késés, üzemzavar és / vagy kiesés a fizetési rendszerekből és / vagy bármely más műszaki rendszerek, hibájából, eredő károk és problémák miatt, amik a pénzforgalmi szolgáltatóhoz tartoznak, vagy amiket az működtet.