Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

MT4 WebTrader Linuxra

MT4 WebTrader Linuxra

A fő korlátja MetaTrader 4 a Linux-felhasználók már régóta hiányzik egy megbízható megoldást. Admiral Markets örömmel tájékoztatja, hogy a MetaTrader Linux verzió felhasználó megszünteti ezt a problémát. Ahhoz, hogy használhassa az összes alapvető MetaTrader 4 funkciókat Linux - egyszerűen nyissa ki egy demo számlat .

Mutasd meg a kereskedelmi potenciálját MetaTrader 4 WebTrader Linuxra egy ismerős felület használatával, és célja a maximális kereskedelmi hatékonyság minimális erőfeszítéssel segítségével state-of-the art grafika eszközöket.

Az élvonalbeli MT4 Linux támogat minden változatát a Linux és megszünteti annak szükségességét, hogy fut megbízhatatlan, vagy drága az emulátort, hogy hatékonyan kereskedni MT4. Nem kell olvasni minden szerelési útmutatók sem - csak használja a demo vagy valós fiókjának adatait, hogy jelentkezzen be MT4 Ubuntu verzió, és menj.

Linux MT4 funkciók

Ezzel ingyen, élvonalbeli MT4 platform, kapsz:

  1. megbízható, biztonságos kapcsolatot
  2. villámgyors megbízások teljesítésére vonatkozó
  3. élő idézetek
  4. egy kattintásos kereskedés
  5. változatos időkeretek
  6. fejlett adatkezelő eszközök

Érdekli az ingyenes egyedi, web-alapú változata MT4 kereskedési platform Linuxra? Nyisson egy ingyenes fiókot az Admiral Marketsn, és indulunk felfedezni a web-alapú MT4 megoldás.


Kezdjen el kereskedni


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.