Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

MT4 Supreme Edition Globális Vélemény

Ebben az útmutatóban megtalálhatod az MT4 Supreme Edition telepítési és használati leírását. A telepítés és a használat ugyanaz az új MT5 Supreme Edition-ben. Egyszerűen csak kövesd az útmutatót a MetaTrader 5 Supreme Edition-ben.

1. Globális Vélemény áttekintés

1.1. Globális Vélemény widgetek

MT4 Supreme Edition letöltése és győződj meg róla, hogy a MetaTrader 4 le van zárva a telepítés során.

Ha a letöltés befejeződött, nyisd meg a .zip fájlt, és kattints kétszer az Admiral-MT4-Apps.exe file-ra a .zip archívumban az indításhoz. Ezzel elindítottuk a telepítési varázslót.

Admiral frissítési ablak

Ahhoz, hogy elindítsd a Globális Vélemény widgeteket, nyiss meg egy chartot bármilyen jelre a MetaTrader 4 (MT4) kereskedési platformban. Ezután add hozzá Expert Advisor (EA) Admiral Radial Gauge, Linear Gauge vagy a Piacfigyelőt a charthoz. Vagy:

 1. kattints kétszer az EA-ra az MT4 Navigatorlistában és húzd rá a chartra az EA-t, vagy
 2. kattints jobb gombbal a nevére és válaszd ki az Attach to chart pontot a menüből.

Megjegyzés: csak egy EA tudsz futtatni chartonként. Ha egy EA már fut a charton, azzal, hogy hozzáadod a Trade Terminált, felülírja a meglévő EA-t. Ha szeretnéd, hogy a Trade Terminál és másik EA is fusson, akkor nyiss egy új chartot.

1.2. Telepítés Mac OS X-re

Néhány indikátor a Supreme-ből használható Mac OS X-nél mint pl. a Globális Vélemény, a Gyertya Visszaszámláló, High-Low, Local Time, Order History, Pivot és Spread.

Lépj kapcsolatba az Ügyfélszolgálatunkkal, ha szeretnéd az indikátorokat Mac-re.

Győződj meg arról, megfelelően bezértad a MetaTrader 4-et a telepítés megkezdése előtt. Hogy megfelelően bezárd a szoftvert:

 1. kattints a jobb gombbal a MetaTrader 4 szimbólumra
 2. kattints a zárás opcióra.

A kiterjesztés telepítése:

 1. nyisd meg a programok mappát
 2. keresd meg a MetaTrader 4 Admiral Markets, programot, majd
 3. kattints jobb gombbal, és
 4. kattints a tartalom megjelenítése lehetőségre
 5. az új ablakban, nyisd a következő mappát: drive_c → Program Files → MetaTrader 4 Admiral Markets → MQL 4 → Indikátorok (megjegyzés: ide tudod másolni az indikátor fájlokat, ezek .ex4 kiterjesztésűek)
 6. Ha ez megtörtént, indítsd el a MetaTrader 4-et.
Kereskedési terminál ablak

1.3. A Globális Vélemény elemei

A Globális Vélemény eszközök 4 elemet tartalmaznak:

 1. Piaci jelzések
 2. Radial Gauge
 3. kattints jobb gombbal, és
 4. Linear Gauge

Ezek a forradalmian új kereskedési eszközök kihasználják a hírek hangulatának az erejét globális szinten, azzal, hogy finom, dejelentős változásokat is kimutat, a piac rejtett körülményeiről. Olvasva és kontextualizálva több millió pénzügyi hírt és közösségi média tartalmat minden nap, ezek az eszközök egy egyedülálló, dinamikus perspektívát nyújtanak a piac résztvevőinek változó hangulatáról.

A Globális Vélemény eszközök drasztikusan csökkentik az időt, amit a kereskedőknek szükséges tölteniük napi kutatással: kiemelve a legjobb eszközöket a kereskedésre és jelezve a változásokat a hangulatban, amelyek hatása lehet a kereskedés sikerére.

2. Elemek

2.1. Piaci jelzések

A piaci jelzések eszköz kifejezetten az új kereskedelmi ötletek felfedezésére készültek, amelyek gyakran túl nehezen azonosíthatók, ha a hagyományos eszközökkel dolgozunk.

A Piaci jelzés widget ablak az MT4SE- belül

Megfelelő lehet a kezdőtől a haladóig minden kereskedőnek, nagyon könnyű új kereskedési ötleteket találni rendelkezésre álló szűrési lehetőségek segítségével, amelyek megmutathatják azokat a kereskedési lehetőségeket, amelyek megfelelőbbek lehetnek a kereskedelmi stílushoz, eszköz preferenciádhoz és a kockázati tűrésedhez.

A hírérzékenység lényeges rövid távú változásai révén az eszköz összehasonlítja ezeket a szinteket a korábbi eseményekkel, meghatározva az árra gyakorolt hatást, és milyen gyorsan alakultak a változások, ezzel segítve a visszapattanások vagy folytatások előrejelzését.

Kombináld a Piaci jelzéseket a Radial és Linear Gauges, hogy még erősebb mutatód legyen. Ha mindkét eszköz egyetért, az ármozgás valószínűsége magasabb.

2.2. Radial és Linear Gauges

A Globális Vélemény Linear and Radial mérők segítenek olyan piaci jelzéseket adni, amelyek a kiválasztott eszközöd piaci helyzetét mutatják. Ez segíthet a kereskedési ötletekben.

CAD/JPY deviza pár ablak bearish vagy bullish konszenzussal - első screenshot
CAD/JPY deviza pár ablak bearish vagy bullish konszenzussal - második screenshot

Mivel az eszközök az érzelmi adatok helyett az árat használják, ezek hatékony kiegészítő indikátorok, amelyek önmagukban, vagy a már meglévő kereskedési eszközeid mellett használhatóak a kereskedési lehetőségek feltárására. Alternatívaként, miután elhelyezted a kereskedést, ezek az eszközök kiváló nyomon követési eszközként szolgálhatnak, amely segít meghatározni, mikor kell kilépni a kereskedésből.

A sebességmérő-stílussal a Radial és Linear Gauges azonnali vizuális pillanatfelvételt nyújt arról, hogy milyen a piac hangulata az elmúlt 30 naphoz képest, vagy az általad kedvelt idősíkon.

Egy vagy több eszköz megjelenítése egy nézetben; Válaszd ki a figyelni kívánt hangulat típusát* és a periódust, amelyikkel össze szeretnéd hasonlítani.

Ha az MT4-ben használod, a mérők ott lesznek a chartoton.

3. Gyakran Ismételt Kérdések

 1. A bővítmény elérhető más nyelveken? Minden Admiral Markets MetaTrader 4 Supreme Edition kiegészítő több nyelven is elérhető. Ha a MetaTradert más nyelvre változtatod, de az EA angol marad akkor válaszd ki a View opciónát (vagy ennek megfelelőt), majd:
  1. válaszd ki a Languages gombot és állítsd a MetaTradert angolra
  2. majd indítsd újra a szoftvert és most állítsd be azt a nyelvet amit szeretnél, majd
  3. ismét indítsd újra.
  Ezzel az összes EA-t arra a nyelvedre tudod állítani, amelyre szeretnéd.
 2. Ez a kiterjesztés elérhető MacOS-ra? Jelenleg nem.
 3. Ez a kiterjesztés elérhető MT5-re? Jelenleg nem.
 4. Miért állt le a Supreme Edition működése a demo számlámon? Ha látsz egy értesítést, miszerint A Supreme Edition további használatához nyiss egy éles számlát, akkor a 30 napos demos próbaverziód időtartama lejárt. Vedd fel a kapcsolatot a helyi irodánkkal, hogy mi a további teendő.
 5. El tudok távolítani MetaTraderből kiterjesztéseket? Igen, egyszerűen kattints jobb gombbal a navigátor ablakba és válaszd a töröl gombot a helyi menüből.

4. További információ

Látogass el az angol nyelvű YouTube-csatornánkra, amely élő kereskedési felvételeket, oktatóanyagokat, a Globális vélemény widgeteket és sok más témát tartalmaz.

Jogi nyilatkozat:

Admiral Markets UK Ltd, ezeket a kiegészítőket díjmentesen adja, ami az MetaTrader 4 Expert Advisor technológián alapul. Mint minden EA, ezek csak akkor aktívak amikor a MetaTrader platform létrehozta a kapcsolatot az interneten, és szerverekkel. Az Admiral Markets alaposan tesztelte, és meggyőződött arról, hogy maga a műszaki háttér megbízható. Azonban mint minden technológia eszköz, üzemzavar soha nem teljesen kizárható. Győződj meg róla, hogy teljesen megérted a működési hátteret és a kiterjesztéseket pl. használod az Admiral Markets UK Ltd ingyenes demo számláját, mivel az Admiral Markets UK Ltd nem vállal felelősséget a kárért vagy veszteségért, amit műszaki szövődmények okoztak.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.