MetaTrader 4 Mac eszközre

Az Admiral Marketsnél nem kell, hogy végig harcold, hogy Windows-t telepíts egy Apple laptopra vagy asztali gépre, sőt még a Wine-t sem kell ahhoz telepítened, hogy a MetaTrader 4-et futtathasd.

Az Admiral Markets lehetővé teszi, hogy egy eredeti MT4-en kereskedj a Mac gépedeningyenes demo számla [/ link]. A platformról többet az alábbiakban találsz!

MT4 Mac funkciók

uk-mt4-for-mac-features-img-1-alt

Az Admiral Marketsnél az MT4 nem különbözik sokban a Windows-on illetve a MAC-en. Mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy közel egyformán tapasztalhasd meg a kereskedés élményét mindkét operációs rendszerben a kedvenc platformodon. A legtöbb hagyományos és kedvelt funkciót ugyan úgy megtapasztalhatod MAC-en is, mint pl a:

  • Árjegyzések

  • 1-Click-Trading

  • többszörös idő síkok

  • Korlátlan számú chart

  • Testreszabható indikátorok

  • és még sok más


Amit fontos megjegyezni, hogy ez elég nehéz működtetni az Expert Advisor-okat itt, ezért a legjobb, ha elkerülöd Mac-en az egyedi indikátorok és robotok használatát.

Hogyan kell telepíteni a MT4-et Mac-re?

A MetaTrader 4 OSX telepítése meglehetősen egyszerű. Általában a folyamat, szinte teljesen ugyan úgy néz ki, mint akármelyik másik szoftvernél, ami nem szerepel az Apple App Store-ban.

A Mac OS X telepítése MT4-re

Meg kell kezdeni, letölteni az alkalmazást. Mivel ez egy emulált applikáció, ezért ez elég nagy helyet foglal, attól függően, hogy melyik változat, de a mérete körülbelül 200 MB.

Miután letöltötted Admiral Markets MT4 Mac-et, akkor nyisd meg a letöltött fájl-ok mappát, és húzd be ezt az alkalmazást a könyvtárba.

Úgy tűnik, már elvégezted az összes szükséges lépést annak érdekében, hogy telepítsd az MT4-et a Mac OSX-re.

Fontos megjegyezni, hogy ez az alkalmazás nem az Apple App Store-ban van, így kell, hogy engedélyezd az ilyen alkalmazásokat a Mac-eden. Ehhez kattints az Apple ikonra, a képernyő bal felső sarkában, válaszd ki a System Preferences-t, majd menj be a Security and Privacy-be. Itt kellene szerkesztened a Security and Privacy általános/központi lapján, de ezt csak akkor csináld, ha már megadtad a jelszót, miután rákattintottál a lakatra az ablak bal alsó sarokában. Miután ez megtörtént, válaszd ki bárhol a szöveg alatt az “Allow applications downloaded from-ot”.

Automatizált kereskedés MT4 Mac-en

Ahogy korábban említettük, az EA-k vagy Expert Advisor-ok nem mindig működnek jól a Mac-en, ezért tanácsos, hogy ellenőrizd a megbízhatóságát minden EA-nak. Ha többet szeretnél tudni arról, hogy, hogyan kell telepíteni az EA-k MAC változatát MetaTrader 4-re, alább informálódj.

Azt is fontos megemlíteni, hogy az Admiral Markets, az MT4 Supreme Edition használatát Expert Advisor-okon keresztül fejleszti, és ez az, amiért ez a plugin nem érhető el az eredeti Mac OS MT4 verziójában.

EA-k, indikátorok és scriptek installálása.

EA-k és Script-ek telepítése MetaTrader 4 Mac OS X-re: Csomag tartalmának megjelenítése

Ahhoz, hogy további eszközök, mint pl Expert Advisor-okat (EA) telepíts, nyisd meg az applikációk parancsfájlt és jobb klikk AdmiralMarkets MT4-re. A megnyíló menüben válaszd ki 'Mutasd a csomag tartalmát'. Most már láthatod a telepítő file teljes tartalmát. Kattints duplán a 'drive_c'-re, hogy megkapd a MT4 struktúrát a MAC-eden.

EA-k és Script-ek telepítése MetaTrader 4 Mac OS X-re: Experts mappán belül

Most, amikor megjelent a szokásos MetaTrader fájl struktúra, ide elhelyezheted az EA-idat, indikátoraidat és scriptjeidet.

Felhívjuk figyelmedet, hogy ha problémákat tapasztalsz bizonyos EA-k vizualizációjában az MT4 terminálban, akkor töltsd le az alábbi betűtípusokat.

Ide kattintva letölthetőek a betűtípusok

Kattints duplán a letöltött fájlra, és nyomd meg a 'betűtipusok telepítés'-ét

Felhívjuk figyelmed, hogy a MetaTrader 4 telepítése Mac OS-re Eine és WineBottler-en keresztül nem garantálja a stabil teljesítményt az Expert Advisor-on. Ez az, amiért érdemes befektetned egy párhuzamos asztali alkalmazásba, ha azt tervezed, hogy a Mac-en az automatikus kereskedést fogsz folytatni.

Legyen MT4 a MAC-eden.

Ne próbáld telepíteni az MT4-et Wine és WineBottler használatával. Szintén nincs szükség befektetni drága párhuzamot asztali alkalmazásokba sem - kapj MetaTrader-t Mac-re, az Admiral Markets-től most!