79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

MT4 WebTrader Chromebookhoz

MT4WebTraderChromebook.uk-mt4wt-chromebook-h1-1

A előrehaladott MT4 Chromebook egyedülálló lehetőséget kínál, hogy biztonságosan használja MetaTrader4 alapjellegzetességeket a Chromebookon.

Elérheti teljes kereskedelmi potenciálját MetaTrader 4 WebTrader a Chromebookon keresztül egy ismerős felületet és értékes időt takaríthat meg a bevált MetaTrader4 grafikus eszközöket.

A megbízható, nagy teljesítményű MT4 WebTrader Chromebookhoz feleslegessé olvasni kimerítő Installation Guide is. Indítsuk el a MetaTrader 4 a Chromebookhoz . Egyszerűen kinyitni egy demo számlat , és jelentkezzen be MT4 web kereskedő terben.

MT4 Chromebook funkciók

A mi web-alapú MT4 Chromebook , kapsz:

  1. megbízható, biztonságos kapcsolatot
  2. villámgyors megbízások teljesítésére vonatkozó
  3. élő idézetek
  4. egy kattintásos kereskedés
  5. többszörös időkeret
  6. fejlett adatkezelő eszközök

Érdekli az ingyenes egyedi, web-alapú változata MT4 kereskedési platform Chromebookhoz? Nyissa meg a ingyenes számla az Admiral Markets, és elindulunk a web-alapú MT4 megoldás.


Kezdjen el kereskedni


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.