Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

MT4 WebTrader Chromebookhoz

MT4WebTraderChromebook.uk-mt4wt-chromebook-h1-1

A előrehaladott MT4 Chromebook egyedülálló lehetőséget kínál, hogy biztonságosan használja MetaTrader4 alapjellegzetességeket a Chromebookon.

Elérheti teljes kereskedelmi potenciálját MetaTrader 4 WebTrader a Chromebookon keresztül egy ismerős felületet és értékes időt takaríthat meg a bevált MetaTrader4 grafikus eszközöket.

A megbízható, nagy teljesítményű MT4 WebTrader Chromebookhoz feleslegessé olvasni kimerítő Installation Guide is. Indítsuk el a MetaTrader 4 a Chromebookhoz . Egyszerűen kinyitni egy demo számlat , és jelentkezzen be MT4 web kereskedő terben.

MT4 Chromebook funkciók

A mi web-alapú MT4 Chromebook , kapsz:

 1. megbízható, biztonságos kapcsolatot
 2. villámgyors megbízások teljesítésére vonatkozó
 3. élő idézetek
 4. egy kattintásos kereskedés
 5. többszörös időkeret
 6. fejlett adatkezelő eszközök

Érdekli az ingyenes egyedi, web-alapú változata MT4 kereskedési platform Chromebookhoz? Nyissa meg a ingyenes számla az Admiral Markets, és elindulunk a web-alapú MT4 megoldás.


Kezdjen el kereskedni


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.