76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Szakmai Feltételek

Mit kell tennem?
Lakossági feltételek

Amennyiben lakossági feltételek mellett kereskednél, kérjük regisztrálj a Kereskedőtérben és hagyd ki a Szakmai jelentkezés lépést a számlanyitási űrlapon.

Szakmai Feltételek

Amennyiben szakmai feltételek mellett kereskednél, kérjük regisztrálj a Kereskedőtérben és töltsd ki a Szakmai jelentkezési lapot a számlanyitásnál.

Meglévő ügyfelek

Amennyiben már van nálunk számlád, és szeretnél szakmai feltételekre váltani, kérjük, küldd be "Szakmai Feltételek" menüben lévő űrlapot a Kereskedőtérben.

Kérdések és Válaszok

 • Miért vannak korlátozások tőkeáttételre a lakossági feltételeken?

  A lakossági számlák korlátozott tőkeáttétellel rendelkeznek a Financial Conduct Authority lakossági befektetők védelmére tervezett szabályzatai alapján.

  A pénzügyi piacokon történő kereskedés egy összetett terület, amely megköveteli a kiterjedt tanulást és az elkötelezettséget a sikerességhez, semmilyen pénz nem jön könnyen, csakúgy, ahogy más területeken.

 • Miért vannak tiltva a bónusz kifizetések a lakossági ügyfelek számára?

  A lakossági ügyfelek nem kapnak semmilyen visszatérítést vagy más bónuszt, mivel a Financial Conduct Authority szabályozása tiltja a lakossági ügyfelek számára nyújtott pénzbeli vagy nem pénzbeli előnyöket, amelyek nem információs vagy kutatási eszközök.

 • Miért van szükségem negatív egyenleg elleni védelemre?

  A marginnal való kereskedés során meg van az esélye annak, hogy negatív egyenleget érsz el, például amikor van egy nagy pozíciód magas tőkeáttétellel és a piac hirtelen ellene megy.

  A lakossági feltételek teljes védelmet nyújtanak a negatív egyenleg ellen.

  Az Admiral Markets Group statisztikái szerint az átlagos kompenzáció a negatív egyenlegre 2017-ben 78 GBP volt.

 • Miért van szükségem arra, hogy panaszt tehessek a szabályozóknak?

  Lehetséges, hogy szeretnél kiterjeszteni egy vitát a Pénzügyi Ombudsman (FOS) felé, amennyiben úgy gondolod, hogy bármilyen sérelemben részesültél a rajtunk keresztül intézett problémád megoldása során.

  A lakossági ügyfelek teljes mértékben jogosultak a panasz tételére a FOS-nak, míg a szakmai ügyfelek akkor használhatják ezt a jogukat, amennyiben "Fogyasztónak" (pl. egyéni kereskedőnek) lettek minősítve. A szakmai ügyfeleknek, akik jogi személy nevében kereskednek, nincs meg ez a joguk.

  Mindenesetre fontos megérteni, hogy engedéllyel rendelkező pénzügyi cég vagyunk és mindig törekszünk arra, hogy a vitás kérdéseket megoldjuk, az alkalmazandó jogszabályoknak és rendeleteknek megfelelően.