79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Margin Követelmények

Margin Requirements for Retail Clients

Tőkeáttétel Instrumentumok
1:30
  • Főbb devizapárok: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF és USDCAD.
  • Főbb keresztárfolyamok: CADJPY, EURCAD, EURGBP, EURJPY, GBPCAD, GBPJPY, CADCHF, EURCHF, GBPCHF, CHFJPY.
1:20
  • Minden további devizapárok.
  • ARANY, XAUAUD-ECN.
  • [DAX30], [DJI30], [SP500], [NQ100], [JP225], [ASX200], [STOXX50], [FTSE100], [CAC40] és határidős CFD-termékek.
1:10 Minden további index és árupiaci termék CFD-k (pl. WTI, EZÜST, [IBEX35]).
1:5 Részvény CFD-k, ETF-ek és kötvények (pl.: #AAPL, #QQQ, #Bund).
1:2 Kriptovaluta CFD-k (pl.: BTCUSD, ETHUSD).
Példák a margin számolására

Megjegyz.:

  1. A Margin követelmények más, a fentikben nem feltüntetett piacok számára, megtalálhatóak a Kontraktus Specifikációban azzal, hogy kiválasztod a szükséges instrumentumot a keresési menüben.
  2. Ha bármilyen típusú kereskedési megbízást hajtunk végre (ideértve a stop loss megbízásokat, a nyereségorientált megbízásokat és a részleges bezárásokat) a Volatility Index Futures CFD-ben a pénteki kereskedési órák zárásától számított 1 órán belül, akkor azonnal alkalmazzuk az 1: 5 tőkeáttételt az összes nyitott pozícióra ezen az instrumentumon. Más instrumentumok nyitott pozícióit és a volatilitási index CFD-k alacsonyabb tőkeáttételi mutatókkal (például 1: 2) létrehozott pozícióit ez nem érinti. Ha egy nyitott pozíciót befolyásolt az zárás előtti tőkeáttétel csökkentése, akkor újra engedélyezzük a korábban használt nagyobb tőkeáttételt az instrumentum összes pozícióján, mielőtt az instrumentum piaca újból megnyílik, általában a legutóbbi napi zárástól számított néhány órán belül. Fenntartjuk a jogot, hogy külön figyelmeztetéssel változtassuk meg a zárás elõtti marginbeállítási idõszakot és a tőkeáttételi ráta maximum értékét a rendkívüli gazdasági vagy politikai eseményekre reagálva.
Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.