Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

MT4 WebTrader Linuxra

MT4 WebTrader Linuxra

A fő korlátja MetaTrader 4 a Linux-felhasználók már régóta hiányzik egy megbízható megoldást. Admiral Markets örömmel tájékoztatja, hogy a MetaTrader Linux verzió felhasználó megszünteti ezt a problémát. Ahhoz, hogy használhassa az összes alapvető MetaTrader 4 funkciókat Linux - egyszerűen nyissa ki egy demo számlat .

Mutasd meg a kereskedelmi potenciálját MetaTrader 4 WebTrader Linuxra egy ismerős felület használatával, és célja a maximális kereskedelmi hatékonyság minimális erőfeszítéssel segítségével state-of-the art grafika eszközöket.

Az élvonalbeli MT4 Linux támogat minden változatát a Linux és megszünteti annak szükségességét, hogy fut megbízhatatlan, vagy drága az emulátort, hogy hatékonyan kereskedni MT4. Nem kell olvasni minden szerelési útmutatók sem - csak használja a demo vagy valós fiókjának adatait, hogy jelentkezzen be MT4 Ubuntu verzió, és menj.

Linux MT4 funkciók

Ezzel ingyen, élvonalbeli MT4 platform, kapsz:

 1. megbízható, biztonságos kapcsolatot
 2. villámgyors megbízások teljesítésére vonatkozó
 3. élő idézetek
 4. egy kattintásos kereskedés
 5. változatos időkeretek
 6. fejlett adatkezelő eszközök

Érdekli az ingyenes egyedi, web-alapú változata MT4 kereskedési platform Linuxra? Nyisson egy ingyenes fiókot az Admiral Marketsn, és indulunk felfedezni a web-alapú MT4 megoldás.


Kezdjen el kereskedni


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.