Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

MetaTrader 4 Mac eszközre

Az Admiral Marketsnél nem kell szenvedned azzal, hogy Windows-t telepíts egy Apple laptopodra vagy asztali gépere, sőt még a Wine-t sem kell ahhoz telepítened, hogy a MetaTrader 4-et futtathasd.

Az Admiral Markets lehetővé teszi, hogy az MT4-en kereskedj a Mac gépeden egy ingyenes demo számlán. A platformról többet az alábbiakban találsz!

MT4 Mac funkciók

MetaTrader4forMacOSX.uk-mt4-for-mac-features-img-1-alt

Az Admiral Marketsnél az MT4 nem sokban különbözik Windows-on illetve MAC-en. Mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy közel egyformán tapasztalhasd meg a kereskedés élményét mindkét operációs rendszerben a kedvenc platformodon. A legtöbb hagyományos és kedvelt funkciót ugyanúgy megtapasztalhatod MAC-en is, például:

 • Árjegyzések
 • Egy kattintásos kereskedés
 • Többszörös idősíkok
 • Korlátlan számú chart
 • Testreszabható indikátorok
 • és még sok más

Amit fontos megjegyezni, hogy ez elég nehéz működtetni az Expert Advisor-okat itt, ezért a legjobb, ha elkerülöd Mac-en az egyedi indikátorok és robotok használatát.

Hogyan kell telepíteni a MT4-et Mac-re?

A MetaTrader 4 OSX telepítése meglehetősen egyszerű. Általában a folyamat, szinte teljesen ugyan úgy néz ki, mint akármelyik másik szoftvernél, ami nem szerepel az Apple App Store-ban.

A Mac OS X telepítése MT4-re

Töltsd le az alkalmazást. Mivel ez egy emulált applikáció, ezért elég nagy helyet foglal, attól függően, hogy melyik változat, de a mérete körülbelül 200 MB.

Miután letöltötted Admiral Markets MT4 Mac-et, nyisd meg a letöltött fájlok mappát, és húzd be ezt az alkalmazást a könyvtárba.

Úgy tűnik, már elvégezted az összes szükséges lépést annak érdekében, hogy telepítsd az MT4-et a Mac OSX-re.

Fontos megjegyezni, hogy ez az alkalmazás nem az Apple App Store-ban van, így kell, hogy engedélyezd az ilyen alkalmazásokat a Mac-eden. Ehhez kattints az Apple ikonra, a képernyő bal felső sarkában, válaszd ki a System Preferences-t, majd menj be a Security and Privacy-be. Itt kellene szerkesztened a Security and Privacy általános/központi lapján, ám ezt csak akkor tedd, ha már megadtad a jelszót és rákattintottál a lakatra az ablak bal alsó sarkában. Miután ez megtörtént, válaszd ki a szöveg alatt az “Allow applications downloaded from" lehetőséget.

Automatizált kereskedés az MT4 Mac-en

Ahogy korábban említettük, az EA-k vagy Expert Advisor-ok nem mindig működnek megfelelően a Mac-en, ezért tanácsos, hogy ellenőrizd a megbízhatóságát minden EA-nak. Ha többet szeretnél tudni arról, hogy hogyan kell telepíteni az EA-k MAC változatát MetaTrader 4-re, olvass tovább.

Azt is fontos megemlíteni, hogy az Admiral Markets, az MT4 Supreme Edition használatát Expert Advisor-okon keresztül fejleszti, ezért ez a plugin nem érhető el az eredeti Mac OS MT4 verziójában.

EA-k, indikátorok és scriptek telepítése

EA-k és Script-ek telepítése MetaTrader 4 Mac OS X-re: Csomag tartalmának megjelenítése

Ahhoz, hogy további eszközök, mint pl Expert Advisor-okat(EA) telepíts, nyisd meg az applikációk parancsfájlt és jobb klikk AdmiralMarkets MT4-re. A megnyíló menüben válaszd ki "Mutasd a csomag tartalmát". Most már láthatod a telepítő file teljes tartalmát. Kattints duplán a "drive_c"-re, hogy megkapd a MT4 struktúrát a MAC-eden.

EA-k és Script-ek telepítése MetaTrader 4 Mac OS X-re: Experts mappán belül

Most, hogy megjelent a szokásos MetaTrader fájl struktúra, ide elhelyezheted az EA-idat, indikátoraidat és scriptjeidet.

Felhívjuk figyelmedet, hogy ha problémákat tapasztalsz bizonyos EA-k vizualizációjában az MT4 terminálban, akkor töltsd le az alábbi betűtípusokat.

Ide kattintva letölthetőek a betűtípusok

Kattints duplán a letöltött fájlra, és nyomd meg a "betűtípusok telepítés" gombot

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a MetaTrader 4 telepítése Mac OS-re Wine és WineBottler-en keresztül nem garantálja a stabil teljesítményt az Expert Advisor-on. Ez az, amiért érdemes befektetned egy párhuzamos asztali alkalmazásba, ha azt tervezed, hogy a Mac-en az automatikus kereskedést fogsz folytatni.

Kérd az MT4-et a MAC eszközödre

Nem kell az MT4-et Wine és WineBottler használatával telepítened. Nincs szükség befektetni drága asztali alkalmazásokba sem - kérj egy MetaTrader-t Mac-re, az Admiral Marketstől most!

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.